Відгуки покупців про Гель від тарганів Wellpex StopCockroach 20 мл шприц інсектицид проти тарганів мурах комах потужний без запаху безпечний для дітей тварин приманка для знищення колонії прусаків

Оцінка користувачів 4.27/5
  • Александр С***

Нічого не змінилось.

• Продавець  OnlyDez

Вітаю, Олександр. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання гелю Stop Cockroach. Ми цінуємо кожен відгук. Давайте разом розберемося, чому так могло статися.
      Існує кілька причин, чому гель може не діяти так ефективно, як очікується:
      Неправильне застосування: Для максимальної ефективності гелю важливо дотримуватися інструкції. Гель слід наносити безпосередньо на поверхні, якими рухаються таргани (біля плінтусів, під раковиною, за меблями, біля джерел води та за батареями).
      Занадто швидке прибирання: Гелю необхідно деякий час, щоб подіяти. Прибираючи відразу після нанесення, ви можете знизити його ефективність.
      Сильне зараження: При дуже сильному зараженні може знадобитися додаткова обробка іншими засобами або повторне застосування гелю через певний час.
      Наявність інших джерел води та їжі для тарганів.
      Наші фахівці готові надати вам детальні інструкції щодо правильного застосування гелю та відповісти на всі ваші запитання, також підібрати засоби для досягнення максималльно результату.

• Евгений Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1. Вага: 25 г

Засіб дієвий, результат побачили в перший день, раджу для придбання

• Продавець  OnlyDez

Євгеній,дякуємо за ваш відгук і високу оцінку гелю від тарганів Stopсockroach! Ваші слова підтверджують ефективність засобу! Цей гель діє як прихована пастка, що швидко скорочує кількість тарганів, вражаючи їх у схованках контактною дією. Ми раді, що ви помітили хороший результат! Бажаємо вашій оселі залишатися вільною від непрошених гостей!

• Іра З***

Зв'язатись з консультантом
    І взяли ще спрей до пасти
    У великому будинку
    За 2місяці вивели тарганів що і сліду не лишилось

Переваги:
    Недоліки:
    Довго чекати знищення всього потомства
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Ірина! Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що гель Stopcockroach 20 мл у поєднанні зі спреєм дав такий результат! Завдяки приваблюючій формулі, гель ефективно знищує тарганів, діючи навіть у важкодоступних місцях. Ідеально підходить для великих приміщень, простий у використанні та безпечний для дому. Бажаємо вам затишку без шкідників!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1. Вага: 25 г

Дуже хороший засіб, рекомендую.Він допоможе забути про тарганів на довго.Простий у використанні і ефективний

Переваги:
    Простий в використовуванні
    • Продавець  OnlyDez

Добрий день, пані Наталія. Щиро дякуємо за позитивний відгук! Нам дуже приємно чути, що ви оцінили простоту використання та ефективність нашого засобу. Ми раді, що він допоміг вам забути про тарганів на тривалий час.

• Ирина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1. Вага: 25 г

Средства не работает, зря потратила деньги.

• Продавець  OnlyDez

Ірина, доброго вечора. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання гелю Stop Cockroach. Ми цінуємо кожен відгук. Давайте разом розберемося, чому так могло статися.
      Існує кілька причин, чому гель може не діяти так ефективно, як очікується:
      Неправильне застосування: Для максимальної ефективності гелю важливо дотримуватися інструкції. Гель слід наносити безпосередньо на поверхні, якими рухаються таргани.
      Наявність інших джерел їжі для тарганів.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1. Вага: 25 г

Хорошее средство,действует с первого раза.

• Продавець  OnlyDez

Дякую за ваш відгук! Раді, що засіб подіяв з першого разу. Якщо у вас будуть додаткові питання або коментарі - звертайтесь!

• Паша Р***

Топ

Павло, доброго дня!
      Дуже дякуємо за відгук.
      Приємно бачити, що ви так високо оцінюєте наш засіб.
      Якщо буде потрібна допомога чи консультація - звертайтесь, обов'язково.

• Аня
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1. Вага: 25 г

дуже довго боролись з тараканами, нічого не допомогло. наштовхнулась на цей засіб і тепер проблема вирішена. дякую за інструкцію як користуватись!

Переваги:
    недорого. швидка доставка. приємні продавці.
    • Продавець  OnlyDez

Анна вітаю! На звязку Вікторія, хочу подякувати вам за чудовий відгук! Дуже приємно знати, що наш засіб від тарганів нарешті допоміг вам позбутися цієї надокучливої проблеми.
      Мені також важливо, щоб наші покупці були задоволені не лише продуктом, але й сервісом. Тому я рада, що вам сподобались наша інструкція, ціна, швидкість доставки та спілкування з продавцем.
      Ми завжди прагнемо до того, щоб наш інтернет-магазин був для вас місцем, де ви можете знайти якісні товари за доступними цінами та отримати приємний сервіс.

Дякуємо, що ви з нами!

• Аня Г***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1. Вага: 25 г

Гель справився зі своєю задачею на всі 100 %. Ефективний засіб в боротьбі з тарганами, я задоволена результатом. Рекомендую

Переваги:
    Швидка дія, приємна ціна, економне використання
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1. Вага: 25 г

Рекомендую! Дійсно дієвий засіб і вартує не дорого. Частина тарганів померла, частина втекла, головне наносити маленькими краплями.
    Пройшло 5 днів, а їх врази менше.
    Буду спостерігати далі.

Переваги:
    Вартість, ефективність
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  OnlyDez

Дмитро вітаю!
      Хочу подякувати вам за ваш відгук! Мені дуже приємно, що ви вирішили поділитися своїм досвідом використання нашого засобу від тарганів.
      Важливо, що ви використовуєте засіб правильно, наносячи його маленькими краплями. Це дійсно робить його більш ефективним, адже таргани краще поїдають його саме в такому вигляді.
      Хочу нагадати, що для повного знищення тарганів може знадобитися деякий час та можливе повторне використання засобу через 2-3 тижні.

Не забудьте також про профілактичні заходи. Регулярно прибирайте в приміщенні, усувайте джерела їжі та води для тарганів, зашпаровуйте щілини та тріщини. Це допоможе вам запобігти повторному з'явленню цих шкідників. Дякую за вибір саме нашого засобу та магазину!

• Анна Д***

Зникли після першого застосування

Переваги:
    Швидко і надійно
    • Продавець  OnlyDez

Анна вітаю. На в'язку вікторія, саме зі мною ви спілкувалися під час оформлення замовлення. Дуже дякуєю за ваш чудовий відгук! Неймовірно приємно чути, що наш засіб від тарганів допоміг вам позбутися цих шкідників вже після першого застосування.

Це дійсно чудовий результат, який свідчить про високу ефективність продукту. Ми ретельно тестуємо всі засоби перед додаванням у продаж, тому можемо бути впевнені в їх результативності.

Нам важливо, щоб наші клієнти були задоволені не лише продуктом, але й сервісом. Тому ми завжди намагаємося пропонувати вам найкращі ціни, швидку доставку та приємне спілкування. Дякую за замовлення!

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1. Вага: 25 г

З тарганами боролись більше 5 місяців, нічого не допомагало. Знайомий порекомендував цей засіб і о чудо допомогло! Нарешті є результат, головне дотримуватись інструкції. Супер, що менеджер відправив відео по використаню. Рекомендую!

Переваги:
    Швидка дія, зручне пакування
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  OnlyDez

Тетяна вітаю. Одразу хочу подякувати вам за рекомендацію нашого засобу вашим знайомим!

Неймовірно приємно чути, що наш засіб від тарганів допоміг вам позбутися цих шкідників, з якими ви так довго боролися.
      Розуміємо, як це буває складно - жити з тарганами, і перепробувати безліч засобів, які не дають результату. Тому нам подвійно радісно, що наш продукт виявився для вас дійсно ефективним.

Дійсно важливо що ви дотримувалися інструкції з використання, адже саме правильне застосування засобу гарантує його максимальну ефективність.
      Ми завжди прагнемо зробити процес використання наших продуктів максимально простим та комфортним для наших клієнтів.

Дякуємо, що ви порекомендували наш магазин! Це найкраща нагорода для нас.

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1

Нигде не написано, Кто производил этот препарат. Хотя на сайте пишут, что Германия. Похоже на какой -то фальсификат. Ни срока изготовления, ни срока годности, никакой информации. Никогда не видела даже самого простенького товара без такой информации. Никакой производитель не имеет право выпускать товар без опознавательных знаков. Кому предъявлять претензии? Фальсификат.

Переваги:
    Пока не знаю
    Недоліки:
    Абсолютно отсутствует информация о производителе.
    • Продавець  OnlyDez

Олена вітаю. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що у Вас виникли сумніви стосовно оригінальності засобу. Ви робили замовлення місяць тому, потрібно було з нами одразу зв'язатися та отримати відповідну до Ваших запитів інформацію.
      Засіб постачався у коробках по 20 штук, ми не мали змоги кожному насилати коробку з загального пакування. Нажаль з грудня постачання саме цього засобу призупинилося на невизначений час у зв'язку з проблемною автомобільною логістикою з Європи в Україну.
      Якщо у вас є подальші питання або пропозиції, будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів.

• Елена Р***

В связи с вышеперечисленным, я боюсь пользоваться этим средством в доме. Если у Вас есть информация , поместите фото в характеристике товара. А то как-то сомнительно. Если товар идет в розницу, вся информация печатается на каждом. Тем более, что у меня к каждому прикладывалась инструк2ия на русском языке, тоже без опознавательных знаков. Эти бумажки тоже были в общей коробке? Если их печатали в Украине, то вся информация должна быть. Если нечего скрывать.

• Тетяна К***

Очень хороший крем

• Продавець  OnlyDez

Тетяна, дякую за відгук. Ми раді, що вам сподобався наш гель від тарганів. Щоб досягти максимальної ефективності, слід дотримуватися інструкцій на упаковці. Регулярно обробляйте місця заселення тарганів, загалом рекомендую робити повторну обробку через 2-3 тижні, після першої. Гель залишає захисний шар та працює до трьох тижнів запобігаючи розмноженню тарганів. Зберігайте його у безпечному місці, поза досяжністю дітей. Якщо є питання, звертайтеся, ми на зв'язку. Бажаємо комфорту та успіху в боротьбі зі шкідниками!

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez. Кількість: 1

Після першого використання таргани почали поступово здихать іза неділю зникли зовсім.

Переваги:
    Зробив свою роботу.
    • Продавець  OnlyDez

Ольга, дякую вам за відгук про наш засіб Stop cockroach. Ми раді, що ви розповіли про ефективність продукту і таргани зникли після першого застосування. Наша мета - забезпечити найкращі засоби для боротьби з шкідниками, і ми раді, що Stop cockroach вам допоміг. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреба у подальшій допомозі, будь ласка, звертайтеся до нас. Дякуємо, що вибрали наш продукт!