- Тимур А***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Колір: Чорний
Все норм. Пришло моментально, коробка была повреждена, но девайс целый. Легенький, ощущается, что сборка китайская. Держатель телефон весом 250 гр. прекрасно держит. Все нормально подключается, кто не может подключить - не читают инструкцию и подключают геймпад в виртуальном режиме.
- Переваги:
- Работает.
- Недоліки:
- За такую цену - нет.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Колір: Чорний
Замовив , приїхав , упаковка пошкодженна , думаю що не страшно, дістаю пристрій , він не під'єднується до давайсу
- Переваги:
- Недоліки:
- не працює , пошкодженна коробка
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: Shop&Go
Я думаю що покупати цей товар тільки щоб пограти на телефоні це простто марна трата грошей.
Купив ще дуже давно тому повенути можливості нема.- Переваги:
- Прийшов в коробці, трохи поцарапаний
- Недоліки:
- не підключається до пк, немає збігів з картинкою
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Доброго дня товар на вигляд гарний. Але не підключається до телефона всі функції спробували не допомогло.
- Переваги:
- Вигляд,ціна.
- Недоліки:
- Не підключаються
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Всё пришло очень быстро
- Переваги:
- Дизайн хорош
- Недоліки:
- Нету переходника для игры на компьютер
- Анатолий
К компьютеру также будет подключатся по блютузу
- Пашковский В***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Джойстик то получил, всё в ажуре, но нет юсб порта для компьютера, хотя в инструкции упоминают за него
- Переваги:
- Удобный, красивый, Хорошо держит заряд
- Недоліки:
- Нет флешки блютуз для компьютера, маленький вес.
- ВитяВідгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Хорошая штука играю с ней на эмуляторах ps 1 и тд. Качество сборки не лучшее но пойдет. Полный функционал и встроеный аккум с микроюсб зарядкой. Впринципе советую.
- Переваги:
- Неплохая сборка но можно и лучше
- Недоліки:
- Пока не нашел
- Олег
Gamma на IOS или на ПК?
- Федорович А***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Классно, подсоединился, без настроек сразу заработал в эмуляторе нинтендо 64. Приятно лежит в руке, ничего не болтается, все кнопки хорошо нажимаются, ничего не западает. Единственное что не очень понравилось слабенькое крепление под телефон, под весом телефона складывается иногда. Если играть сидя-лежа нормально, если играть лежа на спине - складывается под весом телефона. Есть 4 профиля использования, можно переключиться на мышку, есть профили для подключения к айпаду ,компу итд.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Йосип Л***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Товар прийшов все як треба.
- Недоліки:
- Не можу підключити до свого ПК нижче підкріпив фото.
- Мергут Т***
Там же написано товар для смартфона
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: Чорний
Товар прийшов за дві доби, все працює.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: EPOCH. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Не подходит крепление для смартфона, оно вообще не одевается на джойстик, такое ощущение что его поменяли, потому что коробка в которой он приехал была ничем не заклеяна и без инструкции..
- Продавець EPOCH
Доброго дня. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення цього питання
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Технолов. Колір: Чорний
На перший погляд було все добре, далі замітив що кнопки "В" аналогічні як на Xbox "LB, RB" погано прожимаються в деяких випадках, не зручно було, але з часом якось звик і натискаю так що добре працюють, дивно але це так
- Переваги:
- Красивий, легкий, більшість кнопок добре працює, немає затримки
- Недоліки:
- Кнопки ті дві які описав, відразу наскільки спортили враження що хотілось повернути геймпад
- Александра В***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Не подключается ни к одному устройству
- Недоліки:
- Не подключается
- Алла Ц***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Быстрая доставка ,хорошее качество , мой 40-летний ребёнок доволен :)
- Саша Б***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Ужасный товар ужасные обслуживание просто мошенники товар ненадлежащего качества не такого как обещали. мошенники. Отношение просто неподобающее когда заказываешь товар вежливые и обходительные Когда пришло время возвращать неподобающий товар начали грубить рухаються обзивають
- Переваги:
- Недоліки:
- Мошейники
- Олег К***
Я предполагаю что здесь оставляют отзывы о товаре, а не о отношению к покупателю
- ВК
Дякую за відгук. І особливо про відгук на рахунок відношення продавця до покупця
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Не все игры работают.
- Переваги:
- Хороший джойстик.
- Недоліки:
- В играх с плеймаркета работают только гонки.
- Леонід Л***
Зачем ставить заниженный отзыв из за того что в плей-маркете нету много подходящих игр, продавец в этом не виноват
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Дуже задоволена)
Швидко,якісно!- Переваги:
- Ціна)
- Недоліки:
- Не виявила.
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
То шо трЭба!!!
Эмулятор в майфун вкинул соньки первой и валюсь в резика...или денди...
Короче своих денег стоит.- Переваги:
- Цена, заряд держит долго (сутки точно, если играть, а не играть неделю наверно)
- Недоліки:
- НЭма!!!
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
За свои деньги не плохой джостик
- Переваги:
- Аккамулятор, держатель для телкфона
- Недоліки:
- Мало игр поддерживает без взлома Root прав на телефоне
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Shop&Go
Отличный ,качественный,бесшумный я неожидал даже. Спасибо ,ребенок ненарадуется. Подключил до смартфона самсунг А52 в пару нажатий кнопок.
- Переваги:
- Качественный товар ,зборка на высоте
- Недоліки:
- Пока невыявленно.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Shop&Go
Блетуз не видит не один телефон, через шнур в упаковке комп не видит, использовал свой шнур пк обнаружил как хбох 360 но не работает гемпад. Магазин согласился обменять на другой но расходы по доставке на мне!!! сума доставки будет как 2 геймпад )))
- Переваги:
- Достоинств не на шол так как пришол в не исправном состаянии
- Недоліки:
- не рабочий
- Игорь С***
Обменяли нерабочий! Претензий нет я платил за доставку в 3 стороны в процесе обмена 71гр с наложкай+ 61гр отправлял нерабочий и 51 получал! не советую магазин!!!!
- Victor V***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Андроїд телефон підключив без проблем, розпізнається як Xbox контролер. Тестував в Pascal Wager та GTA VC. В комплекті зручний тримач. З підключенням до ноутбука теж не було проблем, але геймпад працює лише в 2 режимі( емуляція миші) Ігри геймпад не бачать ( тестував в Відмак 3 та Honkai Impact ) А в переліку пристроїв взагалі помічений як безпровідна клавіатура. Думаю проблема з програмним забезпеченням. Посилання на скачування драйвера в інструкції не знайшов(. Доведеться шукати на сторонніх ресурсах, або пробувати запустити через емулятор контролера Xbox.
- Переваги:
- Без проблем підключається і працює на Андроїд
- Недоліки:
- Підключається до ноутбука, але працює в режимі миші Пк не розпізнає його як геймпад (Windows 10)
- Victor V***
Зміг підключити до ПК через usb, яке купив окремо. Затискаєте "HOME" і RB входить в режим право вгору, потім затискаєте лише "HOME" до переходу в режим право вниз. ПК розпізнає як Xbox 360 геймпад, можна грати. Можливо комусь допоможе. Через блютуз до ПК так і не зміг нормально підключитись.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
У меня были большие надежды на этот джойстик. Я купила его прежде всего потому что видела много хороших отзывов. Поэтому решила не обращать внимания на плохие,а надо было. Многие писали, что не могут подключить джойстик к компьютеру/ноутбуку/телефон. Я тоже не смогла.
Точнее, нет, я смогла подключить, но какой смысл, если игры его не видят, да я смогла подключить к блютузу истратив большое количество нервных клеток, но это не помогло.
Но я не отчаивалась, решила посмотреть, что люди говорят, некоторые подключали через USB ресивер, но его нет в комплектации, хоть в инструкции и говорится, что он вроде есть. Я попробовала через USB кабель, но он только начал заряжаться.
Второй вариант был подключить через Steam link, да это было запарно, но я смогла, Steam увидел геймпад, но вот игра нет. Хоья я выбрала игру, которая подходит под геймпады. Спустя, н-ное количество часов попыток и провалов, я сдалась.
Если говорить кратко, то я хотела бы вернуть деньги за этот товар, так как это просто смешно.- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Если вам повезёт, то подключите за мгновенья, если же нет, то просто трата денег на кусок пластика.
- Продавець YOM
Доброго вечора, джойстик підключається по Bluetooth і з використанням комбінації XY Home для різних пристроїв, за допомогою юсб ресівера можна підключати, але в комплектації його немає, в описі актуальна інформація, якщо у вас виникли проблеми з підключенням, зв’яжіться з нами у робочий час через чат або на телефон представника магазину
- Тараc П***
если хотите подключить через провод зажимаете и держите правый курок R1 затем подключаете провод и тогда находит геймпад как хбокс, по блютуз я пробовал вообще не видит геймпад плюнул и купил оригинальный геймпад хбокс с ресивером и всё прекрасно работает без проблем!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Shop&Go
Геймпад топ за свої гроші. Працює з телефоном по бт і більше того в комплекті є шнур для зарядки через нього у мене вийшло його підключати навіть до пк і все чотко працює.
- Переваги:
- Недоліки:
- За таку ціну поки, що нема. Побачим скіки місяців чи років він проживе
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Старий провідний геймпад відслужив на ура, поки не порвались контакти. Вирішила спробувати недорогий безпровідний. На вигляд класний, кнопки м’яко натискаються. Підключився до ноута за лічені секунди (windows 10), комбінація кнопок HOME X. На PES 2019 добре працює. Інші ігри не пробувала. Дякую продавцю за оперативність. Доставка за добу Новою Поштою.
- Переваги:
- Вигляд, приємний на дотик, кропом м’яко натискаються, ціна.
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Вахнюк А***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Геймпад лучше чем я думал:) но без комплектного блютуз свистка невозможно нормально подключиться к компу:(
для подключения по шнуру нужно на ВЫКЛЮЧЕНОМ геймпаде ДЕРЖАТЬ кнопку start и подключать шнур!
переключать режимы удержанием кнопки home 5 сек- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- путаница с режимами
- Нікіта Г***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Замовленням задоволений
- Переваги:
- Відправлення відправили вчасно, ціна якість за не великі гроші
- Недоліки:
- Нема адаптера в комплекті але якщо користуватись тільки смартфоном його і не треба
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Брал для ПК, на телефоне не играю. Сомневался между этим и более дорогими вариантами, но геймпад не разочаровал! Выглядит как на фото, думал будет хуже. Собран добротно, особенно за свою цену. Без зарядки уже неделю(15-20часов в играх)
- Ирина Ж***
на ноутбук подключить можно?
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Как подключить к ПК? Пробовал разные комбинации
- Недоліки:
- Не могу подключить к пк
- Продавець YOM
В описі подана вся необхідна інформація, перевірте версію Bluetooth на Пк
- Оля В***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Джостік купили на новій почті не провірили так як думали що він розряджений, а дома він взагалі не працює, цілу ніч заряджався витягуємо зарядку а він не включається....
- Недоліки:
- Непрацює
- Андрійко А***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Не роблять стіки одні кнопки
- Продавець YOM
Зв'яжіться з нами через кнопку зворотнього зв'язку з продавцем, джойстик перевірений, швидше за все проблема з некоректним підключенням
- Андрійко А***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Купив джойстик повна ф***я в panda keymapper лівий джойстик не реагує в asfalt9 ніякий режим не працює поможіть
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Не подключается ни к одному устройству
- Продавець YOM
Інструкція для правильного підключення розміщена в описі до джойстика
- Продавець YOM
Підкажіть також номер вашого замовлення, щоб ми могли з вами зв‘язатися
- никитаВідгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Чорний з червоним
Геймпад по укомплетовке хороший, но проезошол такой случай,я его подключаю спомощью комбинации home Y все скачиваю octopus настриваю кнопку B а другие не риагируют кроме курков и сосочков.
- Переваги:
- За свою цену клёвый
- Недоліки:
- Неработают большенство кнопок
- Продавець YOM
Ви підключаєте джойстик через цей додаток до комп'ютера?
- никита