Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгук від покупця. Продавець: DS Mall

все работает

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DS Mall

Батарея майже відповідає своїй ємності, тримає заряд добре.

• Роман

Все дуже добре
    Дякую Розетці та постачальнику

• Продавець  KrokoDeal

Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal

Товар прийшов гарно запакований.
    Батарею встановив все працює, заряд тримає добре, правда користуюсь лише тиждень. До батареї положили подарунок. Дякую за приємний бонус.

Переваги:
    Ціна якість.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  KrokoDeal

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Ігор К***

Дякую. Все підійшло. Дякую за подарунок

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal

Дякую. Все підійшло. Окремо дякую за подарунок, дуже приємно та неочікувано.

Переваги:
    Працює, тримає заряд. Швидко доставили.
    Недоліки:
    Наразі не виявлено
    • Продавець  KrokoDeal

• Артём Ш***

Здравствуйте , покупал аккумулятор
    Через 3 месяца резко начал разряжаться , за ночь до минус 60% заряда

Недоліки:
    Брак
  • Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy

Висновки робіть самі. Продавець обов'язково скаже про контролер.

Переваги:
    Працює краще за акумулятор 2017 року.
    Недоліки:
    Реальна ємкість.
    • Продавець  M Energy

Іване, шкода що виникло непорозуміння. Ми намагалися допомогти Вам розібратися в причинах, серед яких може буди як брак АКБ так і несправність у самому телефоні. В таких випадках як Ваш, бажано зробити декілька циклів, спробувати інший зарядний пристрій, а також хоча б проконсультуватися з майстром на місці при наявному телефоні. В разі якщо брак товара то брак міняєтсья за рахунок магазина. Ви поставилися упереджено до наших спроб розібратися і вирішили що ми не хочем робити Вам заміну або приймати повернення. Це не так. Повертайте будь ласка товар, ми Вам в цьому не відмовляли.

• Продавець  M Energy

В нас є скрін переписки де ми з самого початку надали Вам реквізити для повернення товара

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy

Спасибо Rozetka, всё приехало быстро, выслали на след. день, так как заказ делал ночью, работает и хорошо)
    Рекомендую!

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Китай гов*о!
    • Дмитрий П***

Дополнение: В общем была проблема с батареей, отключался телефон по своему желанию, в основном минусовую температуру, а так же быстро разряжался дома, покупал батарею на угад, так, как не знал в чём проблема и вот уже сутки, не могу никак посадить батарею!
      Всё чудесно работает, ещё раз спасибо вам!!!

• Владимир З***

Некачественный.

Переваги:
    Доставлен быстро.
    Недоліки:
    Заряжается не полностью. За ночь разряжается до 80-85%.
    • Продавець  M Energy

Владимир, в первую очередь сделайте 2-3 цикла чтобы делать какие-то предварительные выводы.
      Далее убедитесь что нет неисправности в самом аппарате.
      Брак товара меняется за счет магазина.

• Владимир З***

Делал и калибровку и зарядку несколько циклов. Ничего не изменилось. Посоветовался с мастерами. ответили - некачественный или бракованный аккумулятор. По телефону могу обьяснить подробности.

• Владимир З***

Замену батареи получил быстро. Проверил - сделал пару циклов зарядки. Проблем и недостатков не увидел. Все в порядке. Ребятам из этого магазина большое спасибо.

• Евгений И***
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy

Работает как с завода, по крайней мере пока. К сожалению их сейчас хватает на год-полтора, потом опять менять...

• Микола З***