Картка Rozetka

Відгуки покупців про Електрична грілка для ніг SHINE ЕГН-3/220 (30х26х25 см)

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Відгуки про товар продавця UNIVERmag
  • Людмила Е***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Коричневий

Грілка добре працює, є можливість регулювання рівню нагріву. Дякую за гарний товар!

Переваги:
    Якісний підігрів, просте користування
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановна Людмила! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Коричневий

Служить вже 3 роки. Рятує мене від вічно холодних ніг. Інколи сам збавляє потужність, але то мабуть щоб не перегрівався.

Переваги:
    Гріє стопу з обох боків
    • Продавець  Neo

Доброго дня, Шановна Оксана! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Сана
    Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Коричневий

Працює навіть після 3 разів прання руками, висихає і все далі працює. Звичайно той блок і шнур не мочила у воді. Прала бо чобіток сподобався коту))))

Недоліки:
    Не занйшои
    • Продавець  Neo

Доброго дня, Шановний покупець! Ми дякуємо Вам за позитивний відгук про покупку товару в нашому магазинi! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Коричневий

Чудова річ, для тих хто сидить багато, і потрібно щоб ноги були в теплі. Річ простав в користування, включив в розетку, покрутив датчиком і все теплота. Чобіток суцільний, зшитий.Працює вже 3 день, далі вже побачимо як буде. Річ чудова, рекомендую.

• Продавець  Neo

Доброго дня, Оксано! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Татьяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Коричневий

Перестал работать через месяц(, качество очень плохое

• Neo

Добрый день! На товар 1 год гарантия, можно через нас обратиться по сервисному обслуживанию к производителю.

• Татьяна О***

Как с вами связаться?

• Neo

Перейдите на страницу товара, затем под ценой найдите кнопку "Задать вопрос о товаре" - туда напишите пожалуйста контактный номер телефона или номер Вашего заказа. Наш менеджер свяжется с Вами в рабочее время.

• Григорий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Коричневий

Почему вы прислали бракованный товар?

Переваги:
    Н Е Т -
    Недоліки:
    Просто безобразие! Я понадеялась на вашу порядочность и не проверила на почте. Оказалось : из двух полученных грелок одна не работает вовсе, а в другой - молнии пристрочены навыворот - греет внешняя сторона, а не внутри сапожка. За что я заплатила деньги?
    • Neo

Добрый вечер! Ожидайте в Понедельник звонка менеджера для согласования замены/возврата.

• Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Коричневий

Переваги:
    Все работает. Соответствует фото и описанию.
  • Вікторія Р***
    Продавець: Neo. Колір: Коричневий

Нормальна грілка

Переваги:
    Гріє по всій поверхні, окрім бокових сторін
    • Neo

Добрый день! Спасибо за Ваш отзыв!