Картка Rozetka

Відгуки покупців про Наматрацник - чохол IDEIA - Classic Готель 200*200+35 (250 г/м2)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200

Дуже якісний виріб. Чудово пошито, відмінний матеріал.

Переваги:
    Якісне виконання, матеріал
  • Максим Б***

Чудовий, якісний виріб

• Продавець  Homs

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук :)

• Олена Г***

Дуже якісний і м'якенький наматрацник! Дуже задоволена! Рекомендую!

• Продавець  Homs

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук :)

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Homs. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200

Наматрацник виявися гарної якості, дуже сподобався. Не ковзає і додає мякості

Переваги:
    Якісний і дуже мʼякий
    Недоліки:
    Упаковка
  • Андрій С***

Замовив цей намтрацник тому що гарно представили росписали, на фото в коробці , а прийшов запакований у чорну плівку , не зрозуміло хто виробник.

• Продавець  Homs

Доброго дня. Чорна плівка це транспортувальна обгортка, під нею знаходиться товарна упаковка. Очікуйте, будь ласка, дзвінок менеджера для уточнення по Вашому зверненню.

• Андрій С***

Заводська плівка порвана, так а нащо викладати фото в коробці якщо тієї коробки не існує,як по мні то краще би воно в коробці йшло ніж в плівці плівка рветься на раз два тим більше що дуже тонка транспортна плівка

• Продавець  Homs

Ви праві. Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Фабрика змінила упаковку, про що ми вчасно не були повідомленні. Дякуємо що звернули увагу, фото змінимо. Вибачте за незручності