Відгуки покупців про Складна сумка-візок для покупок з колесами (однотонна) V6S7B93U8X

Код:  432076010
Оцінка користувачів 3.45/5
  • Валентина Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Салатовий

Могла би бути чудовою помічницею, якби замінили колеса на більш якісні.

Переваги:
    Міцна та якісна тканина.
    Недоліки:
    Колеса торохкотять на дорозі і вкрай неміцні.
    • Продавець  Homeday

Валентина, нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару. Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Салатовий

Зручна, хороша помічниця. В складеному вигляді не займає багато місця, вмістка та легка.

Переваги:
    Легка
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Homeday

Ірина, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Салатовий

За свои деньги отличная сумка.
    Да, больше 10кг нельзя нагружать, но ведь это не тачка, а хозяйственная сумка с колесиками!

Переваги:
    Цена. Функционал.
    • Продавець  Homeday

Олександре, дякуємо за гарний відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобалася робота нашого магазину!

• Евгения

Товар посредственный.
    Про использование не скажу, потому что на подарок бабушке.

При первом же прикосновении болт на одном из колес отвалился, пришлось прикручивать самостоятельно, а это оказалось удивительно нелегко.
    Также при тщательном осмотре дома обнаружила две малозаметные дырки: одну на шве и одну на самом материале. Надеюсь, использованию это не помешает.

Скорее разочарована, чем довольна.
    Но увы, заменить не успею.

Если для себя, наверное, можно взять.
    Но на подарок точно не советую!

Переваги:
    Материал прочный. Быстрая доставка.
    Недоліки:
    Крошечные дырки. Болт на колесе не прикручен.
    • Продавець  Homeday

Євгеніє, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!

• Любов К***

Швидко,якісно,дешево. Дякую. Рекомендую.

• Продавець  Homeday

Любове, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Салатовий

Зручна і дуже виручає. Дякую.

• Продавець  Homeday

Марино, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!

• Ніна
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Салатовий

Не рекомендую!!! Пластикове кріплення колес зламалося на другий день! Колеса бовтаються і сумка навіть не стоіть. Мова про «іде» не іде, а навантаження було : хліб, кіло яблук, пляшка води! Гидота! Задарма викинуті гроші!!!

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Не виконує своі функціі.
    • Продавець  HOMESALE

Ніно, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Лідія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Салатовий

Сумка сподобалась - легка, гарно виглядає, вже кілька разів користувалась. Поки нарікань немає.

Недоліки:
    Колеса гуркотять на нерівній дорозі, там де асфальт рівний і якісний, шуму немає.
    • Продавець  HOMESALE

Лідіє, ми вдячні Вам за покупку. Звертайтеся до нас ще, будемо раді!

• Alina M***

Не рекомендую

Недоліки:
    Сразу поломался колесика
    • Продавець  Столица Покупок

Доброго дня! Раді що змогли вирішити з Вами це питання. В якості компенсації у Вас буде знижка - 10 % на наступну покупку. Вибачте за незручності.

• Стамат Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Быстрая доставка. Приятное общение с продавцом. Хороший товар.

Переваги:
    Компактная, удобная, прочная.
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук!

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Салатовий

Купила сумку, отримала і не помітила що вона в браком. Тепер не знаю що робити

• Продавець  HOMESALE

Шановний покупець, ми Вам вдячні за зворотний зв'язок по даному товару. Ви маєте право обміняти/повернути товар протягом 14 днів. Зверніться в відділ рекламації, телефон вказаний в гарантійному талоні.

• Елеонора Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Салатовий

Очень удобная сумка. Часто не собираешься покупать много, а в результате загружаю почти полную. В руках донести было бы невозможно, а на колесиках очень легко. В сложенном виде занимает мало места, легкая, всегда можно носить с собой.

Переваги:
    Маленькая, легкая.
    Недоліки:
    Слабые колесики, шумно едет.
  • Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Гарна сумка. Акуратно пакується в невеличкий розмір. Достатньо надійна. 15 кг перевозить без проблем

Переваги:
    Нормальна ціна. Добра якість
    • Столица П***

Дякуємо за Ваш відгук, Сергій!

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок

Товар низкого качества... заказывал 3 сумки, одна из них пришла порванная..

Переваги:
    Сумка на колёсах)
    Недоліки:
    Качество материала низкое, колёса тоже не очень
    • Столица П***

Спасибо за Ваше обращение, с Вами свяжется менеджер.

• ОКСАНА
    Продавець: Homeday. Колір: Салатовий

На такі гроші досить якісна, але мені не підійшла — закоротка (зріст 168см)

• Продавець  Homeday

Оксана, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!