- Віталій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Форма відома, товар недешевий, але як на мене вартий ціни
- Переваги:
- Розумно зроблений, добрий акумулятор
- Недоліки:
- Поки не виявив, за пів року стане зрозуміло
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Шикарна річ. Датчик працюе відмінно. Не треба крутити кожен раз.
- Недоліки:
- Всі чомусь хочуть щоб я його їм подарував...коли кажу ціну, посмішка зникае.
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Світить ярко і далеко. Але вже крутілка лагає іноді відходить .Не жалкую що купив
- Недоліки:
- За таку ціну дуже швидко вимикач покотиться при бережному відношенню. По гарантії не звертався не думаю що допоможуть.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук! В разі несправленості, звертайтесь в сервісний центр
- Тарас К***
В мене була та ж проблема, причому майже одразу. Я відтянув крутілку чуть на себе і намотав між крутілкою і ліхтарем цупку нитку і працює дотепер, вже 3 рік;)).
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Майже рік, без пару днів. Кожен день ним користуюсь. Акумулятор тримає дотепер непогано, якщо на максималках не газувати;)). Короче, задоволений ним повністю.
- Переваги:
- Фенікс
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже крутий ліхтар. Повністю задоволений. Надійний, функціональний, зручний.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Покупал для работы. Так как работаю на СТО руками вкл выкл не надо просто взмах рукой. Две руки свободны. 6 режимов. Отработал день, и две лампы на аккумуляторе как было так и осталось. Собран отлично. Гарантия 2года плюс купил дополнительно ещё на 2 года. Если не использовать доп гарантию то деньги вернут на карту.
- Переваги:
- Сборка, аккумулятор, датчик на вкл выкл от взмаха рукой.
- Недоліки:
- Не всем по карману.
- Денис Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Хороший фонарь на свои деньги. Не уверен что есть альтернатива за такую цену.
- Переваги:
- Ёмкость аккума, переключатель режимами света, управление жестами
- Недоліки:
- Первый режим света - дальний
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Альона Ч***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже крутий ліхтар, заряду вистачає на довго
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Костянтин А***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Вещь просто супер. Добротный на вид. Светит отлично.До этого тоже был Феникс налобный, который прослужил 7 лет жесткой эксплуатации
- Переваги:
- Прикольная функция управления взмахом руки
- Недоліки:
- Тяжеловат малость по сравнению с прошлым фениксом
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук. Це дуже популярний ліхтарик від бренду Fenix, тому сподіваємось, що в майбутньому виробник ще зменшить вагу ліхтарика, щоб носити його було ще зручніше.