Відгуки покупців про Дитячі вологі салфетки Pure 56 шт. - Huggies 56шт (594697-24982)

Оцінка користувачів 4.61/5
  • Юля Ш***

Запах ужасный

Юліє, доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що запах серветок викликав у Вас неприємні враження. Хочемо зазначити, що під час виробництва вологих серветок Huggies Pure не використовуються віддушки та додаткові хімічні компоненти для надання аромату, а самі серветки не містять ароматизаторів. Саме тому їх формула створена максимально делікатною для чутливої шкіри.
      Сприйняття запаху може бути індивідуальним, але ми дякуємо, що поділилися своєю думкою — ваш зворотний зв’язок важливий для нас.

• Виктория Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 168

Користувалися з народження малюка серветками цими з попереднім складом, то все було чудово. Як тільки перейшли на оновлену упаковку, то почали з'являтися прищики у зоні підгузка там, де протирали серветками. Зробили експеримент, й замінили на інші, то пропали, й все відновилося, а потім знову ці серветки взяли у використання, то знову ті ж проблеми. Якась алергічна реакція на те, що в оновленому складі, якісь жахлива, тому тепер не використовуємо їх.

Доброго дня, Вікторіє!
      Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції.
      Продукція ТМ Huggies відповідає міжнародним стандартам, виготовляється на заводі, який має міжнародний сертифікат якості ISO 9001. Уся продукція сертифікована в Україні. В даному випадку можлива індивідуальна реакція на будь-який із компонентів ТМ Huggies, разом з тим компанія слідкує за використанням гіпоалергенних матеріалів при виробництві товарів для дітей.
      Для більш детальної консультації Ви можете звернутись на нашу гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22. Наша компанія піклується про кожного клієнта і прикладе максимум зусиль для уникнення подібних ситуацій.

• Яна Ш***

Яно, доброго дня!
      Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
      З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 560

Серветки супер!!!!!!

Ольго, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
      З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Наталия К***

Если не секрет поделитесь: Вы довольны тем что Вы заказали салфетки и Вам пришли салфетки, а не что то другое? Или Вы довольны материалом - в чем судя по отзывам с единицами об откровенно некачественной партии (конечно, несмотря на заверения со стороны серма про сплановане оновлення) я действительно сомневаюсь

• Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Хороші серветки! Я задоволена покупкою!Дякую Розетці! Рекомендую!

Олено, доброго дня!

• Андрій Ч***

Хорошие салфетки

Андрію, доброго дня!

• Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Хай повернуть старі серветки. Вони були на порядок краще і аналогів ми не знайшли

Недоліки:
    Стали в рази гірші за старий варіант

Доброго дня, Володимире!
      Попри оновлення зовнішнього вигляду та текстури, серветки, як і раніше, проходять дерматологічне тестування та створюються з тією ж увагою до ніжної шкіри малюків. Можете бути впевнені, що стандарти якості й безпеки залишаються на незмінно високому рівні, а кожна партія проходить ретельні перевірки.
      Зміни у вигляді та дизайні серветок є спланованими оновленнями і частиною нашої постійної роботи над продуктом.
      За більш детальною інформацією Ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 30 23 22.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Желаю технологу, который обновлял состав салфеток всю жизнь вытираться только ими, своим "продуктом".

Переваги:
    Отсутствуют
    Недоліки:
    Ужасное качество

Доброго дня, Володимире!
      Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями.
      Для отримання детальної інформації, будь ласка, зв’яжіться з нами за номером гарячої лінії 0 800 30 23 22.

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 560

Раніше були гарні серветки, останнього разу прийшли інші, зовсім не такі як раніше: тонкі, інший матеріал. Може, підробка, а може, виробник змінив серветки.

Доброго дня, Ігоре!
      Попри зміни у вигляді та текстурі, серветки, як і раніше, проходять дерматологічне тестування та створюються з тією ж увагою до ніжної шкіри малюків. Стандарти якості й безпеки залишаються незмінно високими, а кожна партія проходить ретельний контроль.
      Відмінності у дизайні та зовнішньому вигляді порівняно з попередньою версією є цілеспрямованими оновленнями та частиною нашої постійної роботи над продуктом.

• Анатолій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Користувалися всією родиною "старими" серветками Хагіс більше 10ти років. Були чудові серветки. Для мене так взагалі топ. Після "ребрендингу" - це зовсім ІНШИЙ продукт. Тепер це просто непотріб. Якість на рівні ноунеймів з кіоска при дорозі. Не купувати!! В пусту викинуті гроші. Навіть не знаю, куди це "непорозуміння" застосувати... Навіть взуття ними не витреш, бо від тієї хімії білі плями та розводи... Окреме питання до Розетка: невже не можна було попередити про те, що змінилось ВСЕ, а не тільки упаковка?? Не купував би це сміття..

Переваги:
    Взагалі відсутні! Повний шлак!
    Недоліки:
    Суцільний недолік.

Доброго дня, Анатолію!
      Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Ми цінуємо, що Ви ділитеся з нами своїм досвідом.
      Хоча зовнішній вигляд та текстура серветок були оновлені, можете бути впевнені, що серветки дерматологічно протестовано та виготовлено з тією ж увагою до ніжної шкіри малюків. Кожна партія проходить ретельні перевірки, щоб відповідати високим стандартам якості та безпеки.

• Аліна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Найкращі, дуже зручні та без хімії

Аліно, доброго дня!

• Андрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Багато років ними користувалися. Одна дитина на них виросла і інша зараз росте. Були ну дуже класні салфетки! Були... Останній раз замовив і суцільне розчарування, повне дно. Більше замовляти не буду!!! Представники Huggies, якщо ви це читаєте, ПОВЕРНІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЯК БУЛО!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Колись були кращі

Доброго дня, Андрію!
      Незважаючи на оновлення в структурі чи вигляді серветок, вони й надалі виготовляються відповідно до високих стандартів якості та безпеки, вони проходять дерматологічне тестування та ретельний контроль якості кожної партії.

• Наталия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Раньше были салфетки с тиснением в виде медвежонка - это НЕ они. Там использовалась технология Coform - эти - чистый Spunlace. Специально для любителей протирать поверхности куском пластика вместо целлюлозы. Была хоть одна хорошая модель - и ту испоганили.

Переваги:
    Никаких.

Доброго дня, Наталіє!
      Для отримання детальної інформації, будь ласка, зв’яжіться з нами за номером гарячої лінії 0 800 302 322.

• Алла

Дякую

Переваги:
    ціна по акції

Алло, доброго дня!

• Антон Н***

Серветки стали дном. Повним дном

Доброго дня, Антоне!

Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Ваш досвід використання продукції для нас справді важливий. Хоча тактильні відчуття та зовнішній вигляд серветок було оновлено, вони як і раніше проходять дерматологічне тестування та виготовляються з тією ж турботою про ніжну шкіру вашого малюка. Запевняємо Вас, що наші стандарти якості та безпеки залишаються незмінно високими. Кожна партія продукції проходить ретельне тестування, щоб гарантувати її відповідність тим самим перевіреним стандартам якості. Відмінності у дизайні та зовнішньому вигляді порівняно з попередньою версією є частиною нашої постійної роботи над продуктом. Додаткову інформацію та деталі Ви можете отримати за номером гарячої лінії 0 800 30 23 22.

• Юлия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 168

8 років купували ці серветки, а тепер вони стали жахливі (( Якість стала, як в самих дешевих серветках! Більше купувати не буду…Повне розчарування!

Недоліки:
    Якість оновлення- жахлива

Доброго дня, Юліє!
      Хоча тактильні відчуття та зовнішній вигляд серветок було оновлено, вони як і раніше проходять дерматологічне тестування та виготовляються з тією ж турботою про ніжну шкіру вашого малюка. Запевняємо Вас, що наші стандарти якості та безпеки залишаються незмінно високими. Кожна партія продукції проходить ретельне тестування,  щоб гарантувати її відповідність тим самим перевіреним стандартам якості.

• Марія К***

Підтримую. Були найкращі серветки, стали жахіття, яке більше не хочеться купувати.

Доброго дня, Маріє!

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Раніше були найкращі, тепер самі звичайні дешеві серветки,які не вартують цих коштів. Я думаю ви багато втратите покупців через ваші зміни в сировині. Я шукаю щось інше. НЕ РЕКОМЕНДУЮ, особливо для малих дітей.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Все,поганий матеріал дешевих серветок, не дістаються по 1,наче вони склеяні

Доброго дня, Артеме!

Нам важливо отримувати зворотний зв’язок від користувачів, тому дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Хоча зовнішній вигляд і відчуття серветок могли змінитися, вони є дерматологічно протестовані та створені з тією ж турботою про чутливу шкіру малюків. Стандарти якості й безпеки залишаються високими, а кожна партія проходить суворий контроль. Відмінності у дизайні та зовнішньому вигляді порівняно з попередньою версією є частиною нашої постійної роботи над продуктом.

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Вже 7 років користуємося цими серветками. Купуємо багато, бо є мала діти. Завжди подобались, натуральні матеріали (целюлоза), але після їх останнього оновлення це не серветки, а жах. Повна синтетика. Тепер вони нічим не відрізняються від звичайних дешевих серветок і не вартують своїх коштів. Думаю більше їх не братимемо. Десь ще в аптеках є в наявності старі партії, то там ще беру.

Переваги:
    Після оновлення відсутні
    Недоліки:
    Жахлива синтетика

Доброго дня, Дмитре!
      Будь-які зміни в дизайні чи зовнішньому вигляді серветок, порівняно з попередніми версіями, є частиною наших цілеспрямованих оновлень та постійних зусиль з вдосконалення продукту.

• Карина Б***

Чудові серветки

Переваги:
    Вигідно

Карино, доброго дня!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Е, ні, це вже не ті серветки хагіс, що були раніше. Жахливий флізелін.
    Повне розчарування!
    Більше купувати не буду

Переваги:
    Недоліки:
    Жахливий флізелін

Доброго дня, Юліє!
      Для нас дуже важлива думка кожного нашого споживача, тому Ваш відгук щодо даного продукту буде передано у відповідний відділ.
      За більш детальною інформацією Ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 30-23-22.

• Дарія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Якщо я правильно зрозуміла, проблема не в "оновленні" як такому, а в тому що це просто різні серветки. Ті, якими всі користувалися 100500 років і були в захваті - виробництва Великобританії, а ці, що всі хейтять - Греції.
    Шановні представники Хаґґіс Україна, привезіть, будь ласка, нормальних серветок із Британії, бо ці що зараз у продажу, полетіли прямо у смітник і зараз я купую аналог Памперс, ті що "99% води", вони подобаються мені менше ніж канонічні Хаґґіс, але вибору немає, бо цими грецькими користуватись не можливо. Ніхто не буде купувати грецькі, привезіть британські.
    З повагою :)

Доброго дня, Даріє!

• Назарій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Оновлений матеріал серветок жахливий. Ті, що були раніше це були чудові серветки, зараз якась повна лажа, звичайні найдешевші серветки.

Переваги:
    Вже немає
    Недоліки:
    Новий матеріал жахливий

Доброго дня, Назарію!
      Ми знаємо, наскільки важлива стабільність, коли йдеться про продукти, які Ви використовуєте щодня. Хотіли б зазначити, що оновлені вологі серветки трохи відрізняються на дотик тому, що ми оновили матеріал, для покращення їх м’якості та довговічності, а також забезпечення кращої ефективності очищення. Запевняємо Вас, що стандарти якості та безпеки залишаються такими ж високими, як і під час виробництва попередньої версії вологих серветок. Кожна партія вологих серветок проходить ретельне тестування, щоб гарантувати її відповідність тим самим перевіреним стандартам якості, яких Ви очікуєте від Huggies. Дякуємо за Ваш відгук, ми обов’язково поділимося Вашою думкою із нашою командою розробників.

• Катерина М***

Максимально дивна відповідь від постачальника. Хтось може пояснити, нащо ОДНОРАЗОВИМ серветкам ДОВГОВІЧНІСТЬ? А, ну звісно, на навколишнє середовище їм начхати так само, як і на споживачів

Доброго дня, Катерино!

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Нормальні серветки, але однією рукою, коли інша заняти, неможливо дістати лише одну серветку, оскільки вони тягнуться одна за одною наче спаяні одна до іншої. Виробники, ви ж читаєте коментарі, виправте це будь ласка.

Доброго дня, Вадиме!

• Зоя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Жахлива партія, якась підробка під Huggies. Беру саме ці серветки більше року, бо дуже подобається матеріал, з якого зроблена серветка, чимось схоже на вологий туалетний папір. Але цього разу прийшли зовсім інші серветки, як дешеві аналоги з супермаркету на касі, просто жахливі, тим більше за цю ціну. І упаковка якась не така, серветки в ній тиліпться, до того були плотно нараховані, і принт як вицвівший. Будемо витирати взуття, для дитини точно вже не піде.

Доброго дня, Зоє!

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

На якість не те що хотіла. Колись брала вже ці серветки тоді мені сподобались, зараз жах погано витирають не достатньо вологі.

Доброго дня, Оксано!

• Юлия Г***

Класні серветки для дітей

Юліє, доброго дня!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Оновлений матеріал — хай виробник і його розробники не продають товар для дітей.
    Чотири упаковки «оновлених» серветок використовуватимемо тепер для протирання рук після шашликів :)

Переваги:
    БУЛИ (дієслово у минулому часі) норм. серветки для дітей
    Недоліки:
    Не раджу їх купувати

Доброго дня, Дмитро!

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Дуже розчарована зміною в гіршу сторону, якісь стала погана, запах, тягнуться одна за другою, синтетичні, тепер вони не вартують тих грошей!

Переваги:
    Уже нічим не відрізняється від інших
    Недоліки:
    Синтетичні, запах, тягнуться одна за другою, з'явилися висипання після використання

Доброго дня, Тетяно!

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Були улюблені серветки, але після оновлення, як звичайні за 30 грн, потрібно шукати заміну

• Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Після оновлення серветки стали не якісними. Важко дістати з упаковки по 1 шт, одразу вилазить кілька і в неправильному порядку. Для них потрібне терпіння. І сам матеріал якось змінився, раніше були ніжні і ніби як паперові, а зараз за відчуттями звичайні серветки за 50 грн.

Недоліки:
    Неможливо витягнути поштучно, одразу 3-4 шт лізе.

Доброго дня, Наталіє!

• Андрій Ю***

Раніше були на 66% з віскози, тому такі наче паперові.

Ці нові тепер чисто пластикові, жодної віскози.

Доброго дня, Андрію!

• Ігор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

На жаль, дуже розчарований оновленими серветками Huggies.
    Раніше завжди їх замовляв і був задоволений якістю, але нова версія — жахливо синтетична на дотик, неприємна для шкіри немовляти .

Якість помітно погіршилась.
    Більше не купуватиму і не рекомендую.

Доброго дня, Ігоре!

• Дарина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Погоджуюсь з усіма останніми коментарями: оновлена версія - це просто ЖАХ!! Я користувалась цими серветками 7 років, з першою та другою дитиною, вони були ідеальні і просто кращі!
    Тепер вони з жахливого матеріалу і мають неприємний запах , щось ними витерти набагато важче за рахунок іншого матеріалу , котрий використовується зазвичай в дешевих серветках . Дуже погане рішення, якщо б виробник прочитав і прийняв міри - було б чудово, дуже на це сподіваємось

Переваги:
    Раніше були безпечними лідерами для мене, просто ідеальні в усьому )
    Недоліки:
    Оновлена версія розчарування, в такому випадку їх більше ніколи не придбаю

Доброго дня, Дарино!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Більше не купуватиму, користувались три роки, але після оновлення ці серветки підуть витирати взуття, а для дитячої шкіри буду шукати щось краще, таке, як було до оновлення. Розчарована

Доброго дня, Ольго!

• Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Постійно користувались лише цими серветками , але оновлена версія розчарувала

Доброго дня, Яно!

• Тетяна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

З народження купували лише такі серветки, але оновлена версія це просто розчарування. Тепер вони такі ж по якості як і купа інших дешевих аналогів. Сенсу їх купувати більше немає

Переваги:
    Раніше було найкращі
    Недоліки:
    Оновлена версія

Доброго дня, Тетяно!

• Леся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 224

Купую ці серветки багато років, але оновлена упаковка розчарувала, починаючи з відкриття пачки (непрозора частина клапану одразу з'їхала набік). Серветку неможливо витягнути однією рукою, за нею тягнеться решта серветок. Дуже незручно.

Переваги:
    Немає подразнень, м'які
    Недоліки:
    Оновлена упаковка гіршої якості

Доброго дня, Лесю!