Відгуки покупців про Стелаж металевий 150х70х30 см ЧОРНИЙ 4 полиці МДФ БОНА-30 для дому, комори, на балкон

Оцінка користувачів 5/5
  • Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Гарний стелаж, гарний колір, простий в збірці

• Тетяна Р***

Вмісткій швидко збираеться

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Поки що не мае
    • Продавець  S zone

Тетяно, вітаємо! Дуже раді, що стелаж вам сподобався і ви оцінили його місткість та компактність!

• Олександр

Замечательный стеллаж

Недоліки:
    Пластиковые ножки, только 4, лучше бы 8
    • Продавець  S zone

Олександре, вітаємо! Дякуємо за відгук. Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Дуже гарна і компактна. Не знаю як всі інші розказують як збирати легко, розумом легко але фізично треба було прямо прикладати сили, в мене на долонях синяки. Але воно того вартувало.

Переваги:
    Дуже гарно виглядає, хоч і простенько. Не треба допоміжних предметів для збірки. Міцна, перенавантажити майже неможливо.
    Недоліки:
    Мені одна деталь попалась дуже важкою для засовування, прямо вибісила.
    • Продавець  S zone

Анастасіє, щиро дякуємо за зворотний зв’язок! Раді, що стелаж вам сподобався та виправдав очікування щодо міцності. Перепрошуємо за труднощі, з якими ви зіткнулися під час збірки. Дякуємо за терпіння!

• Артем

Добротний стелаж.
    Фарба матова і краще ніж на фото - не блищить.
    Метал жорсткий серединне зєднання не люфтить

• Продавець  S zone

Артеме, дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість фарбування та надійність конструкції. Дякуємо, що обрали наш стелаж!

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Дякую, полиця супер. Якісна, міцна. Відправили швидко.

• Продавець  S zone

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Раді, що поличка вам сподобалася і доставка була швидкою. Користуйтеся із задоволенням!

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Зручний, вмісткий, виглядає гарно) для моїх потреб міцний. склала за півгодинки, ніяких викруток не знадобилось, легко в пази заходило все

• Продавець  S zone

Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та додані фото. Раді, що збірка пройшла легко, а стелаж чудово підійшов для ваших потреб. Нехай служить довго!

• Тетяна В***

Дуже відповідальний виконавець!!!
    Все сподобалось, якісний стелаж!!!!

• Продавець  S zone

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашої роботи. Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені якістю стелажа. Користуйтеся із задоволенням!

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

якість товару висока , дуже дякую за швидку відправку, товар отримала на наступний день

Переваги:
    Якість, швидка відправка
    • Продавець  S zone

Аліно, вітаємо! Дуже вдячні за відгук. Ми щасливі, що ви знову задоволені якістю нашої продукції та сервісом. Завжди готові до нових замовлень!

• Александр Ш***

Гарний і міцний стелаж.

• Продавець  S zone

Дякуємо за замовлення, гарних покупок.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Стелажі купувала на балкон. Взяла одразу два. Складаються легко, впорались швидко. Конструкція вийшла досить міцна. Замовлення прийшло швидко. Рукавичок не було, але це дрібниця. На кожний стелаж видали гарантій талон. Дякую.

Переваги:
    Міцна конструкція, виглядає достойно.
    • Продавець  S zone

Щиро вдячні за фото-відгук! Дякуємо за замовлення і раді що стелаж перевершив ваші очікування. Приємних покупок.

• Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

За таку вартість-топчикЛегко складається, невелика вага, виглядає гарно

• Продавець  S zone

Щиро дякуємо за відгук і замовлення. Гарних покупок.

• Марія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Стелаж сподобався.Все якісно зроблено.

Переваги:
    Легкий в збірці.
    • Продавець  S zone

Дякуємо за вибір нашої продукції,раді що все сподобалося.Гарних покупок.

• Руслана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Стелаж гарної якості, швидко збирається.Покупкою задоволена!

• Продавець  S zone

Дякуємо пані Руслана за замовлення. Приємно що стелаж сподобався. Гарних покупок.

• Логін В***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Відмінний стелаж, стійкий, навіть не довелося його укріплювати достіни, докуповували як останній необхідний у господарстві. І якби я знав, що він за якістю кращий за попередні - купував би тільки у цього продавця!

Переваги:
    стійкий, легкий, не дорогий
    Недоліки:
    не побачив
  • наталия Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

Поличка чудова,склала дівчинка підліток за пів години.Купувала для квітів, дуже зручно що можна полички на любому рівні встановити .

Переваги:
    Приїхала на другий день після замовлення
    • Продавець  S zone

дякуємо за відгук нашої продукції. Дуже приємно що все сподобалося і не виникло труднощів зі складанням стелажу. гарних та корисних покупок.

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: S zone

На свою ціну достойний вибір.
    Зібрала сама дуже легко.
    Приїхав швидко.

• Продавець  S zone

Дякуємо за замовлення, гарних покупок.