Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Лампа пастка від комарів електрична світильник від комах 20W BRS

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

20 Вт потужності забезпечує хорошу площу покриття, комарів стає помітно менше вже за кілька годин роботи.

• Віталій А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Вирішив проблему з мухами у власному будинку. Лампа працює тихо, не пахне і не використовує хімію, що важливо, бо вдома є маленькі діти. Дизайн непоганий, світло не дратує. Ефект помітний вже за кілька днів. Рекомендую

• Михаил Д***

Працює
    Комарів всіх вбиває, навіть мух, але не мощних мух. Я задоволений залишився

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

дуже задоволена. Мухи ліквідовуються моментальноале помітила, що краще , коли лампа висить не під стелею, а стоіть на столі. Результат приголомшливийПараалельно купила в іншому інтернетмагазині дешевшу лампу. І на жаль не нфективна. Тільки світить. Дякую за хороший товар

• Юрій Ф***

Через 2 місяці перестала працювати

Переваги:
    Знищує все що залетить (навіть великих комах)
    Недоліки:
    Через майже 2 місяці викоритсання перестала працювати одна з ламп, друга почала миготіти і в мене в кімнаті пачалась "дискотека"
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! На товар №433274465 Ви маєте повноцінну гарантію впродовж 3-х місяців від дня отримання товару. Якщо цей термін ще не було вичерпано - Ви можете звернутися до нас та Вам буде відправлено заміну товару.

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Брав проти мух, але мухи на неї практично не реагують, інші комахи так. Раніше користувався іншою приманкою для комах з світлодіодними лентами, та приманка працювала краще саме проти мух і комарів.

Переваги:
    Комах вбиває
    Недоліки:
    Мухи на неї практично не ведуться, мабуть спектр світла не дуже їх приманює.
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.

• Рамір Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Добре працює. Дякую за спокій для моєї сім'ї.

Переваги:
    Вбиває комарів
    • Продавець  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Михайло Б***

• Евгений Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Не очікував такого результату від цієї пастки - працює на усіх видах летючих комах, навіть на шершнях

• Петр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Лампа чудово працює. Сиділи весь вечір надворі, ні один комар не вкусив.