Відгуки покупців про Сумка для ноутбука RivaCase 14" 8992 pu (Black) Orly (8992PUBlack)
Є в наявності
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Перший же день почала облазити…. Дуже розчарована
- Переваги:
- Сумка з першого погляду хороша
- Недоліки:
- Перший день і почала облазити
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: SellMaster. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Дякую, сумка така, як в описі. Сподіваюсь, прослужить довго, бо мені здались шви не надто міцними для чогось такого важкого як ноутбук.
- Переваги:
- Гарний стильний вигляд
- Недоліки:
- Поки немає
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 14
сумка чудова. виглядає дуууже дорого. матеріали та пошив дуже якісні, до фурнітури жодних питань. легко входить 14" ноутбук з мишкою та зарядним, пару тек з документами, гаманець, окуляри і ще щось жіноче - я не розбираюсь. а дружина задоволена
- Переваги:
- розмір, якість метаріалів та пошиву
- Недоліки:
- не виявлено
Доброго дня!
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Гарна. Якісна. Ноут 14 добре вміщається. Також вміщається мишка, шнур, і багато іншого що носимо в повсякденному житті. Ручки не тонкі (в шкіру не врізаються :))
- Переваги:
- Гарна ємність, гарно організовані інші відділи
- Недоліки:
- Поки не виявлені
Доброго дня!
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Карина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Отличный пошив и материал, плотный поролон внутри. Впритык подходит для 15'6 дюймового ультрабука.
- Переваги:
- Размер, материал, прошив
- Недоліки:
- С блютуз для мыши 15'6 входит впритык.