- Сергій Є***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Брав дружині. Раніше крем виготовляла тільки раша, зараз виготовляє Україна (Харків). Повністю натуральний продукт, Україна виготовляє краще за якістю ніж рашисти. Одним словом продукт - супер!
- Переваги:
- якісний, недорогий товар
- Недоліки:
- не має
- Продавець Красотень
Дякуємо Вам за вибір та високу оцінку нашої роботи!
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Красотень
Щиро дякую за крем!!! Я давно ним користуюсь ,дуже задоволена ! Дякую магазину , дуже швидко зв'язалися та відправили . Дуже ввічливий менеджер
- Переваги:
- Натуральний ,ефективний засіб проти зморшок під очима
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Гарний товар, гарне обслуговування,дякую!
- Продавець Красотень
Дякуємо за відгук! Чекаємо на нові замовлення!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Красотень
Жінка каже, що все як і було раніше у такому ж форм-факторі іншого виробника. Тобто дуже добре, якість очікуємо гарна. Продавец дуже приємний у спілкуванні та обслуговуванні, успіхів їм.
- Продавець Красотень
Дякуємо Вам за покупку та відгук! Чекаємо на ваші замовлення!
- Марина И***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Швидко передзвонили, запропонували найлепший для мене спосїб оплати та доставки. Прийшло бистро. Товар якїсний. Найкращий продавець
- Переваги:
- Швидко, якїсно, зручно
- Продавець Красотень
Дякуємо Вам за відгук!Чекаємо на нові замовлення!
- андрій є***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Приємно що даний крем лишився доступним та є в наявності. Мабуть продовження тм "свобода", але навіть якщо і не так всеодно задоволені.
Дякуємо вам за відгук!
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
може трохи щільна структура, але я "підлаштувалась" під нього. Головне жодних подразнень не викликав. мені подобається
- Переваги:
- Супер крем, вартий своїх грошей.
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець Красотень
Дякуємо Вам за відгук та покупку! Чекаємо на нові замовлення!
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Все як і очікувалось. Та сама формула. Досить щільний , добре зволожує і живіть шкіру.
- Переваги:
- Відповідає очікуванням
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Доброго дня, Нарешті я знайшла цей товар.
Вдячна за швидке реагування магазину на мій запит і звʼязок зі мною.- Продавець Красотень
Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо на ваші замовлення!
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Товар український, по якості відповідає оригіналу іншого виробника. Доброзичливий продавець, швидка доставка.
- Переваги:
- Якість відповідає очікуванню
- Продавець Красотень
Дякуємо Вам за покупку і за відгук! Чекаємо на нові замовлення!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Схоже на те, що формула крему якщо не ідентична, то дуже схожа на стару - подібні консистенція та ефект.
- Переваги:
- якість
- Продавець Красотень
Дякуємо Вам за відгук та покупку! Чекаємо на ваші замовлення!
- Олександр П***
Upd. На жаль, перше враження щодо крему виявилось оманливим. Ще з першого купленого тюбику з часом почала витікати вода, що траплялось і зі старою формулою, але тільки після доволі тривалого часу та й тоді олія сочилася. Втім все ж взяв ще один тюбик на пробу і цього разу від звичної консистенції не залишилось і сліду, вода витікає вже з напів повного тюбика, що негативно впливає на досвід використання та ефективність продукту.
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
До цього купувала Дитячий крем цього виробника, дуже сподобався. Зараз вирішила придбати крем Вечір для себе. Якісна річ. Рекомендую.
- Переваги:
- Дуже гарно живить зрілу шкіру
- Продавець Красотень
Дякуємо за покупку та відгук!
- Котляренко Н***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Ще до війни користувалась кремами Вечір, Люкс, Геронтол. Була рада побачити їх знову в продажі. Ясно що виготовлено у нас, в Україні, але крем не відрізняється. Ніжний, з приємним запахом.
- Переваги:
- жирний крем для сухої кожі
- Продавець Красотень
Щиро дякуємо Вам за покупку та відгук! Чекаємо на ваші замовлення!
- Нина О***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Вітаю Красотень! Після отримання не стала зразу коментувати. Вирішила покористуватись деякий час, а потім робити висновок. Так от, пройшло пару місяців і можу сказати, що крем іідентичний оригіналу на 90% Вода з мого тюбика поки не віділялась. Враження приємн,і дія позитивна. Кремом задоволена. Дякую!
- Продавець Красотень
Дякуємо за покупку та відгук!
- Юля Г***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Прочитавши попередній відгук на товар були сумніви, замовляти цей крем чи ні. Але продавець нам усе пояснив. Відправили швидко. Буду користуватися.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Купую вперше! Швидко передзвонили та відправили, дякую! Після відкриття крему із тюбика витікає рідина схожа на воду і тільки після цього крем! Консистенція дуже щільна , але шкіра після нього приємна на дотик( брала для рук).
- Переваги:
- Приємний аромат
- Недоліки:
- Витікає рідина як вода
- Продавець Красотень
Дякуємо вам за покупку та відгук!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Від крему Вечір є тільки зверху наклеена обгортка, а під нею-гель-бальзам для ног Народний Цілитель. Справа навіть не в грошах, а в ганебному шахрайстві.
- Переваги:
- Недоліки:
- Шахрайство
- Продавець Красотень
Шановний клієнт! Дякуємо вам за зауваження щодо пакування продукції! Ваші побажання вже знайшли своє відображення у пакуванні - у кожному кремі міститься інформація щодо упаковки. Ще раз дякуємо за ваші зауваження та увагу до нашої продукції! Дякуємо!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Красотень
Шановний продавець, майте нарешті совість. Я не збираюсь ні до кого звертатись-я залишила відгук там, де я замовляла товар. А ви вже розбирайтесь , чим ви торгуєте.Вчора ви вже просили мене відізвати відгук. В вас ще вистачає совісті щось тут писати.
- Переваги:
- Недоліки:
- Товар не відповідає замовленому
- Продавець Красотень