- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Органайзик
На картинке другой был. Я хотел тот что на картинке, а этот немного рагульный
- Недоліки:
- Фото не соответствует товару!
Кнопка включает фонарь при случайном касании
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Мы купили этот фонарь для работы в гараже и периодических походов на дачу. Удобно, что он складной и поворачивается на 360°, можно направить свет именно туда, где нужно. Магнит и крюк реально выручают — фонарь надежно держится на металлических поверхностях. Из минусов — хотелось бы чуть дольше держала батарея, но для наших задач хватает. В целом, практичный и удобный в использовании инструмент.
- Переваги:
- удобно, особенно с этими отключениями сейчас
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за позитивний відгук. Рада чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Зроблений якісно. Три режими білого освітлення коротким натисканням кнопки (а менш потрібний червоний аварійний тільки після довгого натискання) - однозначно плюс
- Переваги:
- Наявність магніту, зарядка від юсб, гнучка конструкція
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Один діод світе достатньо яскраво, щоб зробити нічну підсвітку невеликого приміщення.
- Переваги:
- Справляє враження якісного товару. Все працює. Дуже яскравий. Цікаві режими
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
досить яскравий ліхтар, звісно на максимальній потужності працює не так довго як хотілось. Добре що є економний режим, при якому також достатньо світла і вистачає на дого.
а коли вмикаєш 1 діод то взагалі хоч всю ніч можна підсвічувати.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Магніт це максимально зручна опція, вже якийсь час користуюсь, і виявилось що у квартирі є досить багато металевих поверхонь до яких можна швидко прикріпити поки щось робиш
В принципі і на стіл можна поставити
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, і за те що обрали бренд UFT.
Бажаємо приємного користування.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Задоволена покупкою! Підходить для блєкауту. Зручно,що має багато різноманітних режимів роботи та підсвічування.За допомогою магніту та ключку кріпиться майже на будь-яку поверхню в квартирі. Можна регулювати у різні боки положення.Рекомендую!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Магніт, складний, гарно світить.
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже задоволений цим ліхтарем. Саме те що я шукав для нормального проведення робіт з ремонту автомобіля у вечірній час. Дуже зручний та компактний. Можна його просунути у важко доступні місця. І хотів я мати невеликий ліхтар щоб можна було зберігати в бардачку.
- Переваги:
- Гарно світить, гарно магнітиться до металу, легкий та компактний. Зручно що можна його обертати
- Недоліки:
- Не виявив
- Єгор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
під час ремонту не замінна річ, світить яскраво шо капець
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- МаксимПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Купил себе эту вещицу для гаражных дел. Пол года пользуюсь, нареканий нет. Очень удобный в использовании, мощный магнит на рукоятке, аккумулятор держит долго, даже при условии, что фонарик хранится в неотапливаемом помещении. Вообще нужная вещь в хозяйстве. Рекомендую.
- Переваги:
- Удобный, отличный магнит, аккумулятор держит долго
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Ліхтар гарно світе,дуже зручний,має магніт,тому його зручно кріпити.Покупкою дуже задоволена. Рекомендую.
- Переваги:
- Можно заряжати навіть від павербанку .Дуже зручний.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик чудовий. Працює гарно, все ок. Опис відповідає реальності. Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Данило П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Хороший ліхтарик
- Переваги:
- Яскраво світить, заряджається по USB, магнітне кріплення, гачок, лінійне джерело світла, зміна кута.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Добрий день! Купили даний фонарик….повністю відповідає заявленим характеристикам.
- Переваги:
- Працює на всі 100%
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець Catchgoods
Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Там є менша модель,хотів ту.але нічого страшного.А взагалі все добре.
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Варто купувати.
- Переваги:
- Зручний, довго тримає, гарно світить.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Працює нормально
- Переваги:
- Довго тримає батарея
- Недоліки:
- Невиявив
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Цілком задоволена покупкою. А під час блекаута 10.10.2022 - 11.10.2022 взагалі був як знахідка. Пластик приємний на дотик, всі 5 режимів працюють як треба. Мені взагалі не потрібен був "прожектор" на 100 метрів, тож яскравість всіх режимів для мене цілком задовільна. Жодних нарікань, хотіла подрузі та сестрі взяти, тож сподіваюсь у продажі знов з'являться незабаром.
- Переваги:
- Відповідає всім очикуванням по функціям. Ціна/якість добра, зручний у використанні.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець Catchgoods
Доброго дня, Дякуємо, що обрали саме наш товар на платформі Розетка, приємного користування!
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Фонарь хороший, функциональный, но реальная ескость аккумулятора 1000мА
- Продавець Catchgoods
Дякуємо, що обрали саме наш товар на платформі Розетка, приємного користування!
- ДараВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
У руці зручний. Світить дуже яскраво. Можна вибрати режим освітлення
- Продавець Catchgoods
Щиро вдячні вам за відгук! Раді що обрали саме наш товар на платформі Розетка, будемо і надалі чекати на ваші замовлення!
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Цей ліхтар в моєму розпорядженні вже пів року. Батарея тримає чудово, світить на всі 200%. Магніт тримає, не розмагнітився. Люфти не з’явились.
Своїх грошей він коштує.- Переваги:
- Чудовий ліхтар
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук та вдалого користування!
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
дякую все хорошо
- Переваги:
- матеріал з котрого виготовлений ліхтар нормальний
- Недоліки:
- дещо малий за розмірами, тому що враження що на картинці більший
Представник постачальникаАндрій, дякуємо що вибрали наш бренд !
- Калиш Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Повністю виправдав очікування. Доволі яскравий, на максимальному режимі, всі 5 режимів працюють.
Магніт в поєднанні з гнучкістю – дозволяє спрямувати світло в потрібному напрямку.
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав!
Щиро вдячні вам за відгук.
Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Наче хороший фонарик, є 5 режимів - максимальний, 50%, один діод, який є на самій грані, червоний і червоний миготливий. Але дивно що на коробці пише "країна реєстрації бренду - Україна", а на аліекспресі продається дешевше.
- Переваги:
- хороша річ
- Недоліки:
- знайшов на аліекспресі такий самий вдвічі дешевше
- Ігор Д***
це версія ліхтарика W-52, а буває ще версія W-51 - вона менших розмірів і дешевша
(за функціями ніби версії однакові, думаю, що в них стоїть акумулятор різної ємності, але це лише моє припущення).
Представник постачальникаВи все вірно підмітили, пане Ігоре, ця модель дійсно трохи більша.
- Хроменок В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Мне понравился. Светит ярко.Аккумулятор на самом ярком режиме держит часа 3. Я доволен.
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитись враженням.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Добавьте type C разьем
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
муж оценил и забрал в гараж сразу же
- Переваги:
- Ожидания оправдались! Фонарик прикольный, светит шикарно. Можно вешать за крючок, можно ставить благодаря магнитикам, удобно держать в руке.
- Недоліки:
- время покажет
- AndriiПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Фонарик високої якості та зручний у використанні. Гарно освітлює робочу поверхню маючи 5 режимів світла , зручні засоби кріплення у незручних умовах завдяки надійному магніту.
Ідеальний вибір для авто і на подарунок друзям ) - ВоваПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Самий топовий ліхтар. Незамінна річ в кожному домі. Рекомендую!
- Ігор Ц***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Користуюся вже як більше 2х місяців,даною покупкою я задоволений,хороша річ за свою ціну.
- Переваги:
- Наявність магніту та гачка тримача,довго тримає батарея.
- Юрій С***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Користуюсь таким вже більше року. Дуже корисна штука і для дому і в гаражі. Вбудований магніт дозволяє фіксувати його на металевих поверхнях. Акумулятор тримає заряд довго. Рекомендую.
- БогданПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Користуюся таким для ремонту автомобілів ! Батарея тримає довго ! Скільки раз вже у мене падав і все відмінно! Рекомендую!
- Переваги:
- Зручний у використанні , батарея
- Недоліки:
- Незауважив
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик дуже гарний, задоволена покупкою.Ярко світить,зручний,підійшла зарядка від телефону.Завдяки магніту кріпиться будь де.Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Надовго вистачає заряду,магніт.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Catchgoods
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за такий детальний та теплий відгук. Дуже приємно, що ліхтарик Вам сподобався та виявився зручним у використанні.
Раді, що Ви оцінили яскравість, магнітне кріплення та можливість заряджання від звичайної телефонної зарядки. Дякуємо за рекомендацію
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Женя Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже зручний та універсальний ліхтар, 2 місяці експлуатації - проблем не виявили, мігніт гарно фіксується на металічних обʼєктах типу бойлера, холодильника чи батареї, дуже зручно працювати коли немає світла
Представник постачальникаДоброго дня, Євгене!
Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Раді, що ліхтар показав себе зручною та надійною річчю у використанні.
Приємно чути, що ви оцінили магнітне кріплення та універсальність — особливо в ситуаціях, коли це дійсно важливо.
Дякуємо, що обираєте нас!
- Безуглий О***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Класний ліхтарик
Дуже зручний і світить добре
Дякую за якісний товар- Продавець Catchgoods
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що ліхтар Вам сподобався та добре справляється зі своїм завданням.
Нехай і надалі служить надійно та зручно! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka