- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Білий. Ширина: 80
Плохое качество товара, я не осталась полностью довольна покупкой... Во первых завышенная цена за это качество. Во вторых плата за доставку 600 грн на отделение НП и ещё нанимать человека доставить. При получении ещё на почте были местами погнуты углы не защищены при упаковке. Где сделаны отверстия для шурупов неровности и трещины на покрытии. Позавчера, когда наконец распаковали и собирали этот стеллаж, обнаружили что одна длинная доска, которая лежала нида всех слегка была изогнута. Есть грязь на белом и не аккуратные отверстия. При осторожной сборке нанятого человека и вкручивания родным ключом с набора шурупа, треснуло покрытие, даже не затягивая шуруп.... Стеллаж уже как не новый из за этого.
- Переваги:
- 6 полок, ширина 80 см, нормальная высота полок, чисто белый цвет задней панели, без полос.
- Недоліки:
- Высокая цена, за некачественный товар ещё плата за доставку 600 грн. Не ровные отверстия с полопаным покрытием около них і одна длинная доска была слегка выгнута. При сборке разваливается покрытие.
- Продавець MebPlanet
Добрий день! Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження
Хочемо уточнити, що в описі кожного товару зазначено: доставка здійснюється через компанію «Нова пошта», а її вартість формується відповідно до тарифів перевізника, на які ми, на жаль, не маємо впливу.
Також ми завжди просимо клієнтів уважно оглядати товар при отриманні у відділенні. У разі виявлення будь-яких пошкоджень або дефектів дуже важливо одразу зв’язатися з нами — ми завжди оперативно реагуємо та пропонуємо рішення: заміну деталей або товару.
Зі свого боку зазначимо, що цей товар має багато позитивних відгуків, і раніше подібних ситуацій не виникало — вся продукція відповідає належній якості.
Нам важливо вирішити вашу ситуацію, тому будемо вдячні, якщо ви зв’яжетеся з нами — ми обов’язково постараємося допомогти та знайти рішення
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Дуб Сонома Трюфель. Ширина: 80
Все супер
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Білий. Ширина: 80
Зібрав 5 таких за вечір, 4 в кладову та 1 малому в кімнату. Швидко. Гарні шафи - дяякую
- Переваги:
- Дуже легко зібрався. Гарня якість, дешево
- Продавець MebPlanet
Доброго дня, дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось) Приємного користування!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Білий. Ширина: 80
Дуже задоволена покупкою, упаковано було дуже ретельно, все приїхало ціле і не ушкоджене. Збирати до купи легко і швидко.
- Продавець MebPlanet
Доброго дня, дякуємо за відгук! Раді, що Вам все підійшло та сподобалось) Приємного користування!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Білий. Ширина: 80
Тумба хороша,все як написано в описі.Продавець зразу передзвонив,сказав що товар є в наявності і в цей самий день відправив.
Те що засмутило,це ціна доставки,40%від вартості товару,я цей момент упустила коли замовляла,тому розраховуйте наперед ціну доставки!- Переваги:
- Товар хороший
- Недоліки:
- Ціна доставки
- Продавець MebPlanet
Доброго дня! Дякуємо за відгук) Раді, що Вам все сподобалось! Щодо доставки, розуміємо що Вас засмутила її вартість, бо після Нового року, Нова Пошта дуже підняла тарифи, але наразі такі умови доставки.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Дуб Сонома. Ширина: 80
Товаром задоволена, якісна шафа за невеликі гроші. Збирається легко, міцна
- Переваги:
- Якісно зроблений стелаж, ідеально вписався в інтер'єр, легкий у збірці
- Недоліки:
- Не знайшли
- Продавець MebPlanet
- Олександр Щ***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Дуб Сонома. Ширина: 80
- ..Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Білий. Ширина: 80
Чудовий стелаж за недорогу ціну.
Дякуємо!)
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Дуб Шамоні Світлий. Ширина: 80
Чудова тумба, замовляли під книжки, дуже гарно вписується в будь-який інтер'єр, зроблена якісно, збирається легко, прийшла вчасно, до сервісу запитань також немає
- Переваги:
- Якість, зручність
- Недоліки:
- Покищо не бачу
- Продавець MebPlanet
Дякуємо))))
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Венге. Ширина: 80
Все чудово, виготовлено якісно
Дякуємо!)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Венге. Ширина: 80
Гарний магазин, обслуговування, доставка.
В комплекті є все що необхідно для зборки стелажа. Є інструкція.
Зручно, що можна замовити доставку кур'єром до квартири.- Переваги:
- Гарні розміри (висота 2100, 6 полиць) порівняно з іншими пропозиціями на ринку.
Раді, що Вам все сподобалось !!! Дякуємо за відгук!❤️
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: MebPlanet. Колір каркаса: Венге. Ширина: 80
Гарний магазин, хороший вибір і якісна комплектація. Оперативно виготовляють і відправляють.
- Переваги:
- Вибір, якість, асортимент
- Недоліки:
- Дорога доставка :(
- Продавець MebPlanet
Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобалось)