Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

• Відгуки про товар продавця Outdoor Ideas
  • Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Outdoor Ideas. Колір: Сірий

Хороший ніж

Переваги:
    Гострий, зручний
  • Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Відмінний нож на кожен день . Невеликий постійно лежить у сумці. Дуже зручний та гострий.
    Із мінусів леза трохи не по центру Но це якщо дуже придератися

Вітаємо! Дякуємо за оцінку. Нехай покупка служить довго і приносить користь. Чекаємо на вас знову!

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Колір: Чорний

Ніж супер! Якість, сталь рукоятка все чудово!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стал счастливым обладателем данного ножа , остался очень довольным
    Маленький ,острый и лёгкий

Переваги:
    Размеры
    Недоліки:
    Не наблюдаю

Добрий день! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Раді, що ви задоволені замовленням. Якщо знадобиться щось ще — ми завжди на зв'язку. Приємного користування!

• andrew
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

на свой прайс отличный ножик. собран хорошо, сломать или потерять не жалко, рекомендую.

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зручний компактний ніж, нічого зайвого, задоволений.

Переваги:
    Простий, зручний
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• Павел С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарний та зручний бюджетний ніж

Добрий день!
      Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.

• Поліна К***

Зламався на 2 день

Дякуємо за відгук про Ganzo G6805-BK.

Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. З фото видно пошкодження кінчика клинка, однак за ним неможливо визначити причину його виникнення.

Якщо пошкодження з'явилося під час звичайного використання ножа, це не є типовою ситуацією. Для детальнішої оцінки рекомендуємо звернутися до сервісної підтримки: [email protected].

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання.

• Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кінчик ножа з дефектом, а так все норм.

Дякуємо за відгук про Ganzo G6805-BK.

Шкода, що Ви отримали ніж із дефектом кінчика клинка. Така ситуація не є типовою для цієї моделі.

Рекомендуємо звернутися до сервісної підтримки за адресою [email protected] для перевірки виробу та вирішення питання.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

• Микола П***

Сам по собі не поганий.
    Але почав покриватися ржавчиною, після двох днів використання, при чому завжди витирав туалетним папером на сухо.
    Розчарування.

Дякуємо за відгук про Ganzo G6805-BK.

Шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Сталь 8Cr14 є корозійностійкою, однак, як і будь-яка ножова сталь, за певних умов (контакт із вологою, кислотами, солями або тривале зберігання у вологому середовищі) може потребувати додаткового догляду.

Якщо сліди корозії з'явилися вже через два дні звичайного використання та за умови належного догляду, це не є типовою ситуацією для цієї моделі. У такому випадку рекомендуємо звернутися до сервісної підтримки: [email protected].

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ganzo знов здивувало, і знов найкраще. За свою ціну - просто супер! Механіка, збірка, якість обробки навіть заточка - просто чудово! Сталь відома, добре протистоїть корозії і добре точиться. Навіть до дзеркала і "бритвенної" госторти.

Переваги:
    Недоліки:
    нема

Дякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від користування ножем і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!

• Вадим О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прибув швидко. Нічого не люфтить. Трошки підвів, і супер. Ніж мені дуже сподобався.

Переваги:
    Ніж супер

Добрий день!
      Дякуємо за покупку та за те, що приділили час для цього відгуку. Ми раді, що ви залишилися задоволені вибором та якістю товару. Якщо в майбутньому знадобиться консультація чи новий інструмент — ми завжди на зв'язку.

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

По якості ніж чудовий, але як для мене затонка рукоятка, щоб відкривати однією рукою і швидко, потрібно наловчитися. Але з поставленими задачами справляється! Наступний буде якийсь з Firebird.

Переваги:
    Якість виконання
    Недоліки:
    Підбирайте в магазині

Добрий день!
      Дякуємо вам за вибір! Нехай покупка радує і приносить користь. Чекаємо на ваші нові замовлення!

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарний ніж. Гостро заточен. Легкий. Надійний.

Переваги:
    Гарна якість. Недорого. Нержавіюча сталь.
    Недоліки:
    Немає.

Добрий день!
      Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брав як ніж для повсякденного носіння, з цією задачею справляється відмінно

Переваги:
    Легкий, зручний, з коробки гострий
    Недоліки:
    Як основний ніж на позішку я б не брав

Добрий день! Дякуємо за вибір нашого магазину та зворотний зв’язок. Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю обслуговування. Користуйтеся із задоволенням і обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще — завжди допоможемо з вибором.

• Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Надійний, зручний, в кармані не відчувається

• Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зручний та якісний невеличкий ножик для розпаковки посилок на Новій пошті (не треба постійно їх огризки шукати))

Переваги:
    Якість, гострота, розмір

• Алекс
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Порадили і не прогадав, ніж супер.

Переваги:
    Легкий, гострий, міцний

• Игорь И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный режичек за свои деньги, не подводил еще

Переваги:
    Острый, крепкий
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно, що ви задоволені якістю товару. Нехай покупка радує і надійно виконує свої завдання. Звертайтеся до нас знову, завжди готові запропонувати щось цікаве!

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Перший мій ніж від Ганзо.
    Брав для автомобіля щоб користуватись при нагоді, а в результаті ношу досі з собою завжди. Я не спец в ножах але якість крута, а ще за ті гроші які вартує то ще цікавіша покупка. Кліпса дуже зручна. В кишені як антистрес, приємні матеріали рукоятки.
    Декілька зборів грибів спробував, різати одне задоволення.

Переваги:
    Якість за свою ціну.
    Недоліки:
    Не виявив

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що ви задоволені якістю отриманого товару. Нехай він надійно служить і допомагає у вирішенні всіх завдань. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Вячеслав Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Я не розумів що таке liner-lock, і думав що він буде відкриватися швидко одним натисканням. Ну, тепер буду знати))
    До якості товару претензій нуль.
    Гострий з коробки і дуже легкий

Переваги:
    Одразу гострий. Легкий, в кармані не відчувається
    Недоліки:
    Не знаю, не помітив недоліків

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Руслан І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отримав ножик, відгук по гарячому)
    Відгуків прочитав багато. Жодний не підтвердився!
    Люфтів на з'єднаннях немає, в руці лежить приємно, заточка леза присутня, скрипів немає!

Переваги:
    Дизайн, сборка, якість, ціна!
    Недоліки:
    Немає!

Добрий день!
      Навзаєм дякуємо вам за вибір! Нехай покупка радує і приносить користь. Чекаємо на ваші нові замовлення!

• Олег Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный нож за свою стоимость, уже полгода выручает в дороге и на работе

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:
    Нет пока

Добрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями. Приємно знати, що ви залишилися задоволені вибором. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Алексей З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Супер нож за не большие деньги.

Переваги:
    Отличная механика. Хорошая сталь. Лайнер с запасом.
    Резучая форма клинка.
    Легкий. Клипса глубокой посадки и плотная.
    Недоліки:
    Нет.

• павел Т***

Классный нож

• Клименко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брав товаришу як подарунок на БЗВП. Зі своїми завданнями він справляється, не затуплюється. Досі ним користується без нарікань

Добрий день!
      Дякуємо за зворотний зв’язок. Для нас важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся до нас знову, якщо виникне потреба.

• Сергей К***

Отличный нож!

Переваги:
    Вменяемая цена

• Дмитро Н***

Всё супер советую всём.

Переваги:
    Всё супер
    Недоліки:
    Нету

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Програв пластмасі)
    Поки використовував його для розпаковки посилок все було добре.
    Коли використав його щоб піддіди пластикову заглушку хруснуло лезо.

Переваги:
    Не дорогий, гарно виглядає.
    Недоліки:
    Крихкий

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що ніж Ganzo G6805-GB не витримав роботи з твердим пластиком. Цей ніж призначений для легких побутових і туристичних завдань, а не для важких чи силових робіт із жорсткими матеріалами. Для таких випадків радимо використовувати спеціальні ножі з більш міцною сталью та посиленою конструкцією леза.

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Якісний не дорогій ніж, для повсякденного використання.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отсутствие люфтов, соотношение цена-качество. Ганзо, при определенных условиях, уложит любого производителя EDC.

Переваги:
    Качество Ганзо. Уже показатель. Сталь, G10 на рукояти.
    Недоліки:
    Не подшипники, нет ассиста, который есть в младших моделях

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Норм ножик, недорогий і гострий. С коробки стругає парір

Недоліки:

Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.

• Віталій П***

Хороший якісний ніж

Переваги:
    Якість-ціна

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший ,недорогий ніж. Гострий з заводу, ріже папір.

Переваги:
    Гарний і недорогий
    Недоліки:
    Поки нема

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Гарний ніж. Удобно тримати, якісний.

Переваги:
    Гострий

• Бухаров М***

Супер!

Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.