- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: NyashniLapki. Колір: Білий
Зламалась майже одразу
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Дарма втрачені кошти. При набиранні корму з мішка вибиває помилку. Насипаєш більше корму-виюиває помилку.
- Переваги:
- VitalyВідгук від покупця. Продавець: Pets Room. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий - бежевий
Нерабочий мусор. Деньги на ветер.
- Серёжечкина К***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Викинуті кошти!
Три тижні ложка була у мене - поки батарейку купила, почала користуватись, пару раз нормально показала вагу.
Решта разів - береш в руки, вага скаче.
Моє враження - пристрій нормально не працює.
замінювати відмовляються. - Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Гарна ложка, точні ваги. Пластик не хрупкий, розбирається через це легко мити. Дуже зручно стало насипати однакову по вазі порцію корму
- Переваги:
- Гарний матеріал, розбирається, ваги
- Недоліки:
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Купила для корма своей собаке. Есть погрешность в пару грамм, но это некритично.
- Переваги:
- Теперь удобно насыпать необходимую норму корма
- Недоліки:
- Иногда показывает странные цифры, пока не перезагружу ее
- Евгений Ч***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Через 2 недели выбросил. Купил обычные весы для кофе. Гораздо лучше и точнее.
- Переваги:
- Недоліки:
- Показывает 10гр, потряс и уже 13))) Точности 0.
- София Н***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Весы сломались через один месяц использования. Они изначально не всегда с первого раза включались. Думала дело в батарейке, сегодня поменяла на новую хорошую, и ничего не изменилось. На экране постоянно показывает ноль, и иногда когда кладешь на весы корм показывает прочерк. Деньги просто на ветер.
- Переваги:
- Хорошая БЫЛА задумка.
- Недоліки:
- Сломались, некорректно показывает вес.
- Продавець Semdem
Добрый день, София
Мы продали таких ложек более 500 шт., и они довольно качественные как за свои деньги. Возможно все же новая батарейка не совсем хорошая, но в любом случае вы можете нам ее отправить на диагностику, если проблема у нас подтвердится, мы заменим Вам ее на новую
- Вікторія Х***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Пластик наче міцний,але кришка зламалася після другого відкриття,скаче вага.Не рекомендую
- Переваги:
- Зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Викинуті гроші
- Продавець Semdem
Доброго дня!
Даний товар продається в великій кількості, і подібних скарг на якість ми не отримували
Згідно отриманих від вас фото, та підтвердження того, що під час отримання товару на точці видачі Розетка, товар був належної якості, адже з Ваших слів Ви перевірили товар перед тим як забрати це замовлення.
На ваших фото видно механічне пошкодження товару. - Продавець Semdem
Нажаль ми не несемо відповідальності за правильність експлуатації товару клієнтом.
Механічні пошкодження не підлягають обміну/поверненню згідно закону України.
- Панасюк И***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Дуже зручно в використанні
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Pets Room. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий - бежевий
Погано вмикається
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Працює, все ок)
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Очень нужная и удобная вещь,если вы хотите,чтобы ваш питомец правильно питался и поддерживал здоровый вес,а главное,не переедал,как это любят делать собаки.Использую для сухого корма.
- Переваги:
- Удобны и приятны в использовании.Очень теплый цвет,это тоже немаловажно.
- Недоліки:
- Не нашла
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Pets Room. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий - бежевий
Вес показывают неправильный, иногда просто не включаются, но за маркетинг звезда
- Переваги:
- Маркетинг
- Недоліки:
- Неправильно работают
- Продавець Pets Room
Вітаємо! Ваги потрібно тримати горизонтально для коректного зважування.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Зручні, показують точно
- Переваги:
- Зручні, якісні, показують точно, в комплекті батарейка
- Недоліки:
- Поки немає
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Зручна мірна ложка на кожен день. Чудово справляється зі своїми задачами. Тепер дійсно не потрібно все вимірювати на око. Рекомендую!
- Переваги:
- Зручна, має батарейку у комплекті
- Недоліки:
- Не знайшла
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Pets Room. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий - бежевий
Быстрая доставка. Хороший продукт. Очень удобная мерная ложка. Она раскладная, можно в дорогу брать. В комплекте была батарейка. Спасибо!
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Пластик не смердить, батарейка в комплекті, роботу перевірив прикметами вага яких була відома. Працює ложка, дякую!
- Переваги:
- Працює,батарейка в комплекті
- Недоліки:
- Не виявив
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: Semdem. Обсяг/Об'єм: 250 мл. Колір: Білий
Прикольна ложка для корму, зовні гарна і легка, більше не потрібно мучитися і відміряти на око.
У комплекті відразу йде батарейка, що приємно здивувало- Переваги:
- Швидка і безкоштовна доставка у точку видачі