- Тамара М***Відгук від покупця. Продавець: RossoNail
Мені подобається.
- АдекватнаВідгук від покупця. Продавець: RossoNail
Фуфло якесь. Пилка одноразова. Бальзам та вick - ефекту не бIльше нIж вIд жирного крему.
- Переваги:
- Понти
- Продавець RossoNail
Доброго дня. Прикро, що у Вас склалось неприємне враження від продукції. Зазвичай віск на нігтях тримається 4-7 днів. Для подовження ефекту можна повторно втерти віск в нігтьову пластину бафом, який є в наборі. Нігті стають міцніші і мають здоровий вигляд. Бальзам покращує стан кутикули на тривалий термін. Вам може зателефонувати наш менеджер і поетапно пройти процедуру в телефонному режимі, ми впевнені, Ви будете задоволені результатом і виглядом Ваших нігтів.
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: RossoNail
Набір для японського манікюру сподобався, нігті більш доглянуті, вистачає на довго
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: RossoNail
30 хвилин і манікюр як у салоні. Нігті набувають глянцевого блиску і виглядають доглянутими. Надіслали швидко.
- Переваги:
- Вартує своїх грошей
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: RossoNail
Отличный набор! Придаёт ногтям блеск и здоровый вид. Отдельное спасибо продавц за оперативную отправку.
- Переваги:
- Делает ногти очень ухожеными
- Недоліки:
- Не выявлено
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: RossoNail
Ефект доглянутості і блиску на нігтях. Мені дуже сподобалося. Оперативна відправка, дякую
- Кира Л***Відгук від покупця. Продавець: RossoNail
Клас
- Мар'яна З***Відгук від покупця. Продавець: RossoNail
Дуже круто. Неочікувала такого ефекту. Нігті гладкі, доглянуті і блискучі. Пилочок треба брати з запасом, бо воску вистарчить надовго, а пилочка мені на 3 рази максимум.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: RossoNail
Хороший набір
Нігті виглядають доглянутими, бальзам дуже добре помʼякшує
Приємний запах
Раджу зразу замовляти додаткові бафи
Одного мені вистачило на 4-5 разів - лозова о***Відгук від покупця. Продавець: RossoNail
Дуже якісний товар