- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Плями виводить і на речах
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Щоб сильно вау враження, то ні. Сильні забруднення не забирає. На бильці дивану сірого кольору лишив розвод, стільці мила доречі такі сірі як на фотках тут, у мене не відмило повністю, додавала ще плямовивідник. Для мене засіб безтолковий, більше брати не буду.
- Переваги:
- Щітка
- Недоліки:
- Розводи лишає на тканині дивану. Коли перевертаєш пляшку щоб мити, то засіб ллється через щітку.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Очень хорошо справился с пятнами на обивке стульев! Буду покупать еще.
- Переваги:
- Удобная щетка
- Недоліки:
- Не заметила
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Color. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Корисна річ в побуті, дійсно очищує стільчики від стійких забруднень.
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Купила по позитивним відгукам і не пожалкувала, плямовивідник дійсно дієвий, допоміг вивести застарілі плями з дивану і тканевих ламелей. Простий у використанні, не має різького запаху, дієвий, рекомендую.
- Переваги:
- Реально видаляє застарілі плями
- Недоліки:
- не виявлено
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
дуже класна,ідеально чистить
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Врятував світлий диван від ручок, кави, чаю. Відмінно працює, рекомендую
- Переваги:
- Дійсно працює
- Недоліки:
- Має певний запах, вивітрюється 2-3 години
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Це просто знахідка, плями виводить дуже добре.
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Швидко прийшло, тільки етикетка трошки відрізняється від замовленого.
- Переваги:
- Не пробувала ще
- Недоліки:
- Не знаю
- Юрий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Дуже гарний плямовивідник!
Як на мій погляд, запах навіть приємний.
Як дуже концентрований ополіскувач для прання.
Однієї пляшки вистачило на диван 2×1.4 метри.- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітив
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Досить добре справилося з плямами від сечі на матраці :)
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Рекомендую однозначно! Дуже задоволена результатом.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Очищує гарно
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Класно відтирає плями)
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
На моїх чохлах ефекту нуль. Все зробили по інструкції- нічого не відчистило.
- ЄВГЕНІЯ З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Справився з застарілими забрудненнями. Рекомендую
- Виктория Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Дуже сподобался
- Переваги:
- Видаляє пятнп
- Недоліки:
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Не допоміг
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Чудовий засіб
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Реально работает.
Рекомендую. - Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Брала для сидіння в авто,задоволена результатом на 100 %.Рекомендую
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Зручний та дієвий.
Дуже помічне, що він одразу йде зі щіткою, не треба ніяких інших девайсів.
Я так розумію- основні діючі речовини ПАР і кисневий відбілювач, тобто теоретично можна і самому вдома намішати щось подібне, але навряд я вгадаю потрібну пропорцію, тому краще довіритись виробнику, тим паче це недорого.
По ефективності: НА ВІДМІННО видаляє плями саме від біологічних рідин- навіть ці жахливі розводи на матраці від нервового самопального видалення пральним порошком і перекисом водню)
Класно прибрав плями на тканині в авто, що залишились від перевезення в жару великого собаки, який постійно хекав і забруднив все слиною, а потім ми це довго мили водою і все одно було видно)
Фломайстер і ручку лише трохи освітлив, але для цього є інші засоби, типу спирту і тп.
Ще лайфхак- дуууже древні плями особисто я спочатку трохи бризкаю водою, щоб, так би мовити, повернути їм втрачену молодість)) а вже потім оброблюю цім засобом (но, звичайно, перевіряйте на непомітному участку, щоб не нашкодити.)
Взагалі рекомендую. Доставка в точку видачі Розетка в строк, як і завжди.
Ціна, великий об'єм, для біологічних плям - топ!- Переваги:
- Дієвий. Великий об'єм. Щіточка)
- Недоліки:
- Наразі не знайшли
- Наталя Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Видаляє навіть застарілі плями (так, за кілька підходів, але все ж таки). Як на мене, дуже сильний запах, але на наступний день він вже ледь відчутний, і до того ж прибирає інші запахи. Розхід у мене вийшов достатньо великий, хоча за таку ціну це цілком ок. Однозначно замовлятиму ще
- Переваги:
- Прибирає навіть застарілі плями, якщо добре потерти
- Недоліки:
- Розхід - однієї пляшки і щітки на ній ледь вистачило на один великий диван
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Дійсно гарна річ.
Добре видаляє давні плями на текстилі.- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Федотова І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
купила, вчора відмивала світле покриття даху автомобіля. Були розводи після протирання дощової води (герметик погано зробили), все, абсолютно все відмила . Розводів немає , "переходів" з однієї частини на другу немає, мила частково: з ліва та з права спочатку пасажирських частин, потім пасажирської та зі сторони водія. Дуже рекомендую .
Щойно замовила ще одну пляшку, треба ще сидіння помити , бо хімчистка салону 6 000 коштує!- Переваги:
- супер, відмиває світлу тканину/покриття на всі 100%
- Недоліки:
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Чисте класно! Не очікувала
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Не поганий засіб! Буду замовляти ще.
- Айа А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Чудовий засіб, який повністю замінює хімчистку!
Видаляє плями з будь якої поверхні швидко та без труднощів! Видаляє застарілий бруд!
Головне: перевіряти на місці відсутність браку на захисній пломбі під кришкою, в разі незначного браку користування засобом буде трохи ускладнене! (так як засобу потрібно не багато, важливо щоб видавлювалась не значна частина, якщо є брак, то засіб виливається дуже надмірно, що ускладнює процес прибирання.
головне гарно розпінити засіб)
Всім рекомендую!!!!- Переваги:
- Чудовий засіб! Багаторазова хімчистка за малі кошти на дому
- Недоліки:
- інколи брак на захисній пломбі(частково відклеїна), що ускладнює використання засобу за інструкцією
- Діана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Дуже задоволена цим засобом,не очікувала такого ефекту.Швидко прибрало застарілі плями від крові і мене це здивувало.За свої гроші товар просто супер,рекомендую.
- Переваги:
- Справляється з застарілими плямами
- Недоліки:
- Шолохова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Гарний засіб, добре вивів старі плями на дивані, немає різкого запаху.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Геть не діє ні на які, навіть свіжі плями. Розчарована. Навіть простий миючий засіб діє краще
- Недоліки:
- Не діє ані на свіжі, ані на застарілі плями
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Брала для виведення плям від чаю на дивані (оббивка з рогожки. ). Плями вже не свіжі були, але допомогло. Спочатку тримала деякий час засіб, а потім вже терла.
- ЛєнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Гарний засіб для виведення плям, виводить плями помідор з велюрової тканини з легкістю, не потрібно платити за хімчистку
- Переваги:
- Зручна щіточка для миття плям меблевої тканини
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Чудовий засіб, рекомендую
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Чудово почистив диван у кімнаті сина-підлітка (тканина - велюр). Всі плями зникли, колір яскравий. Зручна щітка. Не залишає слідів самого засобу. Що мені ще дуже важливо - немає надто різкого запаху хімії.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 400 мл
Купував для відтирання плям на дивані по пораді друзів. Спробував один раз на кількох плямах - не дуже якісно прибрав їх, але вони були доволі застарілі. Буду перевіряти ще на свіжих якщо з`являться.
- Переваги:
- Бренд, недорогий, зручна щітка.
- Недоліки:
- Не дуже якісно прибрав плями на дивані.