- Шевченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Приємний аромат. Зручна упаковка з клапаном. Але серветки полусухі, не великі і виймаються по 2 шт замість однієї. Повторно не купуватиму.
- Переваги:
- Є клапан, приємний аромат
- Недоліки:
- Полусухі
Представник постачальникаМарьяно, дякуємо за ваш відгук. Можливо упаковка довший час була в одному положенні і лосьйон опинився в більшій мірі в нижній частині упаковки, тому спробуйте перевернути на певний час.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Салфетки норм, но как по мне - запах через чур. Кто любит салфетки без отдушки - это не они.
- Переваги:
- Цена, структура норм
- Недоліки:
- Запах
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за ваш відгук!
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Дуже сподобались
Ніжні та не викликають подразнення
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Тамара Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 288
Дуже гарні, не сильно вологі і більші як звичайні
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявили
Представник постачальникаТамаро, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Подобаються, нам підійшли
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Екатерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 288
Хорошие салфетки на свой бюджет
- Переваги:
- Хорошо пропитаны
- Недоліки:
- За такую стоимость не нашла
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за ваш коментар.
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 288
Салфетки плохого качества,полусухие,а не влажные.Оригинал этих салфеток безворсовые и хорошо влажные,у этих салфеток плохое качество.
- Переваги:
- Приятный аромат
- Недоліки:
- Полусухие,плохой материал
Представник постачальникаЮліє, дякуємо за ваш відгук. Спробуйте перевернути на деякий час упаковку, можливо при довгому перебуванні в одному положенні, рідина стекла на дно упаковки. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, звертайтеся на офіційну пошту: [email protected]
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 288
Це точно не для новонароджених. Я авжеж розумію, що вони дешеві, тому планово ще брала Хагіс, але настільки поганої якості я не очікувала)))
Якщо хочете заощадити - дуже рекомендую замість цього товару взяти вологий туалетний папір (не сарказм) він набагато безпечніший і приємніший на дотик для малюка ніж цей дешевий дуууууууже серветко-хімознопахнучий товар.- Переваги:
- Єм, відстутні)
- Недоліки:
- Сильний запах, неприємні на дотик, навряд достатньо безпечні для новонароджених
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за ваш коментар. Звичайно серветки є безпечними як для немовлят так і для дорослих. Окрім цього дані серветки з екстрактом алое, тому запах присутній. У випадку, якщо ви хочете серветки без запаху - відповідно пропонуємо позицію без запаху. Якщо у вас є додаткові питання, звертайтеся на офіційну пошту [email protected].
- Наталя В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 288
Якісні серветки
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталю, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Вита З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 288
Мені подобаються, гарний аромат. Достатньо вологі
Представник постачальникаВіто, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Віра О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Швидка доставка
- Переваги:
- Клапан, вміру вологі.
Представник постачальникаВіро, дякуємо за високу оцінку нашої продукції.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Не погані, але сухуваті.
- Переваги:
- Аромат приємний, ціна хороша
- Недоліки:
- Сухуваті, через це доводиться більше витрачати серветок за раз
Представник постачальникаАнно, дякуємо за ваш відгук. Рекомендуємо на деякий час перевернути упаковку з серветками, оскільки рідина може стекти на дно упаковки, якщо довго тримати її в одному положенні.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Чудові серветки
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаОксано, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Класні, нам дуже сподобалися, будемо брати ще. В міру зволожені, зручний клапан, приємний запах. Подразнень не викликало
- Недоліки:
Представник постачальникаАнно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Неудобно доставать из пачки, тянется сразу несколько штук
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Мякі.
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Хороші серветки
- Переваги:
Представник постачальникаОльго, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Люди які пишуть в коментарях, що гарні салфетки, я з вас в шоці, ви мабуть не бачили нормальних салфеток.
Наприклад салфетки "Pampers" цупка, як тканина на дотик.
А це просто жах, та ще пінецця.
Не рекомендую, бо користувалися набагато кращими, а ці купив із-за коментарів, дякую Всім)
Представник постачальникаВладиславе, нам дуже прикро, що у вас залишилися негативні враження від нашої продукції. Проте хочемо зазначити, що недоцільно порівнювати серветки з різних цінових категорій. Для нашої цінової категорії наші показники одні із найкращих.
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Сподобалися і не дорогі
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за відгук!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Непогані але є набагато кращі
- Бражий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 288
Отличные, справляется со своей задачей, аллергии нет, цена адекватная, беру не первый раз, ни с каким запахом нет проблем
Представник постачальникаІнно, дякуємо за ваш відгук!
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 288
Чудові серветки,вміру вологі з приємним ароматом,трохи маловаті по розміру,але за таку ціну-це не критично!
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Салфетки хорошего качества. Плотные, можно и попку малявкемвытереть, и ручки протереть, и на полу, если что-то уронил\разлил вытереть. Очень приятно пахнут. На коже, после использования салфеток не остаётся неприятного ощущения, что иногда бывает у других производителей. Берём и подгузники этого производителя. Рекомендую.
- Переваги:
- Салфетки большого размера, достаточно плотные, приятный запах.
- Недоліки:
Представник постачальникаАлло, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Любовь М***Відгук від покупця. Продавець: OCTO
Отличные салфетки за отличную цену.
- Переваги:
- Не вызывают раздражения и покраснений (у моего ребёнка), удобная упаковка с клапаном, форма выпуска отличная (72 шт в пачке), доступная цена при этом хорошего качества товар.
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Бабко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Чудові серветки. К малюка немає на них алергії, мають легкий, ненав'язливий аромат. Достатньо вологі, розмір середній, не тонкі.
- Переваги:
- Ціна по акції, кількість, якість
- Недоліки:
Представитель поставщикаЕлена, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Хорошие салфетки.
Представитель поставщикаСергій, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Салфетки хорошие. В меру влажные. Нежный, приятный запах.
- Недоліки:
Представитель поставщикаОльга, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Наши любимые салфетки! Пользуемся уже год. Приятный запах, удобная упаковка. Не вызывают аллергию. Отличная цена!
- Переваги:
- Со своей задачей справляются
- Недоліки:
Представитель поставщикаІрино, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Евгения Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
- Переваги:
- Понравились салфетки всем
Представитель поставщикаЄвгенія, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Купила. Всё отлично. Ещё заказала.
- Переваги:
- Мягкие, приятный запах. Не водяные.
- Недоліки:
Представитель поставщикаЕлена, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої продукції!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Хороші серветки,підійшли дитині,алергічних реакцій не викликали.Приємно,що є поастиковий клапан,але розмір самої серветки маловатий.
- Переваги:
- Ціна,не викликають алергії
- Недоліки:
- Маленький розмір серветки,дістаються по кілька штук разом.
- Eugenia T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 72
Дешевые салфетки для смежных нужд
- Переваги:
- Недорогие, большая упаковка, клапан
- Недоліки:
- Запах и на ощупь не понравились, быстро выветрились, хотя закрывались тщательно
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Неплохие салфетки с клапаном. Аллергии не вызвали, запах приятный. Цена очень хорошая
- Переваги:
- Недоліки:
- Не выявлено
- Бирюкова К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
отличные салфетки
- Переваги:
- качество-цена
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
Отличные салфетки за такие деньги. Маленькая упаковка (уже стандартных Хагис/Памперс) - занимает меньше места. Можно и в рюкзак вместить и в сумочку. Сами салфетки не очень большие, но достаточно для ребёнка. Немного быстро высыхают в открытой упаковке, но мы успевали из изЮзать до этого ) Клапан большой плюс.
- Переваги:
- Все ок
- Сирик В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 216
- Переваги:
- Отличные салфетки, всегда берем