- Тютюнник В***Відгук від покупця. Продавець: Filterbuy
Стрічка дуже сумнівної якості, яка запакована в поліетиленовому пакетику, який просто прозорий, ні назви, взагалі нічого.
Як таке можно продавати, ще і за ціною 299 грн.- Недоліки:
- Зелений нелюминесцентний скотч
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Filterbuy
Стрічка повністю відповідає опису. Обклеїла нею ліхтарики і інші речі, що б легше було знайти під час блекаутів.
- Переваги:
- Якість матеріалу і яскравість. Продавець швидко відправив.
- Продавець Filterbuy
Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Filterbuy
Без проблем приклеїлась, гарно світить у темряві. Тримається добре.
- Продавець Filterbuy
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Filterbuy
Наклеїв на одяг собаки, щоб гуляти вночі. Гарно тримається на ткані і виглядає стильово
- Продавець Filterbuy
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Filterbuy
Стрічка повністю відповідає опису. Для позначення контурів і меж саме те що треба. Дружина поклеєла на вазони то в темноті кімната тепер виглядає зовсім інакше, а я позначив стрічкою вмикачі світла, то тепер не потрібно обмацувати всю стіну щоб знайти той включатель. Загалом рекомендую як товар так і продавця. Відправка у день замовлення, на наступний день забрав у відділенні.
- Переваги:
- Світиться, швидка доставка
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Filterbuy
Придбав стрічку для використання в технічному поверсі, і я дуже задоволений результатом. Вона яскраво світиться в темряві після короткого періоду під заряду на світлі. Використовую її для підсвітки сходів та вимикачів. Легко наклеїлась на дерев'яні сходи та пластмасу. Завдяки їй, пересуваюсь в підвалі більш впевнено.
- Переваги:
- Клеїться добре на різні поверхні
- Недоліки:
- Не виявив