- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Я думав він буде розпилювати олію, а він просто пускає точкову струю. Іноді пряму лінію. І при легкому натисненні олія тече по пальцям, а при сильному, то так бризгає, що вся кузня в олії. Зловити момент щоб якось не сильно і не слабо - не виходить...
Треба мабуть купляти щось подорожче, чим цей брухт...- Переваги:
- Менше олії спожито, бо вона вся розбризгана по кухні.
- Недоліки:
- Не розпилює, а випльовує олію міцною струєю.
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Качество г***о,бьёт струёй ничего не распыляет вообще
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Відмінно працює, покупкою задоволена
- Продавець Meolpotamia
Дякуємо, що відзначили наші зусилля. Ми завжди раді працювати для таких клієнтів, як ви!
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
такий, як описано.
- Ростислав М***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Все клас
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Для масла не подходит, оно после распыления вытекает из носика, в итоге на столешнице жирные пятна
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Яка ціна така і якість. Не розпиляє.
- Переваги:
- Відсутні.
- Недоліки:
- Не розпиляє.
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо Вас! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Дуже дивно! В нас розпилює, Ми користуємось таким же, його просто треба прокачати багато раз будете нажимати якщо спочатку не розпилює і потім буде все добре!
- Нина Л***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Не розпилює, а бризкає
- Переваги:
- Недоліки:
- Не розпилює
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Хочу подякувати за швидко виповнене замовлення. Все точно, як в описанні товару, товар якісний, я задоволена, всім рекомендую.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Почитал отзывы и переживал, что будет плохо распылять, но решил попробовать. Распыляет хорошо, я доволен. Когда масло зальешь то надо хорошо прокачать неск раз, и нажимать резко когда распыляешь, распыляет туманом оч хорошо, лучше чем я мазал кисточкой до этого.
- Переваги:
- распыляет хорошо
- Недоліки:
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Отличный
- Переваги:
- Хорошо распыляет
- Недоліки:
- Науменко П***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Ми використовуємо даний продукт не довго. Але показав дуже ефективним і зручним. Рекомендуємо для використання.
- Переваги:
- Зручний у використанні.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: WeTwo Store. Об'єм: 200 мл. Колір: Білий
Добре що купив дві штуки.
- Переваги:
- Добре що купив дві штуки.
- Недоліки:
- Щоб роспилювать двома способами треба по різному натискать і після проби зробити роспилювання в пил він просто зламався.Добре що купив дві штуки.
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
Сподобалось. Дуже зручна і корисна річ на кухні.
- Переваги:
- Зручна
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
Повне розчарування, просто викинуті гроші! Замовила одразу 2шт. - під олію (рідка, не густа) та соєвий соус: олія тупо струєю билась, як не натискай, потім взагалі почала по пальцях стікати за кілька разів користування. Соєвий соус (зовсім рідкий) спочатку пораділа кілька разів користування, але згодом і він почав стікати з під клапана по пальцям. Брала дорожче, сподіваючись на гарну якість, виявилась така сама туфта, не раджу!
Добрий день!
Робота розпилювача напряму залежить від густини рідини — олія значно густіша, ніж вода чи соуси, тому розпил може бути менш рівномірним і подаватися струменем. Для коректної роботи рекомендується регулярно промивати механізм, оскільки залишки олії можуть накопичуватися під клапаном і спричиняти підтікання.
Також дивно, що про проблему повідомляєте лише зараз, адже з моменту покупки минуло близько пів року. Дякуємо за зворотний зв’язок та сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам позитивні враження.
- Олеся С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Білий
Зручний розпилювач. Дуже подобається, що він естетично виглядає на кухні, на відміну від звичайної пляшки олії. Дозволяє використовувати меншу кількість продукту, покриваючи поверхню сковорідки легким шаром, що робить їжу менш жирною.
- Переваги:
- Зручно. Естетично. Економія олії.
- Недоліки:
- Поки не знайшла.
- Продавець FlashShop
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket. Об'єм: 200 мл. Колір: Білий
Товар не соответствует описанию, г в красивой обертке, течет и бьет струей
- Переваги:
- 0 так как товар своим описанием вводит в заблуждение
- Недоліки:
- Течет, бьет струей, мало ?
- Євген Х***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Білий
Непогані за качеством матеріали. Але незважаючи на силу натискання не розпилює а б'є струя. Через це неможливо використовувати за призначенням.
- Продавець FlashShop
Дякуємо за відгук. Олія має густішу консистенцію, ніж вода, тому розпилювач для олії подає її струменем або більшими краплями, а не дрібним туманом — це нормальна особливість таких виробів. Для кращого ефекту рекомендуємо натискати плавно та тримати розпилювач під кутом. Найкращий ефект досягається при використанні більш рідких видів олії.
- Алла В***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Білий
качество супер, рекомендую
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket. Об'єм: 200 мл. Колір: Чорний
Швидко відправили, все працює.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- не виявлено
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Doodle Booble. Об'єм: 220 мл. Колір: Прозорий/Білий
Дуже сподобався, але перестав розпиляти на наступний день, жалкую що не вибрала дешевший, думала що ціна повинна відповідати якості
- Продавець Doodle Booble
Добрий день.
Дана ситуація іноді виникає через занадто густу олію, яка може нерівномірно проходити через сопло. У результаті розпилювач починає розпиляти масло двома цівками, а не рівномірним спреєм.
Рекомендуємо:
Злегка підігріти пляшку в теплій воді (2–3 хвилини).
Зняти насадку та промити її в гарячій воді з мийним засобом.
За потреби обережно прочистити отвір зубочисткою або тонкою голкою.
Зробити кілька пробних натискань для відновлення розпилення.
Зазвичай після цих дій розпилювач працює коректно.
Якщо проблема збережеться — будь ласка, напишіть нам, ми обов’язково допоможемо.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Білий
Товар якісний, давно мріяв придбати. Відправили швидко.
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
Якісний розпилювач
- Продавець FlashShop
- Світлана У***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
Дякую
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
Все ок
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- нема
- Продавець FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: MichaelMarket. Об'єм: 200 мл. Колір: Чорний
Дійсно жахлива якість . Прислали зламаний товар, який купили в Китаї в 4 рази дешевше , який протікає та максимум бʼє струєю . Прикидались спочатку клієнтоорієнтованими , типу можуть обміняти , а по ітогу одні відмовки
- Переваги:
- Недоліки:
- Зламаний товар
- Продавець MichaelMarket
Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що товар не виправдав очікувань. Ми готові були здійснити повернення, але для цього обов’язковою умовою є наявність пакування, відповідно до правил Rozetka.
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket. Об'єм: 200 мл. Колір: Чорний
Швидка доставка , гарний розпилювач
- Вікторія Р***
Відмовляюсь від цих слів , він не працює
- Продавець MichaelMarket
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
Після піврічного користування цим розпилювачем, можу сказати, що він абсолютно не зручний. Отвір для розпилювання і клавіша для нажимання знаходяться з однієї сторони. Через це в процесі його використання олія завжди автоматично потрапляє і на руки. Це дуже незручно. Не рекомендую цей товар.
- Переваги:
- Немає)
- Недоліки:
- Описала вище)
- ОЛЕГ П***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
Даний розпилювач я придбав з метою використання для оцту.Можу сказати,що в цьому випадку він зарекомендував себе якнайкраще! Розпилення стабільне і дуже рівномірне.Думаю,що так буде і для інших нев'язких рідин(вода,сиропи і подібне).Для в'язких речовин не використовую.Але,судячи з відгуків,може бути гірше.Ще раз наголошую:нев'язкі рідини розпилюются ІДЕАЛЬНО! Краплини надзвичайно дрібні-як туман! Дякую магазину A&A Home!
- Переваги:
- Якісне виконання і прекрасна функціональність.
- Недоліки:
- Не впевнений щодо роботи з олією.Для цього потрібно спробувати.Можливо,що теж працюватиме. Але потрібен власний досвід.
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Doodle Booble. Об'єм: 220 мл. Колір: Прозорий/Білий
Отличная вещь, хорошо распыляет, и удобный очень, намного удобнее того что с кнопкой так как сам распылитель находится на одной плоскости с крышкой, а не внутри куда вечно затекает масло и которое нереально от туда вымыть.
- Переваги:
- Удобный распылитель
- Недоліки:
- пока ненашла
- Продавець Doodle Booble
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що розпилювач вам сподобався та виявився зручним у використанні. Ми завжди стараємося пропонувати якісні та практичні речі, тож ваші слова — найкраща нагорода для нас. Дякуємо за довіру і будемо раді бачити вас знову!
- Егор К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
широкая струя разброса и масла довольно много с 15 см до поверхности покрывает по ширине 30-35, дает плоский поток по горизонтале и небольшой по вертикали
нужно приловчиться
но курок удобный- Переваги:
- удобно пользоваться в отличии от вертикального нажима
- Недоліки:
- пластиковая часть кажетсья хлипковатой по сравнению с другими, очень легкая и играет от нажатия
- Продавець FlashShop
Добрий день, Егоре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
Все ок!
- Продавець FlashShop
Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
Найс
- Продавець FlashShop
Добрий день, Катерино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
Найс
- Продавець FlashShop
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 300 мл. Колір: Чорний
По факту один режим, як не натискав, струя сильна, масло по всій плиті.
- Переваги:
- Стильно
- Недоліки:
- Не функціонує як треба
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за залишений відгук!
Ми надзвичайно цінуємо кожен зворотний зв’язок, адже саме він дозволяє нам постійно вдосконалювати якість обслуговування та пропонованих товарів.
Нам щиро прикро, що дана покупка не виправдала ваших очікувань.
Зі свого боку можемо запевнити, що кожен товар проходить ретельну перевірку перед відправленням. Проте, у випадку з цією категорією продукції, ми не маємо можливості тестувати розпилення, оскільки не маємо права заливати рідину всередину пристрою — це суперечить правилам безпеки та умовам повернення.
Нагадуємо, що кожен наш клієнт має змогу оглянути товар на відділенні пошти перед отриманням, а також обміняти або повернути товар протягом 14 днів з моменту покупки.
Також запрошуємо вас ознайомитись з іншим асортиментом нашого магазину — впевнені, що серед нього знайдеться чимало цікавих, якісних та корисних товарів, які неодмінно вам сподобаються.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Чорний
розпилювач сподобався. Дійсно має 2 режими розпилення. Поки що, при сильному натисканні олія розпилюється не тільки на сковорідку )). Треба трохи потренуватись.
- Продавець FlashShop
Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!