Відгуки покупців про Набір блогера UFT LED лампа + тримач для телефона з прищепкою (UFTTLL03)

Оцінка користувачів 3.14/5
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Використовую як настільну лампу, для запису фото та відео не годиться, бо "штатив" не витримує вагу телефону і гнеться і не лише в мене одної.
    Як настільна лампа дуже зручна. Користуюсь вже приблизно два роки

Недоліки:
    Не витримує вагу телефону, гнеться, тому не тримає полодення телефону
  • Станислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods

Светит,но не греет. Книгу почитать рядом с лампой можно, но для полноценного освещения не подойдёт. С другой стороны от такой малютки сверхрезультатов и не стоило ожидать.

• Продавець  Catchgoods

Доброго дня, щиро вдячні що обрали наш товар на сайті Розетка, будемо і надалі старатись радувати вас товарами та сервісом!

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods

Загалом нормальний пристрій, хоча прийшлося допилювати "напильником" (синьойю ізолентою) до робочого стану.

Переваги:
    Металеві добротні трубки і кріплення до столу.
    Недоліки:
    Пластикове кріплення телефону яке тримається на коротких саморізах які не витримують навантаження.
    • Продавець  Catchgoods

• Олександр

Проблему вирішено

Не відповідає опису. Прийшло інше світло на підставці замість прищєпки

Переваги:
    Недоліки:
    Присилають рандомні товари
  • Мигаль С***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Прийшло все згідно опису, на пошті перевірив - все працює.

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Час покаже
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер

З першого разу замість цих двох ламп продавцець надіслав зовсім інші - в 3 раза більшого діаметру і вдвічі дешевші. На пошті не перевіряв, відкрив коробку тільки вдома. Після звернення в Розетку замінили протягом тижня (дякую Розетка!)

Переваги:
    Міцна прищепка, компактне виконання
    Недоліки:
    Низька потужність ламп, єдиний робочий рівень це максимальний. Слабкі гнучкі тримачі - не тримає великий телефон. Якість збірки не рівна, одна лампа норм а в другій зсунуті діоди. Шнур живлення міг бути довшим, не дуже зручно
  • Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Не відповідає зазначеній в описі комплектації та фото товару. Відсутній тримач для телефону

• Кристинка Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet

Прийшов товар на наступний день. Все працює. Гарно освітлює не зважаючи на малий діаметр лампи. Є пульт зміни теплоти освітлення. Айфон тримає добре, тримач не прогинається. Шнур досить довгий і дістане як до розетки, так і від ноута працює через usb, думаю можна на вулицю брати через павербенк
    Порадував білий колір девайсу, хоча очікувала на чорний. Якщо комусь принципово, то варто уточнити. Але мені навпаки ще більше підійшов білий! Пішла робити фото і відео! Дякую за лампу!

Переваги:
    Співвідношення ціна/якість
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • САША
    Продавець: OpenPlanet

Пришел с разбитой лампой, отсутствует держатель для телефона

Переваги:
    Их нет
    Недоліки:
    Разбитая лампа, без держателя на телефона