- Марк К***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір: Дуб Крафт золотий. Ширина: 110
Отримав замовлення від покупки! Все оперативно та на контакті з продавцем, якісне пакування та повна комплектація, згідно опису. Дякую за хороший сервіс!
- Таня Ч***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір: Дуб крафт білий. Ширина: 110
Замовляли поличку/надбудову для письмового стола.Гарна поличка,за свої кошти.Прийшла швидко.Все чудово!
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Тетяно! Щиро вдячні за позитивні враження!
Приємно знати, що наша робота приносить комфорт нашим клієнтам. Нехай меблі служать довго та надійно!
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір: Дуб Крафт золотий. Ширина: 110
Замовляли надбудову все прийшло ціле. Така як на фото. Дефектів немає. Інструкція максимально зрозуміла. Склали дуже швидко і установили.
- Переваги:
- Практична, приємна ціна, якісна
- Недоліки:
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб крафт білий. Ширина: 110
Прийшло цілим та неушкодженим. Ми з дитиною школярем зібрали удвох без проблем
- Переваги:
- Була інструкція
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Анастасіє! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашими меблями та сервісом. Сподіваємося, що наші меблі принесуть Вам багато радості і служитимуть довго! Дякуємо, що обрали нас!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Крафт золотий. Ширина: 110
Швидка доставка, через три дні отримав. якість товару на вищому рівні.
Олександре, добрий день.
Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб крафт білий. Ширина: 110
Купували зі столом цієї серії і дуже задоволені як якістю, так і швидкістю доставки.
- Переваги:
- Зручна, приємна ціна.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець ВерестМ
Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.
Чекаємо вас знову!
- Кирилл Я***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб крафт білий. Ширина: 110
Досить непогана надбудова. Нажаль при виготовлені надбудови зробили тільки по одному отвору під петлі дверей і тому довелося робити з дверей задні стінки. Без дверей навіть краще.
- Переваги:
- Міцна та функціональна надбудова.
- Недоліки:
- Недоробили отвори під петлі, чим додали незручностей при збірці
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Кирило! Дуже вдячні Вам за відгук!
Просимо вибачення за незручності і передаємо Ваше зауваження на виробництво. Обіцяємо бути ще пильнішими при виробництві.
Раді, що залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів.
Приємного користування!