Відгуки покупців про Рукавичка перчатка для малювання стилусом на графічному планшеті сенсорному екрані антифрикційна тришарова дихаюча для художників дизайнерів студентів роботи навчання захисту долоні робоча скетчинга креслення графіки творчості чорна розмір L
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder
Дуже задоволена покупкою! Рукавичка прийшла мегашвидко. Тканина дихаюча, тришарова (у місці, що торкається планшету), по екрану ковзає чудово, рука не пітніє. Працювати на графічному планшеті стало набагато зручніше.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder
Дякую
- Фури А***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder
О******е
- Переваги:
- Полно
Дякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що товар настільки Вам сподобався і Ви залишилися задоволені покупкою )
команда магазину Voice Recorder
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder
По графічному планшету ковзає краще ніж рука)
- Переваги:
- Ніхто не названював, просто взяли і відправили.
- Продавець Voice Recorder
Миколо, дякуємо Вам за відгук! )
Нам приємно, що користування залишило позитивні враження, а процес оформлення та відправки був для Вас максимально зручним.
команда магазину Voice Recorder
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder
Нарешті з'явилась можливість нормально помалювати в Krita для android-сумісного планшету, не переймаючись при цьому, що випадково натисну щось зайве! Те, заради чого ця рукавичка куплялась - вона робить ідеально: сенсор не реагує тепер на ребро долоні, при цьому - усі необхідні кнопки доступні пальцям в потрібний момент, а не лише стилусу. Тканина приємна і еластична, подушка знизу - м'яка і сенсор-нейтральна. Думав, буде накладно кожен раз її вдягати при малюванні - та ні, цілком собі зручно, головне - допетрати, куди і які сувати пальці.
- Переваги:
- Розмір підійшов ідеально. Зручна і компактна.
- Недоліки:
- Не знайшлось.
- Продавець Voice Recorder
Доброго дня, Євгене!
Щиро дякуємо Вам за розгорнутий і надзвичайно корисний відгук! Нам дуже приємно знати, що рукавичка повністю виправдала Ваші очікування та справді допомагає Вам комфортно працювати у Krita на Android-планшеті. Особливо цінно, що Ви відзначили зручність у використанні, якість матеріалу та продуманість дизайну.
Нехай творчість приносить лише задоволення, а ми завжди поруч, щоб підтримати! Якщо знадобиться ще щось для малювання — звертайтесь
магазин Voice Recorder
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder
Супер быстро, качественно, рекомендую
- Переваги:
- Сплошные
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець Voice Recorder
Дякуємо, Тетяно, за такий короткий і влучний відгук!
Раді, що ви задоволені якістю та швидкістю доставки :)
Нехай рукавичка приносить лише комфорт у роботі й творчості.
команда Voice Recorder.
- Єгор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder
Перчатка просто супер
- Продавець Voice Recorder
Дякуємо, Єгоре, за Ваш відгук!
Раді, що рукавичка Вам сподобалася — нехай малювання приносить ще більше задоволення!
З повагою,
команда магазину Voice Recorder.
- Євгеній В***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder
Топ за свої гроші.
Малюю на планшеті з сенсорним екраном, рукавичка прибрала 99% паразитних дотиків.
Блокує дотики саме нижня тришарова частина.
Єдиний незначний недолік - шви. Рекомендую перевірити всі і ті що стирчать акуратно приплавити запальничкою.- Переваги:
- Ціна/якість, дійсно блокує дотики
- Недоліки:
- Шви
- Продавець Voice Recorder
Дякуємо, Євгенію, за Ваш детальний і корисний відгук!
Раді, що рукавичка справді допомагає у малюванні та прибирає небажані дотики.
Дякуємо також за слушне зауваження щодо швів — передамо виробнику для вдосконалення якості.
Ваш досвід стане у пригоді іншим покупцям!
Магазин Voice Recorder.
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder
Перчатка для планшета сподобалася
- Продавець Voice Recorder
Дякуємо, Алло, за відгук! Раді, що рукавичка для планшета Вам сподобалася. Вона створена, щоб забезпечити максимальний комфорт під час роботи чи малювання.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, звертайтеся — ми завжди готові допомогти!
З повагою, магазин Voice Recorder.