Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Крем Вечір Свобода Healer cosmetics для повік та обличчя для сухої і чутливої шкіри 40 г (2204189403)

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Сергій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Брав дружині. Раніше крем виготовляла тільки раша, зараз виготовляє Україна (Харків). Повністю натуральний продукт, Україна виготовляє краще за якістю ніж рашисти. Одним словом продукт - супер!

Переваги:
    якісний, недорогий товар
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  Красотень

Дякуємо Вам за вибір та високу оцінку нашої роботи!

• Любов
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Щиро дякую за крем!!! Я давно ним користуюсь ,дуже задоволена ! Дякую магазину , дуже швидко зв'язалися та відправили . Дуже ввічливий менеджер

Переваги:
    Натуральний ,ефективний засіб проти зморшок під очима
  • Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Гарний товар, гарне обслуговування,дякую!

• Продавець  Красотень

Дякуємо за відгук! Чекаємо на нові замовлення!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Жінка каже, що все як і було раніше у такому ж форм-факторі іншого виробника. Тобто дуже добре, якість очікуємо гарна. Продавец дуже приємний у спілкуванні та обслуговуванні, успіхів їм.

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Красотень

Дякуємо Вам за покупку та відгук! Чекаємо на ваші замовлення!

• Марина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Швидко передзвонили, запропонували найлепший для мене спосїб оплати та доставки. Прийшло бистро. Товар якїсний. Найкращий продавець

Переваги:
    Швидко, якїсно, зручно
    • Продавець  Красотень

Дякуємо Вам за відгук!Чекаємо на нові замовлення!

• андрій є***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Приємно що даний крем лишився доступним та є в наявності. Мабуть продовження тм "свобода", але навіть якщо і не так всеодно задоволені.

Дякуємо вам за відгук!

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

може трохи щільна структура, але я "підлаштувалась" під нього. Головне жодних подразнень не викликав. мені подобається

Переваги:
    Супер крем, вартий своїх грошей.
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  Красотень

Дякуємо Вам за відгук та покупку! Чекаємо на нові замовлення!

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Все як і очікувалось. Та сама формула. Досить щільний , добре зволожує і живіть шкіру.

Переваги:
    Відповідає очікуванням
  • Ольга Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Доброго дня, Нарешті я знайшла цей товар.
    Вдячна за швидке реагування магазину на мій запит і звʼязок зі мною.

• Продавець  Красотень

Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо на ваші замовлення!

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Товар український, по якості відповідає оригіналу іншого виробника. Доброзичливий продавець, швидка доставка.

Переваги:
    Якість відповідає очікуванню
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Красотень

Дякуємо Вам за покупку і за відгук! Чекаємо на нові замовлення!

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Схоже на те, що формула крему якщо не ідентична, то дуже схожа на стару - подібні консистенція та ефект.

Переваги:
    якість
    • Продавець  Красотень

Дякуємо Вам за відгук та покупку! Чекаємо на ваші замовлення!

• Олександр П***

Upd. На жаль, перше враження щодо крему виявилось оманливим. Ще з першого купленого тюбику з часом почала витікати вода, що траплялось і зі старою формулою, але тільки після доволі тривалого часу та й тоді олія сочилася. Втім все ж взяв ще один тюбик на пробу і цього разу від звичної консистенції не залишилось і сліду, вода витікає вже з напів повного тюбика, що негативно впливає на досвід використання та ефективність продукту.

• Ганна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

До цього купувала Дитячий крем цього виробника, дуже сподобався. Зараз вирішила придбати крем Вечір для себе. Якісна річ. Рекомендую.

Переваги:
    Дуже гарно живить зрілу шкіру
    • Продавець  Красотень

Дякуємо за покупку та відгук!

• Котляренко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Ще до війни користувалась кремами Вечір, Люкс, Геронтол. Була рада побачити їх знову в продажі. Ясно що виготовлено у нас, в Україні, але крем не відрізняється. Ніжний, з приємним запахом.

Переваги:
    жирний крем для сухої кожі
    • Продавець  Красотень

Щиро дякуємо Вам за покупку та відгук! Чекаємо на ваші замовлення!

• Нина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Вітаю Красотень! Після отримання не стала зразу коментувати. Вирішила покористуватись деякий час, а потім робити висновок. Так от, пройшло пару місяців і можу сказати, що крем іідентичний оригіналу на 90% Вода з мого тюбика поки не віділялась. Враження приємн,і дія позитивна. Кремом задоволена. Дякую!

• Продавець  Красотень

Дякуємо за покупку та відгук!

• Юля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Прочитавши попередній відгук на товар були сумніви, замовляти цей крем чи ні. Але продавець нам усе пояснив. Відправили швидко. Буду користуватися.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Купую вперше! Швидко передзвонили та відправили, дякую! Після відкриття крему із тюбика витікає рідина схожа на воду і тільки після цього крем! Консистенція дуже щільна , але шкіра після нього приємна на дотик( брала для рук).

Переваги:
    Приємний аромат
    Недоліки:
    Витікає рідина як вода
    • Продавець  Красотень

Дякуємо вам за покупку та відгук!

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Від крему Вечір є тільки зверху наклеена обгортка, а під нею-гель-бальзам для ног Народний Цілитель. Справа навіть не в грошах, а в ганебному шахрайстві.

Переваги:
    Недоліки:
    Шахрайство
    • Продавець  Красотень

Шановний клієнт! Дякуємо вам за зауваження щодо пакування продукції! Ваші побажання вже знайшли своє відображення у пакуванні - у кожному кремі міститься інформація щодо упаковки. Ще раз дякуємо за ваші зауваження та увагу до нашої продукції! Дякуємо!

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Красотень

Шановний продавець, майте нарешті совість. Я не збираюсь ні до кого звертатись-я залишила відгук там, де я замовляла товар. А ви вже розбирайтесь , чим ви торгуєте.Вчора ви вже просили мене відізвати відгук. В вас ще вистачає совісті щось тут писати.

Переваги:
    Недоліки:
    Товар не відповідає замовленому
    • Продавець  Красотень