- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Сам по собі мультитул гарний, легкий маленький, влізає навіть у кишеню.
Але ножі повністю тупі, крім одного, яким пиляти.- Переваги:
- Маленький, легкий, все що треба є.
- Недоліки:
- Два ножі повністю тупі.
Представник постачальникаМаксиме, вітаємо!
Дякуємо за відгук. Раді, що компактність мультитула вам сподобалася. Щодо ножів — заводська заточка в таких маленьких моделях справді може бути базовою. Рекомендуємо трохи підгострити їх під себе, і вони працюватимуть значно краще. Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Відмінний мультітул. Кинув його в сумку через плече. Що їм точно не зручно робити, так це різати щось значне - хліб чи ще щось, а от перерізати шнурок, скотч на коробці - ок. Підкрутити трохи невеличкий шуруп або гвинт - добре, для цього є якраз пару плоских викруток різного розміру. Плоскогубці ок, але більше підходять для того щоб щось вхопити, притримати, або для біжутерії - кільце зігнути/розігнути і тп., може навіть запобіжники в авто витягати.
Дуже приємні враження і гарна річ яку можна покласти в сумку і вона не буде займати багато місця і образити руки- Переваги:
- Розмір, функціональність
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Чоловіку сподобалось
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: ArsMil. Колір: Чорний
дякуємо, отримали замовлення, мультитул досить компактний (для нас виявився маленьким), набір функцій достатній, усіма ще не користивався.Якість хороша, ми задоволені. Дуже дякуємо))
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Маленький
- Олег 2***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
На мій погляд цей мультітул ну дуже маленький, та не функціональний. Я навіть спочатку подумав, шо він іграшковий. Маленьке лезо ножа, їм мабуть нічого не можна нарізати, викрутка хрестоподібна ну дуже маленька.
Може комусь і потрібен такий супермаленький мультітул, то тоді гарний вибір.
Я помилився з моделью, але повертати не буду, нехай валяється у сумці.- Переваги:
- начебто не поганої якості
- Недоліки:
- надмірно маленький
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та чесну оцінку. Мультитул Ganzo G104S дійсно позиціонується як компактний інструмент для повсякденного носіння (EDC) – він легкий і зручний для перенесення, але не призначений для великих навантажень. Раді, що навіть такий маленький варіант ви оцінили за якість.
Сподіваємося, він стане у пригоді у тих ситуаціях, коли потрібен невеликий універсальний інструмент під рукою.
- Євген Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Прикольна, іноді дуже корисна штучка
- Переваги:
- Багато інструментів
- Недоліки:
- Леза треба гострити самому
- Павло Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже компактний, якісний, всього достатньо
але він досить ніжний через свої фізичні розміри, то ж намагатись ним відремонтувати танк не варто)- Переваги:
- Компактний, якісний, ціна
- Недоліки:
- Ніжний)
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Работает
- Данило М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Якість гарна. При замовленні неуважно прочитала характеристику товару, тому розмір для моїх потреб замалий, але все рівно користуюся.
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
- Користуюся місяців сім, не виявив
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Шукав саме мініатюрну, але повноцшнну модель. Цей мультитул повншстю відповідає моїм потребам.
- Переваги:
- Компактний, надійний
- Недоліки:
- не виявив
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарний помічник для дому та для повсякденного використання ( завдяки невеликій вазі майже не помітний в самці) губки щільно прилягають , люфтів немає.
Додаткові можливості: нож, викритки і пилка завжди в нагоді.- Переваги:
- Легкі ( майже не відчувається при повсякденному носіні)
- Недоліки:
- Трохи не вистачає невельчьких ножниць.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Чудовий мультитул , компактного розміру, легка вага.
Замінить невеликі пасажів, пінцет, також в наборі викрутки та невеликі ножи.- Переваги:
- Легка вага , компактний розмір
- Горбатенко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Все чудово. Дякую.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Говорков С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мультул хороший,минимальный набор инструментов присутствует,карандашик подточить,посылку вскрыть и он действительно миниатюрный, Положишь в карман и можно обыскаться,брал для ребёнка на подарок.
- Ярослав І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже класний Мультитул мені подобається але недоліків багато, підійде для велосипедистів
- Переваги:
- Мініатюрний, багатофункціональний, гарний
- Недоліки:
- Дуже швидко ламається, Плоскогубці розвелись в протилежні сторони на 2-й день, гайки дуже часто розкручуются, ножик дуже швидко тупиться
Представник постачальникаДякуємо за ваш чесний відгук!
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Спасибо большое и успехов вам
- Переваги:
- Компактный размер и довольно универсальный
- Недоліки:
- Маленький но есть ,а если в общем то хороший
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мультитул сподобався. Свій функціонал виконує
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Заказал, привезли на следующий день. Да он очень маленький. В рукоятках имеет множество насадок есть маленький ножик и отвёртку. Хоть и миниатюрный выглядит надёжно. Я этим мультитулом закручиваю болтики от велосипеда. В комплекте идёт маленький чехол.
Я его покупал для велопутешествий, основным требованием была надёжность и минимальный размер и этот мультмтул полностью устраивает.- Переваги:
- Качественный, множество насадок, миниатюрный, в комплекте идёт чехол
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
не для роботи
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: 4Line
Не написано який розмір мультитула
і дуже дорого- Переваги:
- Недоліки:
- Болти не всі закручені тому приходиться прикручувати в ручну
- Продавець 4Line
Доброго дня. Довжина мультитула в складеному вигляді - 7,3 см, ширина - 3,5 см. Це дійсно досить компактний мультитул. Але зверніть увагу, що за ціну на сайті Ви отримуєте не один товар, а комплект з мультиінструмента та ножа.
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Прикольний
Дякуємо за відгук
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Беру вже другий. З одним ходить дружина, з іншим - син, задоволені обоє. Для повсякденної роботи і вирішення дрібних ремонтів - саме те. Краще поєднання ціни та якості. Для чогось важчого точно не піде, бо просто не витягне. але закрутити послаблений болт, затягнути дріт чи щось підрізати - саме те
- Переваги:
- все ок
- Недоліки:
- нема
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
За свої гроші гарний і компактний інструмент
- Продавець ARMYONE_PRO
Добрий день, дякуємо вам за відгук
- Владимир Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Плоскогубцы не открывались как надо. Немного расходились, но все равно что-то цепляет внутри, открываются не сполна.
Представник брендуДобрий день! Для вирішення проблеми зверніться в сервісний центр[email protected]
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Маленький. На ремінь саме те.
- Переваги:
- Зручний. На реміні не відчувається.
- Недоліки:
- Хіба шо маленький.
- Владимир Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хороший и компактный мультитул. Сильно не тестировал, но для похода то, что надо.
- Віра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Маленький, компактний мультитул. Брала на подарунок - дуже сподобався. Все легко відкривається. Приємний метал. Чохол у комплекті.
- Переваги:
- Маленький, кишеньковий, зручний.
- Недоліки:
- Поки не має
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Ganzo та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість даної моделі. Приємного та тривалого користування!
- Сергій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Крутий товар
- Переваги:
- Хороші пласкогубці
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Мультитул легкий, компактний, має гарний чохол для зручності та носіння на ремені, щоб його завжди можна було мати під рукою. Ніж потрібно трохи підточити, але це займе декілька хвилин.
Чохол виконаний з товстого надійного матеріалу, має шлейку для вертикального носіння на ремені.- Переваги:
- Якість товару, швидкість доставки, ціна
Дякуємо вам за відгук
- СергейВідгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Хороший мультитул. Не занимает много места в рюкзаке или кармане. На сильные нагрузки он не рассчитан, например в поход я бы с ним не пошел. Но я его не для этого покупал.. В городе на каждый день подойдет. Постоянно ношу в рюкзаке, уже один раз выручил)
- Переваги:
- Миниатюрный, легкий, достаточно прочный. Нож уже заточен.
- Недоліки:
- Жала плоских отверток слишком толстые и округлые. Нужно править.
- Продавець ARMYONE_PRO
Дякуємо вам за відгук
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарний мультитул, маленький але це ще й краще, пласкогубці та плоську викрутку вже перевірив на дерев'яному ящіку, впорався без проблем, треба було зняти верхні планки які тримались на скобах. В цілому всі інструменти які в наявності можна використовувати ,все для чогось знадобиться. Купляв для того щоб під рукою був постійно елементарний інструмент для дрібних робіт і не прогадав а ще маю велосипед теж буде у природі. Сто відсотків рекомендую.
- Переваги:
- Маленький але функціональний, якість металу. Підійде для вело подорожі , для дрібного ремонту.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Удивила качественная сборка: болты, материал, дизайн.
Размер реально детский. Инструменты не заточены и трудно достаются.
ИТОГ: Заточить, смазать и будет супер для подростков и девушек.- Переваги:
- -Цена
- Качество сборки
- Приятный на ощупь - Недоліки:
- - детский размер
- совершенно тупые ножи с коробки
- миниатюрные инструменты трудно выцеплять мужскими ногтями
Дякуємо за відгук!
- Юрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Перші враження. Брав як малі складні плоскогубці із кусачками для велосипеда в дорогу. Саме плоскогубці на вигляд ок. Правда конструктивно пластинка що нажимає на плоскогубці могла бути і грубша.
Ножик тут як ковирялка та перерізати нитку. Хліб ним не наріжеш ). Ножик тепиф- треба з ходу підгострити. Сплав на 4. Викрутки та решта.
Цікавий міні варіант.
Хотілося б мати можливість доплатити ще пів ціни і взяти біль якісний тяжчий але в тому самому розмірі.- Переваги:
- дуже малий
- Недоліки:
- Зотілосяб трохи грубший і сильніший метал на плоскогубці та кусачки. Адже хтось на відео згадував що шось кусав - і ручки зійшлись до купи. А що треба не перекусив
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарний малюк, плоскогубці чудово фіксують, люфтів не помітив в цілому звичайно він не замінить ящик з інструментами, проте для малих утилітарних, повсякденних задач - вистачає. Карман не тягне, тактильно нормальний, після підтягування петель на дверцятах - не покосило
Як на мене трохи не вистачає фіксації на ключі, та ніж не заточений.- Переваги:
- Підпружинені плоскогубці, ціна, якість.
- Недоліки:
- Заточка відсутня, дуже не вистачає кільця для фіксації на ключі.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дійсно найкомпактніший, влізе навіть в пачку з-під цигарок. Цікавий EDC варіант.
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
- Замалі (дрібні) викрутки
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хороший маленький мультитул.