- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Класний , якісний рюкзак. Користуюсь з задоволенням
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Сірий
Дуже класний рюкзак
Пережив і гори і переліт (шикарно пройшов як ручна поклажа що мені дуже сподобалось)
Рекомендую- Переваги:
- Можна використовувати деінде: на море, в гори, в іншу країну як ручна поклажа, всюди підійшов
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Гарний рюкзак, тільки незручні бокові кармани
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Вместительный, не плохие материалы!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Швидка доставка, гарний рюкзак
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак мені сподобався тому придбав собі для походів у басейн. Після 3-го походу в басейн помітив що тканина розійшлася в районі блискавки де зачиняється основне відділення. Отримав рюкзак 02.01.26 а виліз з під шва підклад 08.01.26 (менше ніж за тиждень).
- Переваги:
- В цілому гарний рюкзак.
- Недоліки:
- Погано (неохайно) пришитий підклад.
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
На перше враження дуже якісний рукзак. Час своє покаже. Рекомендую. Вмісткий, тканина якісна.
- Переваги:
- Вмісткий, якісний.
- Недоліки:
- Не має.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак чудовий! Брала батькові, він дуже задоволений. Рюкзак місткий (в нього вміщується 15 кг), міцний, зручний, не маркий, практичний. Щиро дякую! Рекомендую, рюкзак супер!
- Переваги:
- Стильний, міцний, місткий, зручний, не маркий, акуратно пошитий
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
На 200% задоволений цим рюкзаком, він має не лише гарний, а й функціональний дизайн. Користуюсь їм кожен день.
- Переваги:
- Міцний
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Все добре
На вигля міцний - ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рекомендую. Якісно зроблений. Місткий.
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Вже місяць як користуюсь. Дуже подобається. Гарно пошитий, вмісткий.
- Переваги:
- Гарний пошив
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Ну, що ж місяць експлуатації, все подобається, носити комфортно, сьогодні ще протестував набравши до згину горловини картопельки, проїхався на велосипеді пару км по дорогах екзотичної рівності, ну один раз витримало, рюкзак цілий. Так що 5 зірок поки що. Через місяців 5 якщо не забуду допишу чи витримає рюкзак плин часу та експлуатації.
- Переваги:
- Міцний, комфортний, світловідбивайка.
- Недоліки:
- На цей момент поки що не появились
- Руслан П***
Добрый день , як вам рюкзак через 9 місяців?
- Эдуард Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Дуже зручниий. Подобається.
- Переваги:
- Легкий, міцний.
- Недоліки:
- Нема.
- Ілона Х***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Дуже дякую! Супер рюкзак!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Чудова річ за власні гроші. Місткий, витривалий, зручний у догляді, довгі лямки, водонепроникні змійки. За пару місяців у зливу надовго не потрапляла - але недовгий сильний дощ витримував без питань, всередині все було сухе, сам рюкзак тримає форму. Охайна збірка, якісний пошив та фурнітура - окремий респект, схоже це фірмовий стиль виробника
Ноут 15,6" в чохлі спокійно поміщається в основному відділі.
Єдиний мінус як на мене - внутрішні перегородки з дуже тонкої тканини, що унеможливлює користування і "зовнішньою" кишенею як окремим відсіком бо 2 шари підкладки = по суті все що туди можна покласти це щось м'яке і не важке, точно не книжки чи ноут чи щось тверде і/чи з кутами - лише рушник чи м'який зошит чи поліетиленовий м'який дощовик без твердих елементів. Так і внутрішня кишеня - хоча там наче є фіксатор із велкро, він не рятує, перегородка зминається, фіксатор відстібається і все що було "в кишені" опиняється у загальному відсіку. Наповнювач цієї перегородки не досягає до бокових швів, тож щільності перегородці та функціональності цьому відсіку не додає. + якщо скористатись кишеньками на ньому, їхній вміст з цієї ж самої причини скоріш за все буде на дні рюкзака
Загалом за 2 місяці користування якістю задоволена, але внутрішній і зовнішній відсіки як на мене мають суто декоративну функцію.
..Продавець працює чітко, повага, успіхів.- Переваги:
- Місткий, водонепроникний, якісно зшитий, довгі лямки
- Недоліки:
- Внутрішня кишеня та перегородка до зовнішньої кишені надто м'які
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Добрий наплічник , мені подобається.
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Все добре
- Иван М***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Дуже вмісткий, гарна якість, містяться всі уроки для навчання саме те
- Переваги:
- Вмісткий
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Якісний рюкзак. Трохи замалий
- Переваги:
- Якість матеріалу
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Сірий
Чудовий, якісний рюкзак. За тиждень ходьби з ним , кожного дня, спина не боліла. Приємний, щильний матеріал, не прилипає пил. Добре тримає форму. Гарний дизайн.
- Переваги:
- Гарний рюкзак за доступною ціною
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Дякую рюкзак супер
- Переваги:
- Великий влазе все просто супер.
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Виглядає якісно, всі шви рівні та виконані добре. Має небагато кишень та інших приколів, але для мене це швидше плюс
- Переваги:
- Місткість
- Недоліки:
- Ще не виявлено
- Людмила С***
Підскажіть який матеріал ззовні? Це тканина? Дякую
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Хороша якість матеріалів, місткий.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Сірий
чудова якість: дуже місткий, водонепроникний, надійний (трохи був політав, але ніде нічого не порвалось), добре чиститься та миється :)
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак сподобався. Через місяць експлуатації все добре. Якість наче непогана. Раджу
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Класний рюкзак, носити одне задоволення, з мінусів постійно треба відстьогувати зачіпку щоб відкрити.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Кайф, год ношу, хоть би шо
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак пушка, очень доволен
- Переваги:
- Объёмный,удобный и хорошее качество
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
надійшло вчасно, в цілому задоволений, пока часто не довелось використовувати, вмісткий
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Якість чудова, купувала чоловіку 1.5 роки тому. Не протерся знизу, все ціле . Зручний , дуже місткий .
- Переваги:
- Якісь і ціна
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак дуже високої якості, стильний дизайн, зручний.Покупкою дуже задоволений.
- Недоліки:
- Немає.
- Таня .***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Начебто гарний. По розміру вмісткий,і підійде для міста . Поки тільки забрали ,сподіваюсь що кожзам не потріскається)
- Тетяна А***
Доповнюю . Гарна якість ,вже був в пранні ( кожзам не обліз ). Фурнітура теж ціла поки. Використовується як по місту,так і за продуктами . Було б добре,щоб в середні було два відділена ,бо довго шукати речі).
- Тетяна А***
Доповнюю . 7 місяців ,польот відмінний . Все ціле ,кожзам не потріскався. Навантаження витримує добре . На плечах вдобно . Правда не застібаю спереду ,бо ці застібки підходять більш чоловікам ) А так рекомендую ,за свою ціну відмінна якість .
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Супер рюкзак!
В літак, в якості ручної кладі підійшов. - Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Рюкзак зручний,стійкий до пилу і бруду. На перший погляд тканина не дуже міцна,але помилявся. Для повсякденного використання те що треба. Рекомендую.
- Переваги:
- Не дорогий,міцний,не боїться бруду.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Олег І***Відгук від покупця. Продавець: Айзек. Колір: Чорний
Все відповідно опису. Без нарікань на якість.