- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Сама пляшка виглядає добре. Капсули мають хороший аромат. Але спробувати не вдалось, так як воду не тягне, а пропускає повітря. Коли спускаєш капсулу нижче то смак звичайної води. Буду тепер пити водичку з пляшки за 1300
- Степан П***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Дуже сподобалось, що сама пляшка зручна у використанні, добре лежить в руці, не ковзає і виглядає сучасно. Кришка закривається надійно, тому можна спокійно носити в рюкзаку і не переживати, що щось протече. За день став випивати набагато більше води, і навіть сам не помічаю як. Окремо хочу сказати про капсули, їх вистачає на нормальний час, і вони не набридають. Смак не різкий і не хімічний, все дуже приємно. Чесно, навіть не думав, що така проста річ може настільки вплинути на щоденні звички. Покупкою максимально задоволений, і тепер думаю взяти ще одну на подарунок, бо річ дійсно варта уваги.
- Мар'яна С***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Сама пляшка гарна і досить якісна. Але коли надягнути капсулу і припідняли, як пише в інструкції, смак відчувається, але вода не затягується в трубку, бо пляшка пропускає повітря. В результаті, гроші на вітер.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює. І без капсул також не можна використовувати, так як в носику є маленький отвір, для запаху з капсул.
- Григорій Б***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Пляшка міцна, дуже сподобалась як і самі капсули, тепер не знаю як без них пити просту воду, буду замовляти капсули повторно!
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Чудова пляшка,зручна в користуванні
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Почала протікати в місті де закручується, через рік використання. Також почало облазити матове покриття. Не вартує своїх коштів
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: All4Goods
Зручна, можна пити сік та інші напої п'ючи звичайну воду!
- Переваги:
- Надзвичайно гарна і матова, смак справді відчувається!!
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Сама бутилка якісна, але пити з неї важкувато. Через ці кілечка повинно проходити повітря і заходити в соску тому всмоктування води утруднюється. Смак справді є, це кільце потрібно постійно підіймати. Задумка цікава, а ось реалізація не досконала.
- Продавець All4Goods
Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук. Щодо особливостей використання: такий спосіб пиття є цілком нормальним для цього типу пляшки. Під час всмоктування вода проходить через трубочку, а разом із нею Ви вдихаєте ароматизоване повітря з капсули. Саме поєднання аромату та пиття створює відчуття смаку — при цьому жодних добавок у самій воді немає. Щоб аромат активувався, кільце-капсула має бути піднята — саме в такому положенні починається подача ароматизованого повітря, що поєднується з питтям води та відчувається смак.
- Софія Ш***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Чудова пляшка, купувала на подарунок. Як тільки прийшла, подумала, що забули покласти змінні капсули, вже думала писати у підтримку. А їх поклали всередину пляшки
В наборі є ананас, лимон, апельсин, персик, полуниця, виноград та кола - ДмитрійВідгук від покупця. Продавець: All4Goods
Зручно брати з собою, вода набуває приємного смаку без зайвих калорій. Фруктові та ягідні аромати освіжають, але іноді смак здається трохи слабким
- Переваги:
- Гарний смак
- Недоліки:
- Замала пляшка
- Влада В***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Все супер, пляшка виконує свої функції)
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Замовляла пляшку на подарунок доньці (дуже модний і популярний аксесуар зараз :)
Дуже рекомендую саме цього Продавця
Сервіс на найвищому рівні!
Швидка доставка і вирішення любих питань, що можуть виникнути - Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
- виктор з***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Все влаштовує
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Приємні, не нав'язливі смаки, завдяки чому стала більше пити води.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Все прийшло відповідно до заявленої комплектації. Брали дитині на подарунок.
- Переваги:
- Капсули
- Уляна К***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Придбала пляшку
Дуже прикольна!!! Класно що в наборі іде 7 капсул і можна обрати свій улюблений смак !!!!- Переваги:
- Доступна ціна порівняна ж іншими
- Недоліки:
- Хотілось більше кольорів пляшки на вибір
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Якісна, капсули всі в наявності, відповідає очікуванню
- Переваги:
- ЗРУЧНО
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: All4Goods
Якісна, капсули всі в наявності, дуже сподобалось
- Переваги:
- Зручна
- Виктория Д***
Доброго дня) Підскажіть а вода змінює смак, а то купили тут, а вода не змінює смак! Може ми щось не те робимо?
- Юлия Л***
Доброго дня.Скажіть будь ласка,коли активували пляшку(підняли капсулу вгору)має ще щось висовуватися,щоб зʼєднатися з картриджем?Бо у нас смак води не змінився.