Відгуки покупців про Органайзер підставка для столових приборів для столових кухонних приладів Grant сушка підставка лоток для ложок вилок ножів посуду на кухню чорно-сіра
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Товар в процесі експлуатації виявився досі непоганою приладом, доволі зручний і компактний, виглядає досить презентабельно. Ціна також радує
- Переваги:
- Компактний зручний ціна демократична
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Удобный, практичный, и не битый, единственный нюанс наклейка, чтобы отодрать понадобилось немало времени
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Изделие красивое, но зачем клеят эту наклейку колхозную, ее не возможно убрать, этот клей просто не чем не отмывается, очень злая на производителя! Если не уберется клей, органайзер можно выкинуть
- Переваги:
- Красиво, качественно
- Недоліки:
- Галимая наклейка на изделии, которая не отмывается
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Easy_land
Файно
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Зручний органайзер, гарна ціна
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Покупкой доволен на 100%. Удобный, стильный, компактный.
Были проблемки со снятием этикетки, но они порешались с помощью растворителя.
Товар хороший, рекомендую. - Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Норм
- Переваги:
- Норм
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Easy_land
Зручний органайзер, гарна ціна
- Переваги:
- Нержавійка, ціна
- Недоліки:
- Наклейка, яку дуже складно здерти
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Easy_land
Какими нужно быть, чтоб наклеить на всю поверхность нержавейки наклейку, которая не снимается...
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: Easy_land
Потрясающе!
- Переваги:
- Легко собирается, разбирается
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Не погано!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Рекомендую! Покупкою задоволена!
Лише важко було зняти наклейку.- Переваги:
- Дизайн, практичність, матеріал
- Недоліки:
- Наклейка
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Досить непогана річ,стійкий,достатньо вмісткий
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Чудовий органайзер, все поміщається) стильний дизайн. Покупкою задоволена
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Easy_land
Хороший вместительный органайзер, удобно мыть и сливать накопившую воду материал хороший не ржавеет. Остался доволен покупкой
- Виктория Ю***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Все чудово,
Задоволені
Швидка доставка - Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Все супер підійшло
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Очень довольна органайзером, пользуюсь месяц. Вместительный и удобный.
- Переваги:
- Все
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Повне розчарування...приїхало погнуте збоку, при отриманні не перевірила тому претензії виставляти марно..наклейка ледве віддерлась, слід залишився все одно..перше бажання- викинути одразу в смітник..
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Наклейка, яка розташована на передній частині виробу не видаляється, залишається слід, чим псує весь вигляд..не рекомендую
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
З такого матеріалу, я собі придбав, гейзерну кавоварку, і на ній також такі сліди є, а от на алюмінієвій кавоварці, таких слідів немає... там просто білий наліт лишається, а на органайзері і другій кавоварці де такий самий матеріал є сліди від води. А так органайзер мені сподобався!
- Переваги:
- Класний органайзер для столових приборів!
- Недоліки:
- Мабуть в нес вода така... Якщо не стер воду і вона висохла на цьому органайзері, остаються якісь хімічні цятки які не відмиваються
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Якісний товар.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Easy_land
Дуже корисна річ. Особливо на кухні)))
А якщо серйозно, то дійсно виглядає мило та вписався в інтер'єр. Багато приборів не поставиш в цей органайзер, але для великої родини можна купити таких два))- Переваги:
- Виглядає дуже пристойно
- Недоліки:
- Поки не знайшли. Да і навряд чи будемо шукати)
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Стійкий ораганайзер, навіть попри повну заповненість)
- Переваги:
- Відсіки для різних приборів, стійкий
- Недоліки:
- Не помітили
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Хороший органайзер
- Переваги:
- Компактный, стильный
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Easy_land
Прочитала комментарии. Не нравится наклейка. Мне тоже не понравилось. Хочу поделиться, как я удалила её. Вынимаете все внутренности (черные), чтобы не мешали. Берёте небольшую миску, чтобы туда могла уместиться серебристая часть органайзера. Налейте в миску воды, уложите туда органайзер, наклейкой вниз. Оставьте на длительное время. Мне хватило 2 часов. Можно положить на наклейку хорошо смоченное полотенце. Потом, когда бумага раскиснет, аккуратно деревянной лопаточкой снять бумагу до клея. Клей не скрести, чтобы не поцарапать изделие. Потом берете вату, отрываете по кусочку, смачиваете в подсолнечном масле. Аккуратно трете по клею. До тех пор, пока поверхность не станет зеркальной. И наклейки, как будто не бывало. Дерзайте!!!
- Переваги:
- Стильный органайзер. Хороший товар. Небольшой, но вместительный, за доступную цену.
- Недоліки:
- -----
- Сынжирян С***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Отримав сьогодні цей органайзер для столових приборів на заміну металевого підвісного. Цей значно кращий. Вмістилися усі виделки та ложки, та ще багато місця лишилось.
- Переваги:
- Стильний дизайн, нержавіючий метал. Легко доглядати, усі секції знімаються.
- Недоліки:
- Не має.
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Всё ОК.
- Микола Я***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Чудова річ, все підійшло
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- не виявив