Відгуки покупців про Іграшка для котів Піраміда VMHouse ігровий трек башта трирівнева з кульками для кішок інтерактивна гра пірамідка з м'ячиками для кішки або кота помаранчевий (0118-0003)
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Іграшка легка в збірці, не тарахтять кульки,за що окрема дяка)) не має ніякого неприємного запаху.
Придбала для нашого котика, якого вивезли військові з запорізького напрямку, а дочка забрала з притулку, та намагається дати йому яскраве життя- Переваги:
- Котику сподобалось
- Недоліки:
- Не бачу)
- Продавець VM HOUSE
Вітаю, Світлано!
Щиро дякуємо Вам за відгук і за турботу про котика. Добре, що іграшка йому сподобалася та допомагає урізноманітнити дозвілля.
Інші іграшки можете знайти в нашому магазині: посилання
- Карина Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий
Крутезна іграшка, легко збирається, котику сподобалась.
- Переваги:
- Легко збирається, швидко доставили.
- Ніна Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Брала для кошеняти. Іграшка легка в збиранні, кошеняті дуже подобається, грається із задоволенням
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Гарна іграшка, кішка зацікавить.
Щоч трохи почала грати, по лише спить.- Продавець VM HOUSE
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Іграшка класна! Кошеняті сподобалась.
- Переваги:
- Легко збирається
- Продавець VM HOUSE
Вітаємо, Віталію!
Дякуємо Вам за відгук. Раді, що іграшка сподобалась Вашому кошеняті.
Також ви можете ознайомитись з іншими товарами для ваших улюбленців: посилання
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий
Іграшка класна!Котики задоволені!
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Гарна іграшка
- Переваги:
- Легко збирається, займає мало місця
Вітаємо, Олена!
Дякуємо за відгук. Добре, що іграшка виявилася зручною у складанні та не займає багато місця вдома.
Трирівнева піраміда з кульками створена для того, щоб підтримувати природну активність котів навіть тоді, коли господар зайнятий або відсутній. Рухомі м'ячики постійно привертають увагу вихованця, стимулюють мисливські інстинкти та допомагають витрачати накопичену енергію у безпечний спосіб.
Особливо корисною така іграшка стає для домашніх котів, які проводять багато часу в приміщенні. Активна гра допомагає підтримувати гарну фізичну форму, зменшує нудьгу та відволікає улюбленця від меблів, шпалер та інших предметів інтер'єру. Завдяки стійкій конструкції та протиковзким елементам піраміда надійно тримається на підлозі навіть під час найемоційніших ігор.
Ще одна перевага. Іграшка підходить як для кошенят, так і для дорослих котів різних порід. Вона легко розбирається для очищення та може використовуватися одночасно кількома вихованцями, що робить гру ще цікавішою.
Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами: посилання
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Іграшка подобається кішкам, матеріали приємні, конструкція проста та надійна.
Товар прислали вже на наступний день.- Переваги:
- Іграшка цікава кішкам (в нас дві), граються та ще ніби футболять кульки по колу одна одній. Конструкція іграшки проста, легко збирається, матеріали надійні та приємні
- Недоліки:
- Не побачили
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Піраміда прийшлась до душі нашим кошенятам - перші кілька днів грались часто, потім почали втрачати інтерес, але в якийсь момент вони навчились виймати кульки і тепер в них нова розвага - ганяють кульки по кімнаті. Сама піраміда у них цікавості вже не викликає. Коли знаходжу кульки і ставлю на місце, через 3 хв малята вже знову ганяють кульки по кімнаті.
Піраміда легка, ковзає по підлозі. Спочатку ставила всередину пляшку води, а потім "одягла" її на дряпку з джутовим стовпцем - підійшло ідеально. - Алла З***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Кіт точно задоволений!!!
- Переваги:
- Гарна іграшка для кошеняти
- Недоліки:
- Не має
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Кошеня в захваті, перші дні часто гралось, тепер іноді відходить гратися
- Переваги:
- Гарно зроблена
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Кошеня витягує шари чи можна їх замінити на пінпонговскі
- Продавець VM HOUSE
Вітаємо, Вадиме!
Дякуємо за ваше запитання та інтерес до іграшки
Заміна кульок на пінг-понгові не рекомендується, оскільки:
вони значно легші;
мають інший діаметр;
можуть легко вилітати з треків і швидко втрачати інтерес для кошеняти.
Оригінальні кульки розраховані саме на цю конструкцію та забезпечують оптимальну взаємодію з іграшкою.
Більшість котів із задоволенням проводять час за грою з пірамідкою — вона допомагає спрямувати енергію улюбленця, зменшуючи інтерес до меблів, штор чи шпалер. Також кульки можна переставляти між рівнями, змінюючи складність гри, а сама іграшка чудово поєднується з кігтеточками.
Якщо ж кошеня дуже активне — радимо використовувати пірамідку на рівній поверхні та періодично міняти іграшки, щоб підтримувати інтерес.
- Василиса С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Кошенята у захваті)
- Мілєна Є***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий
Мені пірамідка сподобалась))) Сподіваюсь, що й котодитина зацінить. Швидка доставка. Дякую!
- федосеева Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Гарна игрушка. Граемось.
Але такі легенька)
Хтось пропонував ніжку стільці в середину вставити. А ми поставили бутылку с водой.))) - Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Класна кольорова пірамідка )) Котику подобається
- Малік П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Чудова іграшка, кошеня задоволене і ми з ним))
- Маргарита В***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Кіца одобріла іграшку.
- Переваги:
- Шаріки гарно крутяться
- Недоліки:
- Для нас іх нет, а для кінці недоліки те, що вона не може дістати шаріки!
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Котам іграшка подобається. Раджу власникам ставити ніжку стільця або стола у внутрішній отвір пірамідки, тому що, по-перше, під час гри постійно перевертається, а по-друге, є небезпека що голова кішки застрягне в отворі.
- Переваги:
- Коти грають
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Брав для кішки, вона любить катати м'ячики по підлозі, але на цю штуку подивилася, потім на мене, покрутила лапою біля скроні і кілька місяців до неї не підходила. Подарував друзям для кошеняти, воно як тільки її дістали - одразу почало гратися, і третій день не набридає.
- Переваги:
- Кошенята граються
- Недоліки:
- Не всім підходить
- БЕЗРУКОВ С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
гарна іграшка особливо для кошенят. розвиває кмітливість.
- Переваги:
- добре зроблено. хороший матеріал. цікава
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Іграшка супер,кіт у захваті він нової розваги,швидко доставили на відділення,іграшка гарно запакована,всі деталі легко зібрали)))Дякую,гарних покупців
- Переваги:
- У кота появилася розвага
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Нашій киці сподобалась іграшка. Грається з задоволенням вже два місяці!
- Переваги:
- Не дорогий. Відповідає зображенню в рекламі.
- Недоліки:
- Не має.
- Олександра Н***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Супер игрушка для кошки, играет с удовольствием. Единственный минус - постоянно вылетают шарики.
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Погана якість,прийшло розібране, замотано плівкой.
При першому дотику кошеня розвалилося.
Не раджу- Недоліки:
- Погана якість
Шановна Марино,
Щиро перепрошуємо за ситуацію, з якою Ви зіткнулись.
Ймовірно, у Вашому випадку мав місце поодинокий випадок проблеми з фіксацією, оскільки конструкція проста, та кожен рівень легко збирається та надійно фіксується. Ми вже зв’язались з Вами та організували заміну товару.
Матеріал виробу — легкий та доволі міцний пластик, якого цілком достатньо для домашнього використання з кошенятами та котами. Більшість наших покупців залишаються задоволеними іграшкою, відзначаючи її інтерактивність та зацікавленість улюбленців.
Ми впевнені, що нова іграшка змінить Ваше враження від покупки на краще!
Також зверніть увагу, що маємо цю іграшку у блакитному кольорі: посилання
А ще — великий асортимент інших іграшок та зоотоварів: посилання
Бажаємо радості Вам і Вашому улюбленцю!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Мой котёнок за доволен не от ходит от него постоянно играет.
- Алёна Е***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Игрались вдвоём
- Переваги:
- Кошке понравилось
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Мої три коти ігнорували іграшку, хоч я їм показувала та "тренувала". Через 2 місяця продала(((
- Переваги:
- Простота зборки
- Недоліки:
- Не сподобалася котикам
- Та Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Киса довольна и играется каждый день, иногда ночь))
- Переваги:
- Тихая игрушка, интерес к ней не пропадает))
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Іграшка стала ідеальним подарунком на котячий день народження!
Обслуговування теж на рівні, працівниця Рената дуже привітна :) - Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Китика бавляться. Іграшка легка та безпечна для пухнастиків.
- Переваги:
- Цікава, безпечна.
- Меркулова С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Іграшка зацікавила котиків ( у нас їх 8 ), ще на етапі збирання ....
Молодші гралися довгий час , поки втомились та позасинали ,а старші поки спостерігають.- Переваги:
- Невелика вартість, довгий час займає увагу котиків
- Недоліки:
- Легка конструкція ( довелось фіксувати у отворі по центру банкою з піском ), хвостики переміщали її по всій кімнаті бо дуже азартно гралися
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Гарне, кіт грається
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий
Пів року кішка в неї грає, найкраща іграшка виявилась. Кульки вона виколупує, але їх легко вставити на місце.
- Елена Я***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Игрушка понравилась, но бистро надоела коту
- Переваги:
- Хорошая игрушка, котенку понравилась
- Недоліки:
- Никакой инструкции, упаковка- просто целофан
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Блакитний
Без коробки, кульки дещо потерті, але на саму конструкцію це не впливає
Наш хвостик задоволена- Переваги:
- Легко зібрати