Відгуки покупців про Вмісткий молодіжний повсякденний рюкзак роллтоп міський для дівчат та хлопців універсальний Without світовідбиваючий чорний 436377521
- Шевченко А***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Обирав рюкзак міського типу для повсягденного користування. Тому приоритетними критеріями були: зовнішній вигляд, середній розмір та адекватна ціною до 1500 грн. Жорстка експлуатація не передбачалась. Натрапивши на цю модель на "Розетці", та ще зі смаколиком від продавця, у вигляді знижки за промо-кодом, довго не вагався. Отриманий товар повністю відповідає наданим характеристикам та виглядає, навіть, більш ефектно, ніж на фото. Три зовнішніх відділення рюкзака надають швидкий доступ до найчастіше використовуємих щоденно речей та підійдуть для носіння в них: документів (А4 формату, включно), мобільних телефонів, пластикових карток, гаманця, ключів, перепусток, різноманітних електроних гаджетів, ліків, окулярів, ліхтарика, парфумів, косметичних засобів тощо. Як казала легендарна Варвара Сергіївна Плющ: "Відмінно, відмінно, скромненько, але із смаком..."
* Наявність розділів "Переваги" та "Недоліки", чесно кажучи, надовго ввели мене в інтелектуальний ступор. Застосування одразу обох понять, буде доречним, виключно, у випадку можливості порівняння між собою тотожніх об'єктів . Наприклад, порівнюючи два рюкзаки можна зазначити, що перевага рюкзака "А" у порівнянні із рюкзаком "В" в тому, що в рюкзака "А" є ортопедична спинка, бо в іншого її нема. А застосування лише єдиного поняття "Недолік" буде доречним в ситуаціЇ порівняння предмета із певним "Золотим еталоном", тому він, а-пріорі, не може мати переваг і у своєму максимальному прояві зможе лише набути тих самих характеристик і властивостей, притаманних "еталону". І він не матиме переваг, бо він "такий самий"! В іншому випадку це - шизофренія. Тому що ви будете мати один об'єкт (предмет), якому будуть притаманні певні характеристики та властивості. Він не краще ("перевага") і не гірше ("недолік"). Він просто є! Тому я, свідомо, позначив обидва розділи знаком примітки, і заповнив Їх, умовно, як один конкретний покупець. Під "перевагами", маючи на увазі декілька ключових характеристик, чому я обрав саме цей товар (однак якщо мені сподобався дизайн, а вам ні, то яка до біса це "перевага" у вашому випадку, згодні?!) , а під "недоліками" - відсутність (або наявність) пошкоджень, дефектів, фабричного браку! Це - рюкзак? Рюкзак! Як написано, як намальовано? Так! Застосовуєш за призначенням? Так! Які, блін, тоді можуть бути "переваги" та "недоліки"?!! В тебе або є рюкзак, або його нема! Без варіантів! ))) Мудрішайти, брати та сестри! Боріться із шизой, поменшуйте ЇЇ навколо, скрізь, повністю! Слава Україні!- Переваги:
- * Український бренд. Вдале поєднання стриманого мінімалістичного дизайну, оптимального за його призначенням розміру та функціоналу. Наявність кількох зовнішніх відділеннь. Доволі якісний пошив. Приваблива ціна.
- Недоліки:
- * Час покаже. Можливо використання виробником більш жорсткої фурнітури і не було б зайвим, якщо це відчутно на вплине на кінцеву вартість продукту. Також рюкзак, безапеляційно не влаштує членів Ку-клукс-клану, бо він...Чорний!
- Таня .***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Начебто гарний. По розміру вмісткий,і підійде для міста . Поки тільки забрали ,сподіваюсь що кожзам не потріскається)
- Тетяна А***
Доповнюю . Гарна якість ,вже був в пранні ( кожзам не обліз ). Фурнітура теж ціла поки. Використовується як по місту,так і за продуктами . Було б добре,щоб в середні було два відділена ,бо довго шукати речі).
- Тетяна А***
Доповнюю . 7 місяців ,польот відмінний . Все ціле ,кожзам не потріскався. Навантаження витримує добре . На плечах вдобно . Правда не застібаю спереду ,бо ці застібки підходять більш чоловікам ) А так рекомендую ,за свою ціну відмінна якість .
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Не можу поставити більше 5 зірок=(
Взяв на заміну для тривожної валізки, бігати в укриття. Перший досвід роллтопу. Потрапив на знижку і це просто ТОП із Топів за ці гроші. Дякую магазину.- Переваги:
- Зручний, дуже місткий, добре виглядає для повсякденного носіння.
- Недоліки:
- Немає.
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Ну, що ж місяць експлуатації, все подобається, носити комфортно, сьогодні ще протестував набравши до згину горловини картопельки, проїхався на велосипеді пару км по дорогах екзотичної рівності, ну один раз витримало, рюкзак цілий. Так що 5 зірок поки що. Через місяців 5 якщо не забуду допишу чи витримає рюкзак плин часу та експлуатації.
- Переваги:
- Міцний, комфортний, світловідбивайка.
- Недоліки:
- На цей момент поки що не появились
- Руслан П***
Добрый день , як вам рюкзак через 9 місяців?
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Якість чудова, купувала чоловіку 1.5 роки тому. Не протерся знизу, все ціле . Зручний , дуже місткий .
- Переваги:
- Якісь і ціна
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Супер рюкзак!
В літак, в якості ручної кладі підійшов. - Тарас ш***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Дуже стільний, друзям теж подобається. Велика ємкість
- Переваги:
- Дуже стільний, друзям теж подобається. Велика ємкість.
- Недоліки:
- Бокові кармани не функціональні, не пролізеш рукою
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Кайф, год ношу, хоть би шо
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак Два-в-одном: компактний для міста і розгорнутий для подорожей. Дуже практично. На вигляд все круто-якісно, думаю вистачить надовго.
- Переваги:
- Формат-дизайн, різдвяні акції, наліпки в комплекті
- Анатолій Т***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак дуже якісний.
Полотна тканина, якісна фурнітура.
Добре пошитий. - Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак сподобався. Через місяць експлуатації все добре. Якість наче непогана. Раджу
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Класний рюкзак, носити одне задоволення, з мінусів постійно треба відстьогувати зачіпку щоб відкрити.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
надійшло вчасно, в цілому задоволений, пока часто не довелось використовувати, вмісткий
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак зручний,стійкий до пилу і бруду. На перший погляд тканина не дуже міцна,але помилявся. Для повсякденного використання те що треба. Рекомендую.
- Переваги:
- Не дорогий,міцний,не боїться бруду.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Класний, красивий, багато чого вміщається
- Переваги:
- Багато
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Чудовий рюкзак .
- Переваги:
- Якість та стиль
- Олеся С***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Купувала рюкзак для себе. Дуже задоволена покупкою! Вмісткий, дуже якісна фурнітура, замки застібаються щільно. Рекомендую!
- Переваги:
- Розміри, матеріал, якісна фурнітура
- Недоліки:
- Не виявила
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Спасибо за хорошую работу
- Переваги:
- Удобный рюкзак, качественный водонепроницаемый материал. Соответствует описанию и фото
- Недоліки:
- Не нашли недостатков
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Качество хорошее. В живую выглядит лучше чем на фото
- Покупець П***Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Гарний та зручний
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Вместительный, не плохие материалы!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
На 200% задоволений цим рюкзаком, він має не лише гарний, а й функціональний дизайн. Користуюсь їм кожен день.
- Переваги:
- Міцний
- Ілона Х***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Дуже дякую! Супер рюкзак!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Сірий
Чудовий, якісний рюкзак. За тиждень ходьби з ним , кожного дня, спина не боліла. Приємний, щильний матеріал, не прилипає пил. Добре тримає форму. Гарний дизайн.
- Переваги:
- Гарний рюкзак за доступною ціною
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак дуже високої якості, стильний дизайн, зручний.Покупкою дуже задоволений.
- Недоліки:
- Немає.
- Олег І***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Все відповідно опису. Без нарікань на якість.
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Чудовий рюкзак, якісні матеріали. У внутрішній карман для ноутбука влізе лише 15', але якщо ставити поза цей карман то і 17' теж влізе.
- Мінко І***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Дуже задоволена
- Переваги:
- При необхідності стає великий мішок. Дуже зручно))
- Недоліки:
- Поки немає)
- інесса О***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак сподобався. Гарне обслуговування, швидкий зв'язок.
- Недоліки:
- Трохи грається спина
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Класний рюкзак
- Переваги:
- Не промокає
- Недоліки:
- Дуже маленькі бакові кармани. Нічого не впихнеш
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Це просто незрівнянно якісний наплічник для такої смішної ціни!
- Переваги:
- Все дуже якісно прошито і зроблено з розумінням що і для чого.
- Недоліки:
- На верхньому хлястіку треба додати ще одну пересувну резиночку (як на ремнях) щоб коли її розтягуєш кінець стропу не висів, але не стільки мінус скільки побажання)
- Варя Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Дуже класний рюкзак все сподобалось
- Переваги:
- Дуже великий , є відсіки , ну і виглядає дуже класно і стильно
- Недоліки:
- Спочатку дуже різкий запах
- Федорівна Н***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Чудовий рюкзак.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Класний рюкзак, в зал ходити ідеально, все влазить, навіть кросівки 45 розміру. І форма рюкзака така, що добре влазить в шафку. Дуже задоволений)
- Переваги:
- Якість, об'єм, розміри
- Недоліки:
- Тільки почав користуватись, недоліків не бачу
- Надія Я***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Якість просто супер. Місця в ньому багато. Можу помістити нарешті все що потрібно для роботи.
- Переваги:
- Великий
- Мария В***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Відмінна якість!
Обожнюю цей рюкзак за його гарний вигляд, міцність та можливість вмістити багато речей!- Переваги:
- Міцний, вмістливий, файний, стильний, гарна якість
- Недоліки:
- Не виявила. Користуюсь декілька місяців