Відгуки покупців про Лампа пастка від комарів електрична світильник від комах 20W BRS
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
20 Вт потужності забезпечує хорошу площу покриття, комарів стає помітно менше вже за кілька годин роботи.
- Віталій А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Вирішив проблему з мухами у власному будинку. Лампа працює тихо, не пахне і не використовує хімію, що важливо, бо вдома є маленькі діти. Дизайн непоганий, світло не дратує. Ефект помітний вже за кілька днів. Рекомендую
- Михаил Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Працює
Комарів всіх вбиває, навіть мух, але не мощних мух. Я задоволений залишився- Продавець StarLight
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
дуже задоволена. Мухи ліквідовуються моментальноале помітила, що краще , коли лампа висить не під стелею, а стоіть на столі. Результат приголомшливийПараалельно купила в іншому інтернетмагазині дешевшу лампу. І на жаль не нфективна. Тільки світить. Дякую за хороший товар
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Через 2 місяці перестала працювати
- Переваги:
- Знищує все що залетить (навіть великих комах)
- Недоліки:
- Через майже 2 місяці викоритсання перестала працювати одна з ламп, друга почала миготіти і в мене в кімнаті пачалась "дискотека"
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня! На товар №433274465 Ви маєте повноцінну гарантію впродовж 3-х місяців від дня отримання товару. Якщо цей термін ще не було вичерпано - Ви можете звернутися до нас та Вам буде відправлено заміну товару.
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Брав проти мух, але мухи на неї практично не реагують, інші комахи так. Раніше користувався іншою приманкою для комах з світлодіодними лентами, та приманка працювала краще саме проти мух і комарів.
- Переваги:
- Комах вбиває
- Недоліки:
- Мухи на неї практично не ведуться, мабуть спектр світла не дуже їх приманює.
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
- Рамір Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Добре працює. Дякую за спокій для моєї сім'ї.
- Переваги:
- Вбиває комарів
- Продавець StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
- Продавець StarLight
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Не очікував такого результату від цієї пастки - працює на усіх видах летючих комах, навіть на шершнях
- Петр Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Лампа чудово працює. Сиділи весь вечір надворі, ні один комар не вкусив.