Відгуки покупців про Душ акумуляторний туристичний переносний кемпінговий портативний мобільний душ на акумуляторі з насосом Portable Outdoor Shower

Оцінка користувачів 3.82/5
  • AI аналіз відгуків
    109 відгуків:  позитивні – 48%, нейтральні – 14%, негативні – 38%
    Клієнти в цілому вважають переносний душ зручним та корисним рішенням під час відключення води та світла, чи для дачі. Сильними сторонами товару є його компактність, легкість у використанні, швидка доставка і відповідність опису. Проте багато користувачів скаржаться на ненадійну якість збірки, слабкий тиск, проблеми з акумулятором, а також часті поломки вже після декількох використань. Загалом покупці відзначають співвідношення ціни та властивостей, але рекомендують бути готовими до короткого терміну служби і можливої необхідності обміну чи повернення.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Іванна П***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Не працює, набрала воду в миску, з душу текла вода тільки коли опускала сам душ донизу.
    Після першого використання у воді навіть не заряджався

Недоліки:
    Не рекомендую
  • Мазур О***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Пристрій пропрацював 2 роки, хоч я користувалася за весь час разів з 20. Зараз припинив заряджатися. Індикація заряду то блимає, то взагалі не вмикається.

• Євгенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Зламався через місяць користування (більше не вмикається)

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Місяць роботи і допобачення
  • Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Одноразка.1 раз спрацював з перебоями та ривками,на наступний раз навіть не вмикнувся.Не рекомендую.

Переваги:
    1 раз помився
    Недоліки:
    1 раз помився.
  • Олександр В***

Перестав працювати через місяць

• Артем В***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Товар бракований, перестав працювати через 3 дні. Продавець відмовився міняти товар і сказав що ремонт за мій рахунок і що я неправильно його використовував.

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Отримала цей товар і так: Він не заряджається, присоска не тримається на плитці. Зібрали включили попрацював 10 хв і все більше не включається. Поставила на зарядку ніч стояв і нічого 0. І ще сам насос спливає в воді, тому потрібно одною рукою тримати насос в воді щоб качав, а іншою лійку. Нікому не раджу купувати цей портативний душ

• Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Він прийшов побитий, була пошкоджена захисна кришка, але на роботу це не впливало, так як вона захишає насос від сміття всього. Я використала його двічі, тоді почала западати кнопка запуску і на 4 раз вона вже не працює. Зараз я нічого не можу з ним зробити, кнопка захищена силіконовою накладкою і навіть розібрати його я не можу, щоб поправити кнопку

Комунікація з магазином теж дуже засмутила. Мені потрібно було змінити отримувача, а їхній телефон був поза зоною. Я таки додзвонилась за ним, можливо щось з звʼязком але подальше спілкування теж було неприємним, мені відповідали голосовими повідомленнями. Я вважаю це недопустимо в комунікації з клієнтом без уточнення чи зручно слухати голосові!

Також коли я повідомила про побитий товар мені сказали: «ну ось бачите як нова пошта доставляє» і запропонували відправити цю захисну кришку окремо безкоштовно. При цьому він був добре упакований і побитись в дорозі впевнена що так не міг, коробка не пошкоджена від якогось удару чи притиску, але вона сама по собі жмякана

Переваги:
    Акумулятор довго тримає
    Недоліки:
    Прийшов побитий, швидко зламалась кнопка, неприємна комунікація
    • Продавець  SAM groupe

Доброго дня.
      Нам щиро прикро, що у Вас склалося таке враження від співпраці.
      Щодо голосових повідомлень — вони надсилались виключно з метою оперативніше пояснити ситуацію та допомогти у вирішенні питання. Зараз у нашому регіоні спостерігаються перебої з мобільним зв’язком, тому інколи такий формат комунікації є технічно зручнішим. Якщо він був для Вас незручним — перепрошуємо, ми завжди готові спілкуватися у форматі, комфортному для клієнта.
      Стосовно пошкодження товару: відправлення здійснюється у належному пакуванні, перед відправкою товар перевіряється. На жаль, під час транспортування можливі ситуації, які не залежать від продавця. Саме тому ми одразу запропонували безкоштовно надіслати захисну кришку окремо, щоб максимально швидко вирішити питання без зайвих затримок.
      Ми зацікавлені у тому, щоб кожен клієнт залишався задоволеним, і завжди відкриті до конструктивного діалогу.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Замовила теж такий, не відповідає опису. За хвилину він не наливає води 4- 5 літрів як написано. Не рекомендую

Переваги:
    Немає переваг зовсім
    Недоліки:
    Поток води дуже маленький
  • Якімчук К***

Зламався через 5 викорастань
    Просто перестав включатися!

• Віктор Д***

Полное г***о
    После первого использования он перестал работать
    Пробовал зарядить
    Зарядился но перестала работать кнопка

Переваги:
    Из переваг только напор
    Недоліки:
    Очень не качественная продукция
  • Антон
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Придбав душ для випадків з відключенням світла та води. Просто оглянув на видачі в Розетці і не вмикав/не використовував до моменту відключення води. Зарядив душ, але далі він просто не вмикається і взагалі не працює. Жодного звуку і натяку на роботу. Звертаюсь до продавця щодо заміни цього абсолютно не працюючого пристрою. Я розумію, що я не увімкнув, але як Ви можете таке відправляти клієнтам не перевіривши, що девайс абсолютно бракований? Не можна так робити.

Переваги:
    Душ взагалі не запрацював жодного разу
    Недоліки:
    Не працює
  • Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Жахлива річ. Не витрачайте кошти. Працював рівно 5 хвилин, напор жахливий і то тільки сидячі.

Переваги:
    переваг немає
  • Александр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Повна х***я, пропрацювала аж 10 хвилин при тому що заряджалася цілий день. Якщо є лишні гроші, можете купувати і по ітогу митися ковшиком.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Не працює
  • Павел з***

не покупайте это

Переваги:
    Недоліки:
    сломалось после нескольких использований
  • Юрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Дякую за прекрасний душ ,працює добре

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Пропрацював хвилини 3 і все. Не рекомендую.

• ЄВГЕНІЙ Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Відпрацюв два рази по 5 хв, більше не вмикається..

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Не надійно
  • Евгений Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Після отримання, перевірив одразу - був заряд і все працювало. Напор слабенький, але за такі гроші піде. Коли почали відключати воду, настав його час(пролежав десь тиждень -), я підклбчів і нічого. Думав що просто сів акум. Але я зарядив і він так і не запрацював. Дуже шкода, що навіть одного разу не вдалось користуватись( Чи можливо замінити на новий?

Переваги:
    Якщо б працював, то було б шикарно мати душ під час відключень
    Недоліки:
    Не працює
    • Евгений Б***

Ще апдейт. Звертався до них і питав про повернення. Цей товар не є гарантійним чи щось таке. Короче ви замовляєте, він не працює і все) читайте коменти пліз, не замовляйте в них, нащо ми їх спонсоруємо.

• Артур С***

Чудовий винахід

• Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Замовили нещодавно душ, якість жахлива. Рік тому замовляли, був класний якісний душ, все працювало, і подарували знайомому, бездоганний. А цей що зараз, такий самий за ціною, але якість впала, шланг коротший, тиск води поганий, і видно що китайський дешевий пластик. Може воно так через один, але цей попався просто х“ровий, дуже поганий. І замовляли минулого і цього разу у цього продавця. Якість впала максимально!

Недоліки:
    Багато.
  • Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Заряду вистачає на 30-40 хвилин безперервного використання. Може вийти з ладу лопасть моторчика (але лагодиться просто). Спливає на поверхню, але воду качає.
    Заряджається довго (ставити на зарядку на ніч).
    Але купила два - собі та мамі. Норм штука за свої гроші.

Переваги:
    Душ за свої гроші
    Недоліки:
    Швидко потребуватиме мілкого ремонту, але працюватиме
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Покупався 2 рази по 5 хвилин і все!Прибор замок і перестав працювати,да і кришку зарядки закрутив плотно по замку!

Переваги:
    Норм
    Недоліки:
    Не герметично
  • Наталья Г***

Норм цена/качество/свойства

• Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи.

• Не В***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Дешевий китайський хлам. Після трьох використань і однієї підзарядки - зламався. Не вартий і 200 грн. Оскільки я в ЗСУ, в мене немає ні часу, а ні можливості його міняти. Не рекомендую.

Переваги:
    Нема, від слова взагалі.
    Недоліки:
    Одноразова.
  • Олександра М***

Зламався після 10 використань приблизно, не вмикається, не вмикається

• Влад Л***

Шикарный душ

• Виктор К***

Рекомендую.

• Заложніков Ю***

Працює добре потужність достатьня

Переваги:
    Мобільність
  • Катерина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Товар не якісний. Забравши з пошти в той же день встигли ним покористуватися 30 секунд... Продавець відправляє в сервісний центр! Дуже не приємно що є такі недобросовісні продавці що продають абсолютно не якісний товар!! Не рекомендую нікому ні товар ні продавця

Переваги:
    Нема ніяких
    Недоліки:
    Пропрацював 30 секунд
    • Продавець  SAM groupe

Нам дуже прикро, що у вас склалося негативне враження. Ми реалізуємо цей товар вже тривалий час, і більшість клієнтів залишаються задоволені якістю та функціональністю.
      На жаль, як і з будь-якою технікою, іноді може трапитися одиничний брак. Саме тому ми пропонуємо звернення до сервісного центру — щоб вирішити подібні ситуації швидко й коректно.
      Ми завжди відкриті до діалогу і прагнемо, щоб кожен покупець залишився задоволеним.

• Саха С***

Класна штука. Не пожалів

• Продавець  SAM groupe

Дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!Нам надзвичайно приємно.Ми завжди стараємось для вас!

• Алёна К***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Зарядка яка лежала в ньому, не підходить!

Добрий день
      дуже шкода, що сталася така ситуація.
      у нас є зарядки до них, зв'яжіться з нами, як вам буде зручно і наші менеджери відправлять вам зарядку.

• Іван Я***

Ок

• Ольга С***

Все дуже добре

• Олександр Г***

Все дуже добре

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-синій

Доставка оперативна. Працює добре.