- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже зручно
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Крючки хорошие все понравилось
- Ліна Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Гарна річ, але вішати можна тільки щось легке, невеликих розмірів, я повішала лопатки маленькі
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Товар відповідає опису.
Симпатичні гачки, легко монтується.- Переваги:
- Відповідає опису
- Недоліки:
- Нема шурупа.
- Продавець Lemeshop
- Юлия О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Чудові гачки, тримає міцно. Якість топ
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Чудові гачки, горнятка витримують :)
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Якість товара задоволена, користуюсь майже пів року, ніяких нарікань дякую
- Продавець Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Зручні гачки. Добрі якісні.
Доставка швидка.- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Дорогувато
- Продавець Lemeshop
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже корисна та функціональна вішалка. Легко встановлюється.
- Переваги:
- Дуже зручно, функціонально)
- Недоліки:
- Немає, тут все просто)
- Продавець Lemeshop
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Вже купила
- Переваги:
- Універсальний,ціна
- Вірджинія П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Гачки сподобались, активно користуємось!! Дуже зручні для молодших дітей діставати собі чашки і не лізти на стільці і столи до верхньої полички. Якраз те, чого не вистачало на кухні )) Дякую!
- Переваги:
- Стильний, зручний, міцний
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Добре!
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Товар отримала швидко. Задоволена. Саме те, що хотіла.
- Микита К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Простий, але вельми корисний і якісний виріб!
- Переваги:
- Ціна,якість, практичність, зручність
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Непогана штука, але для великої ваги треба фіксувати додатково
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Все круто дякую
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Замовленням задоволена на всі 100. Гачки класні.
- Продавець Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Григорій Є***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Хороші гачки, встановив взагалі без труднощів, навіть шуруповерт не знадобився. Гачки витримують чашки на 250мл з легкістю. Тож рекомендую!
- Альона Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Нарешті знайшлося вирішення питання з місцем для зберігання чашок.
Якісні крючки, тримають добре.- Продавець Lemeshop
- Макс Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Все чудово. Дякую!
- Еліза Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Чудові якісні гачки. Міцні та надійні. Рекомендую!