Відгуки покупців про Нотатник Moleskine Smart Classic великий лінійка чорний SMNL41HBK
- Жанна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А6. Колір обкладинки: Блакитний
Гарний товар!
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив. Розетка тягнула з доставкою, обіцяючи з дня на день. В день, коли доставили на магазин прийшло повідомлення, що сьогодні закінчується термін резерву. Дрібниця, але нерви це все потріпало. Загалом, враження від покупки вже не дуже й приємне...
- Недоліки:
- Те, що продавець розетка не ґарантує якісного обслуговування.
- Ольга
посиланнянипіть претензію у підтримку Розетки
- ЮлияПродавець: Rozetka
Самый лучший блокнот для работы ever! Абсолютно износостойкий, за 1,5 года постоянного использования состояние на 5 .
- Переваги:
- Качество переплета, бумага, полный разворот, потайной кармашек, резинка.
- Алла Ш***Відгук від покупця. Продавець: TOTE
Чудовий записник. Якість на висоті. Швидка доставка
- Эдуард Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Блокнот суперский, очень удобный, полностью разворачивается из-за чего писать в нём одно удовольствие. Учтите только что блокнот реально большой, в следующий раз буду брать поменьше.
- Переваги:
- Качество, закладка, кармашек в конце блокнота
- Лилия Е***Продавець: Rozetka
Акуратний блокнот, з витонченими лініями, приємний на дотик, сподобалася міцна обкладинка та стійкість то зношування. Папір вартий своїх грошей, писати приємно та зручно
- Переваги:
- Преміальність та якість
- СофиПродавець: Rozetka
Хороший блокнот для записей. Очень качественный. Листы нежные на ощупь
- Переваги:
- Качество
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: TOTE
Суперська ціна для Молескін, дуже швидка відправка. Прислали на потрібне мені відділення, також погодилися на передоплату на картку (щоб не накладним платежем). Усім задоволена
- Переваги:
- Чудова ціна, відправка в день замовлення
- TOTE
Дякуємо за Ваш відгук.
Користуйтеся із задоволенням)
- Сергей Д***Продавець: Rozetka
Очень хороший блокнот. Эстетический и прочный. Мне понравился. Удобный.
- Переваги:
- Хорошее качество за разумные деньги.
- Ригайло М***Продавець: Rozetka. Формат: А6. Колір обкладинки: Червоний
Гарний записник. Мені дуже сподобався. Він зручний і всюди може влізти. Твердий. Не рветься. Я задоволена.
- НаташаПродавець: Rozetka
Неплохой вариант блокнота как для замёток
- ВасилинаПродавець: Rozetka
По моему мнению, эта фирма лучшая в своём деле
- Переваги:
- Хорошее качество бумаги - прочная и тяжело рвётся. Переплёт крепкий и не отклеивается современем. Дизайн книжки очень лаконичный.
Такое качество заслуживает этих денег
- Караулов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А6. Колір обкладинки: Чорний
Ожидал большего от товара с такой ценой
- Переваги:
- качество исполнения
- Недоліки:
- маловат размер
- Marina Y***Відгук від покупця. Продавець: Foolhouse
покупала на подарок, именнинице понравился
- Переваги:
- большой
- Недоліки:
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А6. Колір обкладинки: Червоний
Отличная записная книга.
- Переваги:
- Отличная записная книга. Маленькая. С закладкой. Сзади - небольшой кармашек.
- Недоліки:
- Твёрдый переплёт. Это нигде не указано.