- AI аналіз відгуків71 відгук: позитивний – 78%, нейтральний – 14%, негативний – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Софія Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дай Боже здоров'я тому винахіднику, що придумав це чудо. Я живу на 6 поверсі, тож миття зовнішніх вікон — це завжди квест. А цей помічничок у пухнастих «тапочках» все прекрасно помив.
Так, він трохи недомиває кутики через круглі диски, але внизу можна самому дотерти, а вгорі то вже дурниця. Треба сказати, що я попередньо перечитала всі коментарі з порадами і проштудіювала інструкцію (на жаль, української мови немає, тільки англійська і російська, і мушу зазначити, що в англійській більше інформації та корисних зауважень, а російська версія трохи скорочена... ну, для росіян), тож проблем з роботою чи якістю не виникло. Вікна попередньо я протерла сухою ганчіркою, а дуже брудне вікно пройшлася вологою ганчіркою і дала висохнути. Робот відтак помив усе гарненько, без розводів.
Ще зверну увагу, що кріплення дисків ніби й надійне, однак процес зміни їх трохи напружує — відчіпляти треба дуже обережно, щоб не пообламувати пластмасові деталі.
Загалом я дуже задоволена. Сподіваюся, що довго прослужить.- Переваги:
- Гарно миє, керування на пульті, додаткові диски і ганчірки, доступна ціна
- Недоліки:
- Немає української мови в інструкції
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Софія!
Щиро дякуємо за такий докладний і теплий відгук
Нам неймовірно приємно, що робот для миття вікон справився з «квестом» на 6 поверсі й виправдав ваші очікування.
Ви чудово описали досвід — ваші поради точно стануть у нагоді іншим покупцям.
Бажаємо, щоб ваш «пухнастий помічник» ще довго тішив вас чистими вікнами й бездоганним блиском!
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Хочу подякувати службі підтримки інтернет-магазину ІнтерХом, у вирішенні не зовсім приємної ситуації що склалась з доставкою робота магазином Розетка в перший раз. Після зʼясування всіх негараздів по першому замовленю, в наступному замовлені робот був доставлений в визначений термін, в зазначеній комплектації. Через 2 дні після отримання робота, зі мною зʼязалась фахівець Каріна, поцікавилась чи є зауваження по доставці і роботі приладу. Роботою робота задоволена. Особливо хочу подякувати фахівцю - Каріні за її уважність, професіоналізм і клієнтоорієнтовність.
- Переваги:
- Роботом цілком задоволена, приємно вражена результатом миття вікон.
- Недоліки:
- Після миття пʼяти вікон з обох сторін і великих 2-х дзеркал поки не виявила.
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Світлана!
Дякуємо за ваш відгук і такі теплі слова!
Ми дуже раді, що робот для миття вікон виправдав очікування і приносить задоволення від результату. Особливо приємно, що робота нашого фахівця була помічена та оцінена. Бажаємо вам і надалі комфортного та легкого прибирання.
- Вознюк И***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
В частном доме с большой стеклянной верандой - єто чудо-помощник. С задачей своей справляется отлично. Пожалуй, это самая удачная покупка в первом полугодии.
- Продавець ІнтерХом
Ілля, добрий день! Дякуємо, що ви залишили відгук. Ми раді, що ви вибрали наш магазин, вам сподобався ваш вибір і користування приладом. Бажаємо гарного дня і настрою!)
- Зоя С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Поки що випробувала на великому дзеркалі шафи купе, враження позитивне, добре вимив, використовувала засіб для скла. Для душової кабіни не підходить, там немає рами, він падає, коли до краю доходить. Думаю, для вікон добре підійде.
- Переваги:
- Якісно миє скло.
- Недоліки:
- Не можна використовувати на безрамних поверхнях.
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Зоя!
Дякуємо за відгук!
Раді, що робот якісно миє скло і справився з дзеркалом шафи-купе. Дякуємо за уточнення щодо безрамних поверхонь — це важлива інформація для інших користувачів.
Раптом виникнуть питання — звертайтесь, завжди раді допомогти!
- Антоніна Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Живу на 8 поверсі тому, помити вікна - це завжди було проблемою. Давно спостерігала за цим дивайсом, моніторила інформацію про нього, дивилась всілякі відео та читала коментарі. Придбала два тижні тому і ніразу не пожалкувала, що все-таки наважилася його купити. Дуже класний робот для миття вікон, він, навіть, перевершив мої сподівання! Тепер вікна чисті: і в мене, і в моєї мами, і в сестри. Рекомендую дану модель. Купуйте - не пожалкуєте!
- Переваги:
- Адекватна ціна, незамінний помічник в побуті.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Антоніна!
Щиро дякуємо за такий детальний та приємний відгук!
Раді, що робот для миття вікон виправдав очікування і став незамінним помічником у побуті.
Дякуємо за рекомендацію — нехай він і надалі робить ваше життя легшим і комфортнішим!
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Живу на 13 поверху
Ця штука для мене безцінна. Єдине що, треба зразу брати якнайменш 10 серветок, щоб гарно вимити. Бо якщо не зміняти можуть залишати розводи.
З мінусів залишають куточки, але до цього я була готова.
Так, руками буде вимити швидше, і чистіше. Але перевага в тому, що не треба мити руками.- Переваги:
- Безпечно миє вікна з мінімальною участю хазяїна.
- Недоліки:
- Треба прилаштуватись і зрозуміти кількість миючого засобу та як часто змінювати серветки
- Продавець ІнтерХом
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що робот допомагає вам безпечно та зручно мити вікна на високих поверхах. Дякуємо за поради щодо серветок та засобу для миття — це буде корисно для інших користувачів. - Тетяна С***
Скажіть будь ласка де можна купити додаткові серветки
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Тепер мені подобається мити вікна!
Брудні, дуже брудні вікна - не проблема.
Розібратись з налаштуванням та роботою пристрою легко.
Страховочний трос та шнур для розетки - довгі, метра 4-4,5. Тобто, треба бути готовим, щоб недалеко від вікон була розетка. Страховочний трос ще жодного разу не знадобився))), робот міцно тримається на склі.- Переваги:
- Міцно тримається на склі, чистить та миє навіть дуже пильні, брудні вікна.
- Недоліки:
- Інструкції користувача українською не має. Англійська, російська
- Продавець ІнтерХом
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що миття вікон тепер приносить задоволення!
Бажаємо, щоб робот і надалі тішив вас блискучими вікнами без зайвих зусиль!
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
перше тестування залишило чудові враження. миє чисто, без розводів. залишає недомиті кутики, але це зрозуміло, бо круглі щітки. трохи шумний, але це недолік усіх пилососів.
діти розподіляють чергу, хто митиме наступне вікно- Переваги:
- перші враження чудові
- Недоліки:
- поки не знайшла, цікаво, скільки пропрацює
- Продавець ІнтерХом
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що перше тестування принесло вам чудові враження. Щодо довговічності — надіємось, що він буде служити вам довго. Якщо виникнуть питання чи побажання, завжди раді допомогти!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Роботом задоволена, трошки лишає розводи і ворс, але, як що врахувати, що сам особисто в цей час лежиш:), то все чудово! Випробувала на дзеркалах великих і вікні. Я брала для глухих вікон, де не дістаю (12 поверх), але тепер мию і дзеркала шаф-купе.
Обслуговування чудове, на наступний день після замовлення все прийшло і менеджери надали відео інструкцію з користування!- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що робот виправдав очікування, а особливо — що тепер миття вікон і дзеркал стало зручним і безпечним, навіть на 12 поверсі!
Дякуємо також за високу оцінку нашого сервісу, завжди раді допомогти!
Нехай кожне прибирання буде комфортним!
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Чудесная штука!! Даже имя дали от восторга) - не сваливается, не оставляет разводов, пока он работает -успеваешь еще кучу дел переделать!!
- Продавець ІнтерХом
Павло, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Навіть не очікували такого результату. Найголовніше виставити робот у центрі вікна, він вимиє всі зони і зупиниться сам. Покупкою дуже задоволени.
- Продавець ІнтерХом
Сергій, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
- Переваги:
- Чудовий пристрій
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Андрій!
Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що робот для миття вікон вам сподобався та справляється зі своєю роботою. Окрема подяка за прикріплене відео — це дуже корисно для інших покупців!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Робот працює чудово! До вікна кріпиться надійно, але не забувайте трохи зволожити скло перед чисткою, це сприяє надійнішому кріпленню пилососа. Різниця до чистки і після дійсно відчутна. Також добре, що є пульт. В разі, якщо десь залишиться бруд чи пляма від миючого, завжди пультом можна направити робот, щоб дочистив. Після того, як чистка вікна завершена, робот зупиняється внизу вікна посередині і подає звуковий сигнал.
- Переваги:
- Швидкість, хороше зчеплення з вікном, гарна якість чистки.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Ольга!
Щиро дякуємо вам за такий детальний і корисний відгук.
Нам дуже приємно, що робот для миття вікон виправдав ваші очікування.
Окремо дякуємо за корисну пораду щодо зволоження скла — це дійсно допомагає покращити зчеплення та якість роботи пристрою.
Користуйтесь із задоволенням! Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди поруч.
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Придбала пилосос в перший день перестав працювати продавець замінив , працює чудово. В мене чотири шафи з дзеркалами все перемито. Чудова річ.
Вітаємо, Світлана!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що заміна пройшла швидко, а робот для миття вікон тепер працює чудово. Приємно чути, що він допоміг вам швидко впоратися з чотирма шафами з дзеркалами — справді зручний та ефективний пристрій!
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Загалом чудова та корисна річ в господарстві. Гарно виглядає, досить добротно зроблений, керування через пульт дуже зручне. Поставив робот, пультом скерував його до гори і він пішов змійкою робити свою роботу зверху вниз. Одразу додатково замовив ще комплект 12 серветок з мікрофібри. Для проби перемив ним пару вікон, перший прохід сухою мікрофіброю для зняття пилюки, другий прохід з просоченим засобом для миття вікон і в цілому непогано, звісно що не ідеально, але пультом завжди можна повернути його в потрібне місце й ще раз як то кажуть шліфанути. Дружина дуже ним задоволена, та й мені набагато простіше (ходи сюди, зміни воду, подай ганчірку, помий там бо я не дістаю))). Але друзі хочу застерегти..., на одному з вікон вже знизу при домитті робот відвалився, але не через провину робота, а через дефект з ущільнювачем на віконній рамі що призвело до розвакуумування, допоміжний страхувальний трос врятував, так що кріпіть обов'язково. Висновок з того-всього, чудова річ за гарну ціну.
- Переваги:
- ціна, збірка, вигляд
- Недоліки:
- практично відсутні
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Юрій!
Дякуємо за детальний відгук! Нам дуже приємно чути, що робот для миття вікон спростив ваші домашні справи.
Дякуємо також за зауваження щодо ущільнювача — це корисна порада для інших користувачів, щоб уникнути непередбачених ситуацій. Страхувальний трос дійсно важливий для безпеки робота.
Раді, що вам сподобалась зручність керування пультом, ефективність роботи. Ваш відгук допоможе іншим зробити правильний вибір.
Ще раз дякуємо та бажаємо вам приємного користування!
- Володимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Оперативно. Якісний товар.
Враження позитивні. Дякую- Переваги:
- Надійність, практичність.
Вітаємо!
Дуже дякуємо за ваш відгук!
Раді, що товар вам сподобався і все пройшло оперативно.
Нам приємно, що ви залишились задоволені покупкою — це найкраща мотивація для нашої команди!
Гарного вам дня!
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Замовлення прийшло дуже швидко. Замовляла на подарунок, тому ще не відомо як працює. Єдине не зрозуміло, в описі було заявлено про рідину для вікон, проте в коробці був лише пустий флакон. І судячи з попереднього відгуку, там на фото також пустий флакон.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Відсутність рідини для миття вікон
- Продавець ІнтерХом
Дякуємо за відгук!
Ми вже зв’язались із вами в особистих повідомленнях, щоб надати роз’яснення. Сподіваємось, що подарунок буде корисним і чудово працюватиме. Нехай приносить лише задоволення від прибирання. Якщо виникнуть питання — ми завжди на зв’язку.
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Праює справно,гарно миє.
- Переваги:
- Легкий в користуванні
Вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Раді, що пристрій працює справно та відповідає Вашим очікуванням.
Особливо приємно чути, що він зручний у користуванні — це для нас важливо.
Нехай і надалі служить Вам на відмінно!
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже сподобався робот. Вже іспитали. Відповідає очікуванням. Окремо вдячна за швидку відправку.
Вітаємо!
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Раді чути, що робот виправдав ваші очікування, а швидка відправка стала приємним бонусом.
Гарного користування!
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Обкатав апарат. Круто. Мені сподобався!
- Продавець ІнтерХом
Олексій,доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук, приємно знати, що очікування наших покупців виправдовуються і є лише позитивні емоціі. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня)
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Шикарний! зі своїм завданням справляється на відмінно!!! Рекомендую!!!
- Продавець ІнтерХом
Олексій, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Живу на високому поверсі, помити вікна зовні практично немає можливості. Робот допоміг довести ступінь чистоти вікон до прийнятного для мене рівня. Для якісного прибирання, звісно, потрібне не одне проходження, а два, а то й три, але тримається він добре, відмиває більшу частину площі вікна (залишаються лише незначні полоски впритул до рами, куди він не добирається), і робить всю брудну і тяжку роботу. Дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- Шнур для страховки від падіння, зручний режим вимикання, коли є час спокійно однією рукою вимкнути і зняти зі скла, якість прибирання цілком задовільна.
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за детальний відгук!
Раді, що робот допоміг вам полегшити прибирання вікон і залишився зручним у використанні. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це дуже цінна інформація для інших покупців.
- Галина Ю***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Придбала в червні даний робот-мийник вікон. Перемила всі балконні рами в себе (6 поверх) та у батьків..На черзі- вікна квартири доньки на 10 поверсі..Даний ґаджет - просто знахідка для власників осель передусім на високих поверхах!! Співвідношення ціни (одна з найнижчих на ринку) та якості - ідеальне..
Так, кутики вікон ідеально не дотирає (форма щітки кругла), так, для якісного результату потрібно змінювати ганчірки-насадки (але і при ручному митті те ж саме!)..
Але: що таке не ідеально дотерті
верхні кутики вікон в порівнянні з безпекою!?!?
Супровід працівників інтернет-магазину неочікувано належний..
Рекомендую для покупки!- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук .Нам дуже приємно, що робот-мийник виправдав ваші очікування та допомагає підтримувати чистоту з комфортом і безпекою. Бажаємо, щоб він і надалі ставав вашим надійним помічником у будь-якій висоті!
- Віра В***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Ідеально вимити в мене не вийшло. Залишились розводи, що видні на сонці. Але якщо не приглядатися і зважити скільки сил витрачено, то робот себе повністю виправдовує. Пройшов дощик, запустив робота і знову чисті вікна, навіть цікаво, не важко. Ще б пропрацював би роки 3-4.
- Переваги:
- дуже корисна штука, щоб не скакати по драбині і не висовуватися з вікна - запустив і він сам лазить. Суттєво прискорює процес миття вікон.
- Недоліки:
- Запускається тільки з пульта, не миє кути, мало додаткових
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Віра!
Дякуємо вам за такий детальний та чесний відгук!
Раді, що робот став для вас справжнім помічником і допомагає мити вікна без зайвих зусиль та ризику.
Щодо розводів — для ідеального результату рекомендуємо періодично змінювати серветки та використовувати мінімальну кількість миючого засобу.
Дякуємо також за ваші зауваження — вони дуже цінні для нас і допомагають ставати кращими.
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
дуже довго обирала робот мийник для вікон, та зупинилась саме на цьому і не шкодую. гарно миє, розводів майже немає, також дуже важливо що після покупки зі мною звʼязався представник магазину та запитав мої враження і відповів на усі питання, що у мене були. рекомендую
- Переваги:
- гарно миє, дуже зрозумілий у користуванні, все необхідне є у комплекті
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Анна!
Щиро дякуємо за такий детальний відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені вибором і якістю миття. Особливо раді, що сервіс та підтримка магазину були для вас корисними. Бажаємо вам комфортного користування та завжди чистих вікон!
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Робот дуже сподобався!
Доставка супер швидка! Дякуємо інтернет-магазину за роботу!!!- Переваги:
- Гарно працює, достатньо швидко миє вікно і не гучно!
Вітаємо, Алла!
Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук!
Дуже раді, що робот вам сподобався і доставка була швидкою.
Бажаємо вам і надалі легкого та комфортного користування, щоб вікна завжди були чистими без зайвих зусиль!
- Ельвіра С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже задоволена покупкою. Чудово і швидко миє вікна, легкий у застосуванні.
- Переваги:
- Гарна якість миття
Вітаємо, Ельвіра!
Щиро дякуємо вам за відгук!
Дуже раді, що ви задоволені покупкою і робот полегшує вам миття вікон.
Бажаємо вам і надалі комфортного користування та чистих вікон без зайвих зусиль!
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Отличный робот. Окна, которые не мылись лет 5, отмыл до идельного состояния с 3го раза (1 сухая и 2 влажных мойки), остальные окна - 1 сухая и 1 влажная - как новые.
Единственное, как по мне, мало насадок - всего 3 комплекта. Хотя их можно докупить.
Моет отлично даже если окно мокрое (хотя по инстуркции не рекомендуют так делать). Доволен роботом на все 1000! Можете смело брать.- Переваги:
- Быстро и хорошо моет окна
- Недоліки:
- нет таких
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за такий детальний і позитивний відгук! Дуже раді, що робот впорався навіть із складними забрудненнями та повернув вікнам ідеальну чистоту.
Бажаємо вам і надалі легкого та комфортного користування!
- Діна Л***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Я придбала робот для миття вікон і спочатку отримала пристрій, який не зовсім добре піднімався вгору та працював не так, як очікувалося. Однак приємно здивувало, що представники компанії оперативно зв’язалися зі мною та без жодних проблем організували обмін.
Такий сервіс дійсно викликає довіру і залишає позитивне враження. Новий робот працює відмінно — добре тримається на поверхні, якісно очищає вікна, і я повністю задоволена покупкою.
Дякую компанії за відповідальне ставлення до клієнтів!- Переваги:
- Зручний у використанні, економить час та зусилля, якісне миття вікон без розводів.
- Недоліки:
- Перший пристрій мав проблеми в підйомі пристрою
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Діна!
Дякуємо за ваш детальний відгук!
Нам дуже приємно, що після обміну пристрій повністю виправдав очікування та ви залишились задоволені результатом. Окрема подяка за відзначення нашого сервісу — для нас важливо швидко реагувати та допомагати у таких ситуаціях.
Користуйтесь із задоволенням і дякуємо, що обрали нас!
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже сучасний прилад
- Переваги:
- Економія часу. Коли він працює можна займатися іншими домашніми справами. Не треба вставати на табуретку щоб дотягнутися до високого краю вікна. Він все дістає
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Людмила!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що прилад вам сподобався та допомагає економити час, виконуючи прибирання без зайвих зусиль. Приємно знати, що він зручний і справляється навіть із високими ділянками вікон.
Бажаємо комфортного та ефективного користування надалі!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Супер!
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо вам за відгук!
Дуже раді, що робот для миття вікон вам сподобався та виправдав очікування.
Нехай користування приносить лише позитивні враження, а вікна завжди будуть ідеально чистими!
Якщо у вас виникнуть будь-які питання — із задоволенням допоможемо.
- Сара Д***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Вікна чисті без лишніх зусиль і нервів. Супер!
Вітаємо, Сара!
Щиро дякуємо за відгук.
Раді, що вікна тепер чисті без зайвих зусиль і нервів — саме для цього цей помічник і створений.
Користуйтеся із задоволенням! Якщо буде потрібна консультація — ми завжди на зв’язку.
- Алиса И***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Робот класно справляється з вікнами і плиткою, дуже економить час.
Вітаємо, Аліса!
Дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно чути, що робот чудово справляється і з вікнами, і з плиткою та дійсно економить ваш час.
Користуйтеся із задоволенням! Якщо виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти.
- Жанна Д***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
по-перше, дуже гарний — білий, стильний, сучасний. По-друге, працює реально тихо. Мені сподобалося, що ганчырки багаторазові та легко перуться.
Вітаємо, Жанна!
Дякуємо за чудовий відгук!
Раді чути, що вам сподобався стильний дизайн, тиха робота та зручність багаторазових ганчірок.
Нехай користування приносить тільки комфорт і задоволення!
- Неля К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
отримала робот,вже всі вікна перемила і велике зеркало. Дуже крутий помічник! Поки все добре,дякую
- Переваги:
- Крутий помічник
Вітаємо, Неля!
Дуже дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що робот вам сподобався і вже допомагає наводити блиск у домі.
Нехай працює довго й бездоганно!
- Алі С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Купував для дружини, щоб безпечно мити вікна, зокрема на балконі. Дружина на цих вихідних спробувала, і в повному захваті. При цьому вона вимила два вікна, забувши вставити батарейки в пульт :) тобто робот може і самостійно мити. Помило достатньо чисто. На склі тримається добре, навіть на брудному склі.
- Переваги:
- Тримається навіть на брудному вікні, дуже розвантажує і робить миття вікон безпечним
Вітаємо, Алі!
Щиро дякуємо за такий детальний і позитивний відгук!
Дуже приємно чути, що робот перевершив очікування й зробив миття вікон простішим і безпечнішим. Нехай служить довго та тішить чистими вікнами без зайвих зусиль!