- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір: Black
Замовила і купила, але нема пульт?, якщо я помиляюся що без пульт?
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір: Black
- Недоліки:
- погнута ніжка
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір: Black
Приїхав хаб ніжки половина гнутих, до Asus Aura не підʼєднується, марна трата коштів
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Гнуті ніжки і брехня до підключення Asus Aura
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір: Black
все работает, прекрасная вещь, этот хаб
- Егор Н***
А у матплате надо подключать? У меня просто на ней нема куда подключать argb
- Лук'ян П***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір: Black
За свої гроші може бути, свою функцію виконує
- Переваги:
- Довгий кабель 5v/3pin
- Недоліки:
- Дуже неякісне виконання, прийшов наполовину розкручений, занадто товстий скотч який чомусь приліплений на захисну плівку
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір: Black
Прислали не то что заказывал, заказал для АРГБ "Фан хаб кулерів з підсвічуванням 10 x ARGB Sync 5V/3 pin + PWM HUB SATA живлення розгалужувач Концентратор Чорний"
, а прислали под простые РГБ "Фан хаб кулерів з підсвічуванням 10 x RGB Sync 12V/4 pin + PWM HUB розгалужувач Концентратор Чорний" мало того что он дешевле, так он вообще мне не нужен !!! Бралось под сборку на подарочный компьютер, теперь будут вентиляторы без подстветки, ситуация жесть.- Переваги:
- быстрая доставили
- Недоліки:
- Всё остальное
- Шуляк М***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір: Black
Хаб рабочий. Доставили быстро. Крепление к корпусу хорошее. Рекомендую
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір: Black
Давно шукав та нарешті знайшов, просто хаб без власних приколів у прошивці бо в ньому немає ніяких прошивок що вийшло з роз'єму на мамці те і світиться в мене до того був інший з власними світловими ефектами ох і намучився я з ним а тут все просто супер.
- Переваги:
- Простий, та зрусний
- Недоліки:
- Не знайшов, мабудь нема.
- Богдан У***
У комлпекті є пульт шо б підствіткой керувати?
- Андрій К***
Богдан вам треба материнська плата з підтримкою аргб чи контроллер аргб тому що це не контролер а хаб