- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Зручні, компактні, возити з собою зручно, в складеному вигляді займають мінімально місця
Представник постачальникаЮліє, вітаємо! Дякуємо за відгук та вибір наших палиць Eagle Rock. Раді, що вони радують вас своєю компактністю та зручністю в поїздках. Бажаємо вам легких кроків та чудових, незабутніх подорожей!
- Сергій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Виходив з ними, 115 км/16 днів по Карпатах, надійні, міцні. Мої палички-виручалочки. Коліна всеодно пошкодились, але без палиць не дійшов би, однозначно
- Переваги:
- Міцні
- Недоліки:
- Трішки шумлять
Представник постачальника115 км Карпатами — це круто! Дякуємо, що довірили такий непростий маршрут саме з Eagle Rock.
Нам надзвичайно приємно, що наші «палички-виручалочки» витримали цей іспит на міцність. Щодо колін — щиро співчуваємо, гори справді не пробачають навантажень, але ми раді, що зі складним механізмом фіксації та надійністю металу палиці допомогли вам дійти до фінішу.
Бажаємо вам швидкого відновлення та нових, не менш яскравих вершин!
- Лілія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Цей товар я не забирала.
Прошу скасувати це замовлення.
Вони не складалися- Недоліки:
- Не складаються
Представник постачальникаВітаємо! Хочемо роз’яснити ситуацію для інших покупців: палиці повністю справні та мають стандартний для професійного спорядження механізм фіксації (Folding).
Ця модель розрахована на максимальну компактність, тому вона збирається до характерного «кліку» за лічені секунди. Ми продали тисячі таких палиць, і вони на відмінно служать нашим клієнтам у походах.
Для того, щоб збирання було простим, ми додали інструкцію в кожен комплект, а також розмістили відеоогляд та схему в описі товару. Ми завжди рекомендуємо ознайомитися з ними перед використанням, адже це робить експлуатацію Eagle Rock зручною та легкою. Дякуємо за розуміння!
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
При складанні дуже швидко на одній із палок перестала працювати кнопка фіксації
- Недоліки:
- На 5 складанні кнопка перестала працювати
Представник постачальникаДоброго дня! зверніться будь ласка по гарантії, все вирішимо
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Щиро дякую)) Дуже якісні трекінгові палки, ще й гарна ціна. Спочатку не вдавалося зафіксувати довжину палиць, а потім подивилася добре відео-обзор, та й в усьому розібралася. Збираються дійсно легко і добре витримують навантаження. Я собі їх купила, як підстраховку для слизької погоди і для спортивних прогулянок в звичайну погоду. То вже спробувала їх, коли було страшенно слизько. Ці палки просто диво!!!!!! Я з ними йшла, наче не по голольоду, а по звичайній дорозі, геть розслаблено і без напряга.
- Переваги:
- Дуже якісні трекінгові палки, гарна ціна
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Гарна покупка вийшла.
- Переваги:
- Чудова якість
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
З ними добре
- Переваги:
- На коліна легше
- Недоліки:
- Ще не виявив
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Забрали палки , и одни трос в палке зацепился и невозможно ее разложить
Пока три звезды- Переваги:
- Пока нету
- Недоліки:
- Пока нету
Представник постачальникаДоброго дня, в комплекті є інструкція, зверніться по інструкції у службу підтримки бренду, ми допоможемо
- Олексій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Гарна якість, були в поході в Карпатах, нарікання відсутні
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Зручні палки.Вже один раз з ними ходила в гори.Швидко складаються і розкладаються.Займають дуже мало місця в рюкзаку.Дійсно по довжині мають 40см.Мені підходять,все ок. Рекомендую до покупки цих трекінгових палок.
- Переваги:
- Вміщаються в рюкзак,зручні у використанні.
- Недоліки:
- _
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Вітаю! Підібрала доньці підлітку на подарунок дані палиці! Планувалося активне використання, оскільки наразі проживаємо в гірській місцевості. Відгуки чудові. Сподобалась функція складання. Доставка Розетки з Київської області до Івано-Франківської - надшвидка!
ОТРИМАЛА ПАЛИЦІ в БРУДНІЙ УПАКОВЦІ! Ок, думаю, витру. Може в самій коробці забруднилися. Це не впливає на функціонал.
Одна палиця була складена, застібнута. Друга - розпакована з брудною ручкою. Ок, думаю, на функціонал не впливає.
Розуміючи, що доньці завтра підніматися на Говерлу, і ми приурочили подарунок до цієї події в її житті, бруд не є причиною не забрати.
Привезла додому. Чекаю доньку подарувати.
Думаю, подивлюсь насадки як одягаються на палиці. Знімаю з однієї палиці насадку і шок! РОЗКОЛОТА ПАЛИЦЯ ПІД НАСАДКОЮ!!!
Завтра рано в ранці діти виїжджають. ЩО ДАТИ ДИТИНІ В ПОХІД?????
Чоловік запропонував заклеїли, щоб дитина мала можливість використати подарунок. Так ми ж не за 300 грн їх придбали, щоб опісля заклеювати!
P.S.: Вперше пишу поганий коментар.- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- РОЗКОЛОТА ПАЛИЦЯ ПІД НАСАДКОЮ
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за детальний відгук. Нам дуже шкода, що ви отримали товар у такому вигляді. Хочемо запевнити, що на виробництві всі палиці проходять суворий контроль якості, а описане вами пошкодження під насадкою має механічний характер, що ймовірно сталося під час транспортування або неналежного зберігання на сортувальному центрі.
Ситуація з брудним пакуванням також свідчить про порушення умов логістики, на які ми, як постачальник, на жаль, маємо обмежений вплив у рамках даної системи доставки на точки видачі.
Ми не залишаємо наших клієнтів у біді. Будь ласка, напишіть нам у чат з продавцем. Ми зробимо все можливе, щоб заміна приїхала до вас максимально швидко і донька змогла насолоджуватися походами.
- Ігор Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Топові палки, будемо користуватись
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Палиці нормальні за свою ціну
- Недоліки:
- Замовив 2 набори, але поклали насадки тільки для 1 набору
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Чудові палиці. Легко розкладати, поміщаються у наплічник. Витримали тиждень в Карпатах. Дуже зручні в руці.
- Переваги:
- Легкі, компактні, міцні
- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Сходила вже в перший похід з цими палицями. Багато не очікувала від них, але насправді вони топові! По-перше, чудова комплектація: чохол, насадки для брудної погоди, для каменів, для снігу. По-друге, вони легкі і компактно складаються. По-третє, вони дійсно якісні, нема відчуття болю в руках. Короче, дуже задоволена!
- Переваги:
- Дуже легко складаються, ціна топ, фіолетовий колір, міцні, багато насадок
- Недоліки:
- Нема поки
- Анатолій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Xороші трекінгові палиці, зручні в рукаx, виглядають витривалими
- Переваги:
- Зручна ручка, міцність, компактний розмір в складеному стані, що дозволяє брати в невеликий рюкзак
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Повністю виправдали очікування. Легкі, зручні, займають мінімум місця в рюкзаку завдяки складаній конструкції. Складаються та розкладаються швидко, фіксатори тримають надійно, нічого не люфтить. Ручки з EVA-піни комфортні, навіть коли долоні вологі — не ковзають. Є темляки, які також зручні у використанні. За свою ціну — дуже гідний варіант.
- Переваги:
- Легкі, надійні, зручні.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за покупку та розгорнутий змістовний відгук!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доброго дня, підкажіть як зафіксувати трос, бо приходь і розкладаються
Представник постачальникаДоброго дня, секцію під рукояткою витягнути трошки з зусиллям, допоки не зафіксується кнопочка срібного кольору. Є в інструкції, інструкція в комлпекті має бути.
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудові палиці! Легкі, зручні, дуже швидко складаються. Гарно регулюється їх висота. Витримують великі навантаження. Також відзначив би різноманітні насадки для використання на різних поверхнях. Беріть - не пожалкуєте.
- Переваги:
- Легкі, зручні, швидко складаються
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже круті і зручні палиці. Особливо корисні під час зимових походів.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Палки зачетные.Не знаю как в деле покажут.Но первое впечатление хорошее.