- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
Хороший крем, легка текстура, приємно пахне
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Крем жирний
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Він залишається жирною плівкою на обличчі, ніби маслом намастили і взагалі не поглинається навіть через годину. Скоріш за все не підходить для жирної або комбінованої шкіри, хоча зазначено, що повинен підходити для всіх типів.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший сонцезахист за свою ціну але будьте обережні — при потраплянні на світлий одяг лишає жовті плями
- МарьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
досить непоганий за свою ціну
- Ліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший крем
- Анастасия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30
Отличный лосьон, со своей задачей справился на все 200%
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Сонцезахист слабенький, але як просто крем приємний, не залишає липких слідів на шкірі. Через місяць використання зявився неприємний запах самого крему...викинула
- Недоліки:
- Запах, слабкий ефект
Галино, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що сонцезахисний крем Tink SPF 50 не виправдав ваших очікувань щодо рівня захисту. Формула містить сучасні фотостабільні фільтри, які відповідають заявленому SPF 50, однак ефективність може залежати від кількості нанесеного продукту, частоти оновлення протягом дня та інтенсивності сонячного випромінювання. Щодо зміни запаху — дякуємо, що звернули на це увагу. Зміна аромату з часом може свідчити про порушення умов зберігання.Ваші зауваження дуже важливі для нас. Дякуємо, що поділились своїм досвідом.
- Ника Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
За свои деньги хорош.
- Недоліки:
- Синий подтон кожи даёт
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Крем прийшов брудний це не приємно,ще не користувалася
- Переваги:
- Ще не користувалася
- Недоліки:
- Прийшов брудний,це не приємно
- Богдана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
За свою ціну непоганий спф крем. Наноситься легко, запах приємний.
Не пече, не викликав подразнень
Ефективність перевіримо - Катя Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Гарна текстура, добре захищає від сонця
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
На обличчі приємний.
- Переваги:
- Шкіра дихає.
- Недоліки:
- Від сонця не дуже захищає.
- Анастасия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
У крема приятная текстура, на лице не остается липкого слоя, в целом со своими функциями справляется)
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не заметила пока
- Дарина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Нормально ще не використовувала але класний
- Недоліки:
- Крем прийшов брудний
- Сазонова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
Мне 62 года и я пользуюсь кремами по уходу за лицом, где не всегда есть spf. Данный крем мне очень подошел. Он хорошо ложится, справляется с своими задачами.
- Переваги:
- Отличный spf крем, за очень приятной ценой.
- Недоліки:
- Геннадій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
Рекомендую!!!
- Софія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
В такому вигляді отримала товар: запакований у харчову плівку, без будь-якого додаткового захисту. Крем для обличчя був пошкоджений та пошарпаний
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Крем хороший пользуюсь,не много все-же блеск остаётся ,буду заказывать еще
- Переваги:
- Легко наносится
- Недоліки:
- Немного блеск
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Дякую
- НадяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30
Лосьйон добре захищає шкіру від сонячних опіків, використовували всією сім'єю на відпочинку, зі своєю задачею справляється. Зручний об'єм і дозатор.
- ДарʼяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30
Зручний у використанні. Швидко поглинається і не залишає білих слідів. Саме головне - це насправді захист від сонця. Ні я ні діти не попеклися на морі.
- Переваги:
- Захист
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Брала із собою у відпустку. Спасіння для моєї білої шкіри. Приємно пахне, а головне працює!
- Переваги:
- Захищає
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30
Сподобалась консистенція крему, легко наносити, швидко вбирається, не залишає білих слідів і добре виконує свою захисну функцію. Вдалий формат крему 100 мл, така невеличка баночка, не займає багато місця. Рекомендую
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже сподобався цей сонцезахист для обличчя. В мене комбінований тип шкіри і доволі важко знайти сонцезахисний крем, який не буде відчуватися на шкірі. Цей впорався. Користуюсь кожен день під макіяж, гарно лягає, не залишає білих слідів, швидко всмоктується. Зручний формат туби, легко видавлюється та щільно закривається. Це мій фаворит. На осінь візьму у цього бренду на спф 30.
- Переваги:
- легкий, не залишає білих слідів
- Недоліки:
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30
Дієвий та зручний лосьйон. Тиждень користувалась з дітьми на морі. Шкіра не почервоніла і не згоріла зовсім. Навіть коли багато часу були на сонці. Приємно пахне та не залишає білих слідів. Легкий лосьйон швидко поглинається шкірою. Рекомендую!
- Переваги:
- не липкий, не залишає білих слідів
- Недоліки:
- Аліса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
Барала із собою у відпустку. У мене їх два, на 50 і на 30 спф, для проби на своїй блідій шкірі
Класні креми. Якщо бюджет обмежений а хочеться хорошої якості - це саме ваш вибір.
Рекомендую- Переваги:
- Виконують свою функцію
- Аліса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Суперова тема. Взяла на заміну своєму спф у стіку.
Я сама по собі дуже світла і обличчя дуже швидко горить на сонці. Тому без спф з дому не виходжу.
Якість супер, не комедогенний, функцію свою виконує і ціна приємна, що ще треба для щастя?)))- Переваги:
- Хороший спф, ціна, текстура
- Аліса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30
Зручний формат крему, не протікає.
У відпустці це був мій маст хев. Хороша консистенція, на шкірі не відчувається і головне - робить свою справу.
Супер, мені сподобався- Переваги:
- Ціна, формат
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
Гарний крем.
- Недоліки:
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Сонцезахисний крем для обличчя Tink Superfood spf 50.
Крем має дуже приємний запах , забезпечує дуже високий рівень захисту , і він дійсно дієвий, що для мене є дуже цінним , бо моє лице згорає за 15 хв перебування на сонці. Некомедогенний.
Для моєї комбі шкіри підійшов ідеально )- Переваги:
- Не потребує частого нанесення. Дієвий)
- Недоліки:
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
Крутий крем для обличчя для захисту від сонячних променів )))
Мені дуже зайшов
Я купила на пробу два тюбики - один з spf 50, інший - з spf 30. І той, і той справляються зі своєю задачею бездоганно! Добре зволожують шкіру, усувають відчуття сухості та стянутості . Прекрасно захищають . Не потребують частого повторного нанесення після купання
На початку відпустки наносила крем з spf 50, а згодом послабила захист і наносила spf 30. Жодного разу моя шкіра не зазнала опіків, тому однозначно їх рекомендую !- Переваги:
- Дуже дієвий засіб, не дивлячись на таку низьку ціну)
- Недоліки:
- Не знайшла
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл. Ступінь захисту: 30
Дуже крутий лосьйон ! За свої гроші - взагалі топ! Добре захищає , швидко поглинається шкірою без липкого залишку та білих слідів на тілі. Брала з собою у відпустку , результатом дуже задоволена) Не забиває пори , зволожує шкіру. Має приємний аромат, зручний дозатор , що не протікає.
- Переваги:
- Не залишає білих слідів, швидко поглинається шкірою .
- Недоліки:
- Не знайшла
- Румянцева Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Ця сонцезахисна лінійка - просто знахідка. SPF30 використовую щоденно. А SPF 50 - на пляжі. Приємна текстура та аромат. Гарно захищає.
- Румянцева Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 30
Класний крем. Швидко поглинається та не залишає білих слідів. Можна наносити під макіяж. Гарний захист за дуже доступні кошти.
- Переваги:
- Захищає від сонця