Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Шарф жіночий кашеміровий натуральний чорний палантин теплий зимовий з бахромою для жінок 180х70 см

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Любов
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Шарф дуже м'який, приємний, широкий, теплий. Короче, був би він офігенний, якби не те, що від нього залишаються катишки. Вперше одягла його на прогулянку з дитиною, під жовте пальто. А шарф чорний. Плюс дитину в білому комбінезоні діставала з коляски, брала на руки. Короче вдома я офігела. Жовте пальто і білий комбінезон- все було в чорних катишках. Так що......((((

• Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Продавець  OneArt

Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам шкода, що таке трапилося, і розуміємо ваше розчарування. Ця модель справді дуже м’яка й тепла, але через склад тканини в перші дні носіння може давати легке ворсування. Зазвичай після кількох використань ця особливість зникає.
      Якщо вам некомфортно носити цей шарф, пропонуємо замінити його на іншу модель чорного кольору без ворсу. Шарфи з ворсом дійсно не підходять до всіх речей, і на світлих тканинах чи пальто можуть залишати сліди. В асортименті є варіант без ворсу - це лише питання смаку. Якщо бажаєте, можемо замінити ваш шарф на інший за власний рахунок.

• Наталя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: OneArt

Якість супер, сервфс відмінний.
    Сьогодні влягла перший раз, надзвичайно приємний.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Поки не виявила
    • Продавець  OneArt

Раді вітати! Дуже приємно, що шарф справив хороше враження! Хай огортає Вас теплом та ніжністю у найхолоднішу пору року!

• Наталя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: OneArt

Дякую, шарф сподобався, навіть більше ніж очікувала, неймовірно м'який і якісний.
    Поношу, напишу як.
    А сьогодні я задоволена своїм вибором.
    Рекомендую однозначно.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  OneArt

Нам дуже приємно, що Вам шарф припав до смаку! Будемо раді зігрівати нашою продукцією і надалі!

• Алена

Теплый и нежный шарф.

• Продавець  OneArt

Дякуємо за відгук! Хай шарф зігріває та радує!

• Алёна Э***
    Відгук від покупця. Продавець: OneArt

Купила на подарок. И очень довольна. Планирую купить себе такой-же только другого цвета. Быстро доставили. Спасибо большое.

Переваги:
    Качество супер. Очень тёплый. Приятный к телу.
    • Продавець  OneArt

Дякуємо! Дуже приємно, що шарф виправдав сподівання! Будемо раді новим замовленням!