Відгуки покупців про Тримач підставка на кран з кріпленням на кухню VMHouse кухонний універсальний органайзер підвісний поличка для губки мочалки мила ганчірки з нержавіючої сталі на змішувач в душову та ванну 17,5 х 10,5 см сріблястий (0044-0001)

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Дуже якісний, рекомендую, за рік роботи не зламався, не заіржавів і не обліз.

Переваги:
    Одні
  • Юлія М***

Нормально

• Анна Е***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

На сам кран не подошло, потому что кран толстый оказался. Но нашли другой способ, чтоб прикрепить. Штука очень удобная, не скапливается влага из-за губки. Цена тоже хорошая!

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Не к каждому крану подходит, надо смотреть размеры
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

На кран не підійшла. Дивиться уважно.

• Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Очень удобно под кран с водой. Единственное кран должен быть довольно не толстый но даже при этом все отлично установили, справится даже ребенок. Не остаётся влаги. Не ржавеет

Переваги:
    Очень удобно установить. Ничего не застаивается, не воняет, не собирается лишняя влага и запахи.
    Недоліки:
    Не нашла
  • Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Криво припаяна одна сторона.

• Олена З***

Дякую продавцю за вирішення питання. Безкоштовно провели заміну товару. Зручний органайзер.

• Юрий Ф***

Ок.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Гарний товар, відповідає заявленим фото та характеристикам.

Переваги:
    Зручний органайзер
  • Тамара Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Органайзер дуже гарний. На кран кріпиться без проблем. Якість хороша, не ржавіє.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Не для всех смесителей. Только для смесителей с одним краном

Переваги:
    Простое крепление
    Недоліки:
    Только для смесителей с одним краном. У меня классический смеситель, с двумя кранами, на котором этот органайзер прикрепить нельзя. Подарила подружке
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Чудова милиця. Поки дорікань немає. Користуватися зручно.

• Продавець  VM HOUSE

Дякуємо Вам за відгук, Тетяно!

Дійсно, цей Тримач підставка на кран дуже якісний і ми раді, що він Вам сподобався.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Дякую, тримач супер. Якість порадувала.

Денисе, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
      Ми дуже раді, що Вам сподобався цей Тримач підставка на кран.

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Поліна В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Тримач чудовий, якісний матеріал. Встановлюється просто, не хитається, тепер на мийці чистота та порядок.

Поліно, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

Дуже раді, що Вам сподобався цей Тримач підставка на кран.