- РоманВідгук від покупця. Продавець: ForDeco
Доволі не погана вішалка якби не нюанси з полицею…
До металоконструкції претензій немає- доволі міцна і якісно зроблена, без гострих кутів, заусенець і т.д. Акуратно пофарбована.
А от полиця таке враження що відірвали кусок дошки з забору і трохи шліфонули. Перше що одразу кидається в око це сучок, ну невже ж неможна було відступити 1 см і відрізати дошку без сучка???
Також на лицьовій частині полиці присутній дефект деревини, видно на 2 і 3 фото. Невже так важко було при зборці перевернути цим дефектом назад щоб його не було видно? Знизу полиця погано отшліфована- видно задири і сколи. Покриття лаком мінімальне, враження що його зовсім немає. Складається враження що цю полицю робив школяр на уроці праці.
А саме цікаве те, що при замовлені я наголошував щоб перевірили все перед відправкою і при спілкуванні з консультантом теж повторив щоб перевірили, бо по відгукам читав що саме такі нюанси вже були. Але ж…
В результаті самому довелось це все виправляти. Відкрутив полицю і повернув іншою стороною, щоб не було видно дефекту.
Загальне враження ставлю 3 зірки тільки із-за полиці, як би не цей нюанс, то можна було б ставити всі 5 зірок.- Переваги:
- Доволі міцна і якісна обробка металоконструкції
- Недоліки:
- Дерево полиці- сосна, обробка погана- присутні дефекти деревини, неякісна шліфовка. Дуже тонкий шар лаку. Виготовлення 2 тижні.
- Продавець ForDeco
Вітаємо,
Дякуємо за детальний зворотний зв'язок. Нам прикро, що дерев'яна частина виробу не виправдала ваших очікувань, попри високу оцінку металевої конструкції. Ми вже врахували ваші зауваження щодо відбору деревини та якості шліфування у подальшій роботі. Дякуємо, що допомогли нам стати кращими.
- Томашевська О***Відгук від покупця. Продавець: ForDeco
Чудово!
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: ForDeco
Якісна річ, яка повністю відповідає опису. Відповідальний, доброзичливий продавець.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: ForDeco
Отличная вешалка
- Переваги:
- Качество изготовления идеальное
- Недоліки:
- Винты в комплекте слабоваты. Неудобно закручивать средние винты.
- Лілія Р***Відгук від покупця. Продавець: ForDeco
Вешалка соответствует фото и описанию
- Коробко Ю***Відгук від покупця. Продавець: ForDeco
Отримала вішалку. В цілому гарна. Міцна, зроблена добротно, немає слідів спайки і гострих вуглів як це часто буває. Виглядає стильно і мінімалістично. Виготовлялася трішки більше 2 тижнів, продавець попередив. Кріплення входять в комплект. Єдиний мінус як для мене небуло наліпок закрити шурупи. Це дрібниця але портить вигляд добре що в мене залишились від інших меблів. Додаю фото для наглядного розуміння. Можливо виробник врахує на майбутнє таку дрібницю. Погодьтесь з наліпками красивіше і нічого не муляє погляд.
- Переваги:
- Міцна, стильна
- Недоліки:
- Непродумали закрити шурупи наклейками