Відгуки покупців про Стіл комп'ютерний Міні ультра Еверест дуб сонома (TQP-2640)

Оцінка користувачів 4.7/5
на основі 63 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Mobiliario
  • Наталія К***

Столик компактний , гарної якості

Переваги:
    Займає мало місця
    • Продавець  Mobiliario

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш вибір і відгук! Раді, що меблі гарно вписалися у Ваш інтер’єр та відповідають Вашим очікуванням.

• Микита Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Есть некоторые моменты, коцки по краям, но не критично, не могу назвать это прям сколами. В целом за свои деньги даёт то что от него хочется, а именно: компактность, функциональность, лёгкость сборки, небольшой вес. Отдельный плюс в именно этой модели, колёса, можно отодвинуть и протереть за столом и доступ свободный к шнурам компа и задней стороне системника. Если у вас в комнате или квартире места мало, то это отличный вариант чтобы сарятать клаву и мышку и сам системник, только монитор будет стоять на столе самом. Думаю 70 см в ширину и 50 в глубину у каждого в квартире найдётся чтобы его поставить. Мне товар понравился.

• Продавець  Mobiliario

Добрий день, Микито! Дякуємо за позитивний зворотній зв’язок!
      Ваша думка для нас дуже важлива. Приємного користування та будемо раді бачити Вас знову!

• Тетяна Н***

Дякую стіл супер

Переваги:
    Багато місця не займає
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Mobiliario

Добрий день, Тетяно! Щиро вдячні за гарні слова! Хай наші меблі створюють у Вашому домі затишок та гарний настрій щодня.

• ткаченко е***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Спасибо, большое компании! Стол пришел без каких либо изъянов все комплектующие в наличии . Очень довольны

• Продавець  Mobiliario

Добрий день, Катерино! Щиро дякуємо за Вашу високу оцінку нашої роботи.
      Ваш відгук надихає нас ще більше вдосконалювати якість продукції та сервісу. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів.

• Едуард Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Гарної якості

• Илья К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний. Ширина: 70

Гарний, компактний, легко збирається.

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Незнайдено
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день,Ілля! Щиро дякуємо за гарні слова! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Чекаємо на нові зустрічі.

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Nicole Piliaieva. Колір: Коричневий. Ширина: 70

Дуже довга доставка!!!! Вибрала хоч і за дорожу ціну, ніж у інших продавців, але щоб був коротший термін відправки. В результаті чекала тиждень відправку, все кормили "завтраками"

Переваги:
    Стіл гарний, легко збирається
    Недоліки:
    Довга відправка
    • Продавець  Nicole Piliaieva

Доброго дня, Юлія! Ми вже вибачались та перепрошуємо ще раз за затримку із відвантаженням замовлення

На складі було тимчасово відсутнє електропостачання. Менеджери і пакувальники завжди намагаються якможна швидше обробити та відправити замовлення, але у зв'язку із поточною ситуацією інколи бувають затримки
      Через це відправка відбалсь на п'ятий день, а не на третій, як було заплановано.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Столиком дуже задоволена! Легкий у збиранні, та дуже класний у використанні!

Переваги:
    Невеликого розміру, на колесах, зручна підставка для клавіатури
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Ольго! Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що Ви задоволені столом. Завжди раді бачити Вас знову!

• Галина Х***

Дякую

Переваги:
    Зручний і компактний. Дитина дуже задоволена. Швидко виконане замовлення.
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Галино! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що стіл сподобався Вам та Вашій дитині. Бажаємо успіхів у навчанні й приємного користування!

• Артем Д***

Все сподобалось, дякую

Переваги:
    Все чудово
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Артеме!Нам приємно знати, що Ви задоволені якістю та зовнішнім виглядом столу. Завжди стараємося, щоб кожен клієнт залишався задоволений покупкою. Чекаємо на нові зустрічі.

• Анастасія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Венге. Ширина: 70

Що перший раз що другий раз прийшло все зламане,дякую за зіпсований подарунок.Не раджу

Недоліки:
    Пришло зломане
  • Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

За свої гроші непоганий стіл.

Переваги:
    Компактний, на колесах
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Вікторе! Ваші слова — найкраща нагорода для нас! Дякуємо, що обрали саме наш магазин.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Повністю відповідає опису,складається швидко та легко,місця займає небагато.

Переваги:
    Коліщатка, невеликий розмір
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Андрію! Нам приємно знати, що Ви задоволені якістю та зовнішнім виглядом столу. Завжди стараємося, щоб кожен клієнт залишався задоволений покупкою.

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний. Ширина: 70

Стіл гарний, приємний має приємний аромат деревини

Переваги:
    Займає небагато місця, за свої кошти топ
    Недоліки:
    Розрахований на дитину молодшої школи, до росту 170см, я б добавила сюди поличку чи підставку під монітор
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Тетяно! Дякуємо, що обрали саме наші меблі й поділилися фото. Раді, що вони прикрашають Ваш дім і створюють затишок.

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Виглядає досить гарно,займає дуже мало місця,зручний в використанні. Дякую продавцю за якісний недорогий товар.

Переваги:
    Невеликий,якісний,зручний
    Недоліки:
    За свою ціну найкращий
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Володимире! Дякуємо, що обрали наш магазин. Бажаємо, щоб стіл довго радував Вас своєю якістю та комфортом у користуванні.

• Юля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Столик відповідає очікуванням, компактний, легко збирається.

Переваги:
    Компактний, підходить для малих приміщень, приваблива ціна.
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Юліє! Дякуємо за зворотний зв’язок і красиві фото! Приємно бачити результат нашої роботи у Вашій оселі. Чекаємо на нові зустрічі)

• Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний. Ширина: 70

Гарний стіл,то що треба .Легко сбираеться.

Переваги:
    Компактность.
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Вячеславе! Дякуємо за такі теплі слова! Ваша довіра для нас дуже цінна. Хай придбані меблі приносять Вам радість кожного дня.

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Очень довольна. Удобный. Компактный. Легко собрала.

Переваги:
    Без дефектов. Собрала без шуруповерта.
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за такий щирий і приємний відгук!
      Нам надзвичайно приємно знати, що наші меблі стали частиною Вашого затишку. Це найбільша нагорода для нашої команди!
      Бажаємо Вам комфорту, гармонії та натхнення у новому просторі.

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Зручний, якісний. Колеса

Переваги:
    Компактний, легкий у збірці, колеса
  • Иван Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Nicole Piliaieva. Колір: Коричневий. Ширина: 70

Все отлично.

Переваги:
    Качество, цена
    • Продавець  Nicole Piliaieva

Дуже вдячні Вам за відгук!)

• Дмитро І***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний. Ширина: 70

Замовляв, пришло не побите , легко складається, задоволений

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Дмитре! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю та виглядом меблів.
      Ми цінуємо Вашу довіру та сподіваємося, що меблі довго тішитимуть Вас комфортом і стилем.
      Завжди раді знову бачити Вас серед наших клієнтів!

• Катерина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Дуже приємно було співпрацювати,всі питанні,побажання було враховані.Комплектуючі були повністю на місці,додається ще інструкція по збірці столу.Взагалі приємне враження!
    Рекомендую!!!!

Переваги:
    Повністю відповідає з опису.
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Катерино! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви залишилися задоволені як якістю меблів, так і рівнем обслуговування. Ми стараємося зробити все можливе, щоб кожен наш клієнт отримував не лише гарний виріб, а й приємні враження від покупки. Нехай нові меблі довго тішать Вас своєю зручністю та стилем. Завжди раді будемо бачити Вас знову!

• александр ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Нормальный столик...... Легко собирается. Качество - будет известно со временем, вроде все хорошо.....

Добрий день, Олександре!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Нехай наші меблі дарують Вам комфорт і задоволення щодня. Якщо з’являться будь-які питання — ми завжди поруч і готові допомогти

• Лідія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Доброго дня! Загалом стіл хороший. Але є але, акцент при виборі був на те, що стіл на колесах.

Переваги:
    Як в описі
    Недоліки:
    З колесами намудрили((( стіл з ДСП 16, а колеса на 18. А отже треба підбирати інші, бо крутити які є зовсім не варіант. Додаткові витрати як часу так і коштів
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Лідіє! Дякуємо за відгук!
      Щодо дужок коліщаток — дійсно, вони можуть здаватися нещільно прилягаючими до плити ДСП, але при цьому надійно фіксуються та не впливають на експлуатацію виробу. З внутрішнього боку також передбачено кріплення — після його встановлення деталь буде щільно триматись і не виступатиме.

Якщо виникнуть будь-які труднощі зі збиранням або кріпленням — ви завжди можете звернутись до нас у магазин за допомогою. З радістю підкажемо!

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Столик соответствует фото и описанию, легко собрать. Очень помогло, что есть отметки для крепления направляющих. Несмотря на компактность, очень вместителен и удобен.

Переваги:
    Столик очень компактный, но при этом вместительный
    Недоліки:
    Не выявлено
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Олено! Ваші слова – це справжнє натхнення для нашої команди! Дякуємо за довіру та підтримку. Бажаємо Вам затишку та гарного настрою та чекаємо на Вас знову!

• Анатолий Е***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний. Ширина: 70

товар не дорогий, но якісний

Переваги:
    якісний товар
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Анатолію! Дякуємо за приємні слова! Ми раді, що Вам сподобалися наші меблі. Бажаємо Вам ще більше комфорту та затишку у Вашій оселі!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Дизайн гарний і компактний.
    Що не сподобалося.
    -направляючі для клавіатури жахливої якості (клавіатури при витязі трохи гуляє в ліво право) не рівні вони
    Рекомендація виробнику
    - поперечну планку зробити на 3см коротшою в ширину ( щоб корпус в притик не ставав "блок живлення" закривається на 3 см) тому відсунув від планки.
    Монітор 24 дюйми.

Враховуючи всі плюси і мінуси можна брати. ( Вибирав по габаритах)

Переваги:
    Розмір і дизайн
    Недоліки:
    Направляючі для клавіатури.
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і раді, що дизайн і компактність столу вам сподобалися.
      Направляючі для клавіатури розроблені з невеликим люфтом, щоб забезпечити зручність використання та уникнути заклинювання під час руху.
      Поперечна планка має стандартні розміри, розраховані для більшості моделей корпусів ПК.
      Дякуємо, що поділилися своїми спостереженнями, і сподіваємося, що наш товар буде вам зручним у використанні!

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Все добре. Все як було замовлено.

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Світлано! Дуже вдячні за Ваші добрі слова! Ми раді, що наші меблі стали частиною Вашого дому. Нехай вони приносять затишок і задоволення! Чекаємо на Вас знову

• Владислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний. Ширина: 70

Переваги:
    Компакт
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за такі чудові слова! Ваш відгук – найкраща нагорода для нас. Сподіваємося, наші меблі будуть служити Вам довго і радувати кожен день. Будемо раді знову бачити Вас серед наших клієнтів!

• Пустовалова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: chip. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Завдяки своєму розміру та наявності колес, можна рухати в різні куточки приміщення. Збирання столу не викликало утруднень. Посилка прийшла в повній комплектності. Користуємося вже два місяці - дуже гарний стіл. Дякую

Переваги:
    Невеличкий, на колесах
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Гарний та зручний столик. Маленький і компактний, не займає багато місця. Завдяки коліщаткам його досить легко пересувати під час прибирання. Все подобається.

Переваги:
    Зручний, компактний
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Олено! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що наші меблі відповідають Вашим очікуванням і додають затишку у Вашому домі. Сподіваємося, що наші вироби служитимуть Вам ще довго і даруватимуть комфорт кожного дня! Дякуємо за довіру та чекаємо на Вас знову)

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Стіл відповідає заявленим параметрам. Дуже задоволені

Переваги:
    Все
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Тетяно! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість і комфорт для наших клієнтів. Сподіваємось, що стіл буде служити Вам довго та приносити радість. Ще раз дякуємо за Ваш вибір!

• Гурний Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний. Ширина: 70

Прийшло швидше ніж я очікував

Переваги:
    Гарно за таку ціну
    Недоліки:
    Трохи змучився з колесами, кришка стола майже ніяк не тримається, але це й добре якщо треба буде стіл кудись перевозити
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Романе! Дякуємо на Ваш відгук. Для нас дуже цінний зворотній зв'язок від наших покупців, адже саме завдяки їм ми маємо можливість ставати ще кращими. З приводу кріплення - кришка столу кріпиться на шканти, на котрі, при збиранні, радимо наносити клей для більш міцного з'єднання.

• Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 70

Стол очень понравился. То, что хотела. Небольшой и удобный. Хорошо, что на колесиках. Во время уборки легко перемещается. Хорошо упакован, все запчасти в наличии. Легко собирается. Немного изменила конструкцию: системник расположила слева, полочку под клаву прикрепила чуть ниже отметок. Мне так удобнее. Поработав немного, добавила полочку под монитор. Так что все отлично. Большое спасибо производителям.

Переваги:
    Быстрая доставка. Комплектация в полном объеме. Качество отличное. Для маленькой комнаты то, что надо.
    Недоліки:
    Не обнаружены.
    • Елена Д***

Добаляла фотографии, но их нет.

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Олено!
      Безмежно вдячні Вам за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів. Бажаємо найприємнішого користування. )

• Ігор Б***

Качество нормальное

Переваги:
    Легко собирается. Материал неплохой.
    Недоліки:
    Нет разметки для колёсиков. Верхнюю столешницу пришлось приклеить.
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Ігоре! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Стільниця кріпиться за допомогою шкантів (можна додати клей ПВА для більш міцного з'єднання). Відстань між колесиками Ви можете обрати самостійно, тому розмітки немає. Ми бажаємо Вам приємного користування та чекаємо на Вас знову)

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний. Ширина: 70

Дякую за столи, все гарно и доставка и самі столи. Всі деталі на місці, все як треба. Дякую

Переваги:
    Маленькі и легкі у звірці
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  ВерестМ

Анно, добрий день.

Вдячні Вам за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів). Приємного користування!