Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Жіночі трусики стрінги набір 6 шт однотонні труси стрінги в рубчик бавовняна білизна для жінок набір жіночих трусів повсякденні M Чорний Білий Синій Бірюзовий Сірий Розовий 72144

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Тетяна Я***

Тканина приємна до тіла

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку набору білизни. Раді, що тканина приємна до тіла та відповідає вашим очікуванням. Це саме те, на що робиться акцент при виборі матеріалів. Нехай трусики дарують комфорт і гарний настрій щодня. Завжди раді вашим замовленням!

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Бірюзовий

Дуже сподобалися Підійшли чудово, дуже зручні та приємні до тіла. Ідеально підходять на кожен день — нічого не натирає, комфортно носити. Якість теж чудова, дуже задоволена покупкою!

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за такий теплий відгук і за вибір нашого набору білизни. Раді, що трусики добре підійшли за розміром, виявилися зручними для щоденного носіння та сподобалася якість матеріалу. Нехай покупка й надалі тішить комфортом і приносить тільки приємні враження!

• Ангеліна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: S. Колір: Бірюзовий

Я любила до цього носити бразильянки чи як їх там не знаю добре назви, непогані були але нервували всерівно по комфорті. Думаю була не була спробую стрінги, і знаєте шо я ніби без трусів ходжу , але в хорошому розумінні, комфортно, нічо ніде не відчутно, завдяки анатомії воно якось вдобно зроблене. Щодо матеріалу , прикольний, приємна тканина

Переваги:
    Сподобалось
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за такий детальний та теплий відгук і за те, що обрали саме цей набір білизни. Раді, що стрінги виявилися такими комфортними та приємними до тіла, а посадка й анатомічний крій вам підходять. Нехай обновка дарує комфорт і гарний настрій щодня!

• Ирина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: S. Колір: Бірюзовий

Отзыв на основе уже более,чем полугодового использования. Хороший состав,основа хлопок. Очень удобная модель в носке,нет нигде никакого дискомфорта даже при занятиях спортом. Не трут,не жмут) . После всех стирок резинки,цвет,ткань не пострадали.Разочаровать только любительниц ярких цветов. Однозначно очень удачная покупка

Переваги:
    Цена,качество,модель
    • Продавець  opsale

Дякуємо за детальний відгук та довготривалий досвід користування нашою білизною. Раді, що склад, посадка та зносостійкість повністю виправдали очікування, а модель комфортна навіть під час спорту. Дякуємо за вибір і бажаємо приємного щоденного користування!

• Аріна Ч***

Все підійшло

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що набір трусиків повністю підійшов і виправдав очікування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай білизна буде комфортною у щоденному користуванні та дарує лише приємні відчуття.

• Анна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Бірюзовий

Гарна якість,товаром задоволена плюс швидка доставка

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість білизни та швидкість доставки повністю виправдали ваші очікування. Вдячні за ваш вибір нашого товару та довіру. Нехай комплект слугує з комфортом щодня, будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Міла

Отличный набор

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору білизни. Раді, що трусики вам сподобалися та виправдали очікування. Ваша довіра дуже цінна, це допомагає підтримувати якість асортименту. Бажаємо приємного та комфортного користування покупкою щодня.

• Кристина К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Бірюзовий

Мені подобається якість, гарний матеріал!
    І на фігурі сидять топчік

Переваги:
    Якість, матеріал
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що вам сподобалися якість, матеріал і те, як білизна сидить на фігурі. Раді, що обрали цей набір. Нехай носиться з комфортом щодня та дарує лише приємні враження від використання.

• Людмила Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Бірюзовий

Якість гарна, дякую за швидку відправку.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що якість набору стрінгів вам сподобалась та що відправка була швидкою. Вдячні за ваш вибір нашого товару та довіру. Нехай білизна буде комфортною у щоденному користуванні й тішить вас довго.

• Софія Б***

Отличный товар

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору жіночої білизни. Раді, що товар вам підійшов і виправдав очікування. Вдячні за довіру до нашого асортименту. Нехай носіння буде комфортним щодня, а покупка тішить вас довгий час.

• Даша Г***

дуже гарна якість!!

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно, що якість набору трусиків вам сподобалася. Раді, що товар виправдав очікування. Нехай білизна буде комфортною у щоденному використанні та довго тішить вас. Завжди відкриті до нових замовлень!

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Бірюзовий

Нууу.на свої гроші то нормальні.

• Продавець  opsale

Дякуємо за ваш відгук та вибір цього набору білизни. Розуміємо, що за свої кошти товар справив загалом нормальне враження, але, можливо, не перевищив очікування. Ваша думка важлива для подальшого вдосконалення асортименту та якості продукції.

• Єлизавета Т***

Все сподобалось

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору білизни. Раді, що все сподобалось і товар виправдав очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай нові трусики будуть комфортними у щоденному користуванні та довго тішать якістю й зручністю.

• Екатерина З***

Гарні трусики !

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що набір трусиків вам сподобався та виправдав очікування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай білизна буде комфортною у щоденному використанні та дарує вам лише приємні відчуття.

• Юлія Ж***

Дуже гарна якісь! Розмір підійшов ідеально! Брала L

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку нашого набору білизни. Раді, що якість та розмір повністю вам підійшли, а трусики комфортні в носінні. Ваша довіра дуже цінна для нас. Нехай оновки гардероба приносять лише приємні враження щодня!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: S. Колір: Бірюзовий

Дуже зручні та якісні трусики.

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що трусики виявилися для вас зручними та якісними. Раді, що набір виправдав очікування та підійшов на кожен день. Нехай білизна дарує комфорт і гарний настрій під час носіння.

• МБ

Хороший набор, размеры соответствуют

Переваги:
    Цена и качество
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку набору! Раді, що розмір повністю відповідає очікуванням, а співвідношення ціни та якості вас влаштовує. Ваша думка допомагає робити асортимент ще кращим. Бажаємо комфортного щоденного користування покупкою!

• Мария К***
    • Продавець  opsale

Щиро дякуємо за високу оцінку нашого набору жіночих трусиків. Дуже цінуємо, що обрали саме наш товар серед інших варіантів. Раді, що покупка вам підійшла. Нехай білизна буде комфортною у щоденному використанні та дарує лише приємні враження.

• Опанасюк Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Бірюзовий

Трусики просто клас!!! Гарно сіли тканина приємна всеДякую за якість.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за такий теплий відгук та вибір нашого набору трусиків. Раді, що модель добре сідає та тканина приємна до тіла – це саме те, на що робиться акцент при виборі матеріалів. Хай білизна дарує комфорт і гарний настрій щодня, будемо раді бачити вас знову.

• Юлія Г***

Гарні та якісні

• Олена М***

Отличные трусы

• Олеся Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Бірюзовий

Відміна якість. Продавець доставив товар раніше зазначеного часу. Дякую.

Переваги:
    Відміна якість
    • Продавець  opsale

• Марія С***

Дуже задоволена замовленням

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Бірюзовий

Приємна тканина дуже гарно виглядає на тілі

• Вячеслав Г***

Красивые трусики,хороший материал.

• Владимир О***

Все добре, гарна білизна

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Бірюзовий

Хорошые качественные трусики, очень приятные к телу, ношу с удовольствием.

Переваги:
    Ткань

• Олександр Н***

Все добре

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: S. Колір: Бірюзовий

Купував жінці, вона дуже задоволена.
    Дякую.

• Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Любов Х***

дуже зручні і якісні)

• Анастасия

Гарна якість

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: S. Колір: Бірюзовий

дівчині дуже сподобалось, як подарунок - супер!

Переваги:
    якість, зручність
    • Продавець  opsale

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Бірюзовий

Трусики якісні , тканина приємна, відправка швидка

• Оксана К***

Дуже сподобалося!гарна якість ,дякую

• Дзюба О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Бірюзовий

Классные трусики , обычные , но отличные , самый любимый фасон , думаю купить таких штук 100 лет на 5 вперед )

Переваги:
    Крепкие долговечные
    • Продавець  opsale

• Дарина

• Відповідність фото

Дуже гарна білизна, якісний пошив , натуральна тканина. Для мене головне - комфортне пошиття , ніде не врізається , не доставляє дискомфорту в носінні , на зріст 172 см і округлі стегна 102 см сідає ідеально, не в натяг і немає провісання, не перекручуються . Тканина приємна дихає. Резинки гладкі, міцні не розтягуються і не жорсткі. Товаром залишилася задоволена

Переваги:
    Підходить на високий зріст за рахунок високої посадки, відповідає фото
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає