- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Гарний електричний млин, який завдяки підсвічуванню дозволяє чітко бачити кількість доданих спецій. Якість відмінна.
- Переваги:
- Можна керувати процесом однією рукою, дозволяє налаштовувати фракцію помелу
- Недоліки:
- Не має
- Екатерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Дуже подобається, що працює від вбудованого акумулятора , немає зайвих дротів. Чудовий подаруок для себе та близьких! Дякую!
- Продавець kostor
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Млинок дуже сподобався. Підсвітка працює, є можливість регулювання помелу.
- Продавець GQbox
- ніна г***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Білий
хорошая мельница
качественный пластик
помол регулируется- Продавець ShemUA
Дуже вдячні Вам за відгук!
- Михайло Т***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Користуюся електричним млинком для спецій вже кілька тижнів і залишився дуже задоволений. Головні переваги — зручність, швидкість і рівномірний помел. Просто насипаєш спеції, натискаєш кнопку — і за кілька секунд готовий свіжий мелений перець або інша приправа.
- Переваги:
- Дизайн стильний і сучасний, легко вписується в інтер'єр кухні. Особливо сподобалося підсвічування, яке вмикається під час помелу — зручно, коли готуєш у приглушеному світлі. Також зручно, що помел мо
- Продавець GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Отримала млин для спецій. Якістю задоволена НА ВСІ 100%, всім в сім'ї сподобався млинок, діти взагалі в захваті від нього. Є підсвітка. Зручний у використанні, має режими помолу від дрібного і до великого. Якби він був на акумуляторі то ціни б йому не було)))
ПРОДАВЦЯ І ТОВАР РЕКОМЕНДУЮ- Переваги:
- Ціна і гарна якість
- Недоліки:
- Батерейки швидко розряджаються
- Продавець GQbox
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Дуже добре працює
- Переваги:
- Функцію виконує, меле добре, легко було розібратись, прислали швидко
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець GQbox
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Дуже зручний млин
- Продавець GQbox
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Зручна, гарна по дизайну, свою функцію виконує на 100%
- Продавець Lemeshop
Шановна Світлана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Чудовий пристрій за свої гроші повністю відповідає своєму призначенню. Дякуємо продавцеві за швидку обробку замовлення.
- Продавець GQbox
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Сподобалося все - гарний вигляд, гарно працює, а головне, доступна ціна. Одним словом, співвідношення ціна-якість просто ідеальне. Ще й гарантія на рік
- Переваги:
- Зручний, потужний, ціна
- Продавець GQbox
- Мельник Д***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Товар виявився набагато кращим ніж очікувала. Інструкції немає та при декількох спробах зрозуміла як його розібрати та вставити батарейки та засипати спеції. Дуже приємно здивована, що є регулювання величини помалу (потрібно простопідкрутити вінтик внизу.
- Переваги:
- Ціна, дизайн.
- Недоліки:
- Потрібно аж 4 батарейки, в комплект не входять.
- Продавець GQbox
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Покупкою задоволена!
Дякую розетці за зручність доставки.- Переваги:
- Сучасний дизайн, зручний в використанні.
- Недоліки:
- Немає інструкції, як відправити контейнер, щоб не зламати, так як деталі з пластику і я боялась зламати. Прийшлось шукати в інтернеті обзор). Знайшли.
- Продавець GQbox
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Задоволена товаром
- Переваги:
- Гарно меле перець, задоволена
- Продавець GQbox
- Ярошенко В***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Прикольна штука рекомендую.
Підсвітка , розмір помелу +- Переваги:
- ціна.
- Продавець GQbox
- Євген З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Все швидко відправили, товар гарний як на фото, з сілью та перцем впоралася).
- Переваги:
- Гарний дизайн, зручна.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Працює добре
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Сподобалось, брала для соли. Працює гарно. Спочатку купила мамі, потім докупила собі.
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Не має
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Рекомендую. Ціна відповідає якості.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Отримали мельницю для спецій!Крута штука,яка без зусиль допомагає додавати спеції до будь-якої страви!Рекомендую спробувати усім!
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
- Переваги:
- зручно, якісно
- Недоліки:
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Чудовий млин, брали на подарунок, іменинику дуже сподобалося. Чудове спідвідношення ціни та якості.
- Переваги:
- Регулювання, підсвітка, великий контенер
- Недоліки:
- Наталя З***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Млинок гарний,без подряпин,працює справно.Замовлення опрацювали і відправили дуже швидко.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Дуже добре
- Переваги:
- Зручність
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Все работает хорошо.Товаром довольна.
- Переваги:
- Работает от батареек
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Меле добре, по солі треба регулуювати помол в залежності від розміро солі що запипаєш
- Переваги:
- Ціна якість
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Полина П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Мельница отличная,хорошо справляется,мне нравится
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Петро Т***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Гарний млинок. Доставлений швидко і в хорошому стані. Гарно подрібнює перець та інші спеції. Є можливість регулювання помелу.
- Переваги:
- Можливість регулювання помелу
- Продавець GQbox
- Мар'яна Ц***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Швидка доставка. Гарно працює.
- Переваги:
- Добре справляється зі своєю функцією!
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець GQbox
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Супер. За эти деньги очень хорошо работает. Рекомендую!
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Дуже сподобалося млин, і швидкість доставки за один день, що дуже цінно в наш нас
- Продавець Lemeshop
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Дякую, млин працює добре, є ліхтарик ))
- Продавець GQbox
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Чудовий млин, свої функції виконує відмінно, великий бонус підсвітка та регулювання помолу, продавець вислав в той день що замовили, рекомендую
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець GQbox
- Анастасия Щ***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Супер річ. Якість гарна,обслуговування також. Замовлення доставили швидко.
- Продавець GQbox
- Эльвира Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Пользуюсь мельницей для соли и перца пользуюсь недолго но довольная все нравится все работает спасибо вам большое
- Продавець Lemeshop
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Купувала на подарунок. Сподобався. Швидко доставлено