- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Все працює, брав на випадок коли немає теплої води в умовах квартири, помитися можна 10-12 л води вистачає, задоволений. Побачимо скільки прослужить. В теперішніх умовах виявилась дуже корисною штукою . Окрема подяка продавцю.
- Продавець DimTime
Олег, вдячні за зворотний зв’язок. Раді, що душ виявився корисним саме у потрібний момент.
Бажаємо, щоб служив довго і допомагав у будь-яких умовах.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Очень хорошее устройство. Оправдывает себя с головой.
- Продавець DimTime
Дякуємо за високу оцінку!
Приємно знати, що пристрій виконує свої задачі і приносить реальну користь у побуті.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: DimTime
Користувався 5 разів. без зауважень. Працює добре, побачим на скільки часу його вистачить. Поки все задовільняє.
- Продавець DimTime
Пане Олександре, вдячні за ваш відгук.
Результати перших використань радують, і ми впевнені, що душ прослужить вам надійно протягом багатьох сезонів.
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Все працює без зауважень згідно з описом
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець DimTime
Пане Миколо, дякуємо за зворотний зв’язок. Раді чути, що все працює бездоганно.
Бажаємо, щоб душ довго залишався надійним помічником у поїздках та вдома.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: DimTime
На вигляд якісна збірка, якісні матеріали, показує температуру води, рівень заряду. Заряду вистачає на тиждень використання. Достатній натиск води і при цьому економний розхід. Простий у використанні. Дуже врятував коли не було світла. Користувались місяць поки були проблеми зі світлом.
- Переваги:
- Виконує свою робору
- Продавець DimTime
Дякуємо, Інно, за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю нашого продукту. Ми раді, що він став у нагоді під час відсутності світла та забезпечив комфортне використання. Ваші слова надихають нас на подальше вдосконалення! Сподіваємося, що він і надалі буде вам корисним.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: DimTime
Крута штука, повноцінний душ, лише воду подавай,
- Переваги:
- Додає впевненості в тому що зручність, навіть в ці не дуже природні для нас всіх часи може залишатися на належному рівні.
- Недоліки:
- Швидше це особливість моделі - може залишати частину води в ємності, так як не має присосок знизу, а отвір забору води це нижня точка лише у вертикальному положенні. Можливе рішення -більша ємність
- Продавець DimTime
Доброго дня, Валерію! Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже приємно, що душ виконує свою головну задачу -забезпечує комфорт та відчуття нормального побуту навіть у складні часи.
Окреме спасибі за технічне спостереження. Це дійсно конструктивна особливість занурювальних насосів - для роботи "до останньої краплі" вони потребують стійкого вертикального положення.
Вашу думку щодо можливих покращень конструкції ми візьмемо до уваги!
Користуйтесь на здоров'я!
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Душем користуються діти,дуже задоволені.Дякуємо.
Дякуємо Вам за відгук.
Приємно знати, що діти задоволені, це, мабуть, найкраща оцінка зручності душу.
Нехай користування приносить радість та комфорт усій Вашій родині! Дякуємо, що обрали нас.
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: DimTime
Гарно працює. Однаково потужно качає навіть якщо ємність з водою на рівні підлоги. Підіймає воду без проблем на всю довжину шлангу. Акумулятор за одне-два миття навіть не падає з зеленої до синьої зони. Червоної взагалі не бачив, стараюсь підтримувати зарядженим. Показує температуру води.
- Переваги:
- Малий розмір, легкість, потужність, надійність, функціональність.
- Недоліки:
- Не помічено
- Продавець DimTime
Пане Святославе, щиро дякуємо за детальний відгук
Раді чути, що душ виправдав ваші очікування та демонструє стабільну роботу навіть при заборі води з низького рівня. Приємно, що ви відзначили і потужність, і надійність, і функціональність у компактному корпусі.
Нехай душ служить вам довго й допомагає у будь-яких умовах.
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Користувався все літо, без нарікань.
Доброго дня, Андрію!
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Випробування цілим сезоном - це серйозна перевірка, і ми раді, що душ пройшов її.
Приємно знати, що техніка працює надійно і не підводить Вас. Нехай служить довго!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Отличное качество, Рекомендую однозначно!!! Тем более сейчас, очень актуально,с этими отключении света
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Коли в будинку припинили подачу газу, колонка газова не працює, то це гарний вихід, щоб прийняти душ.
- Переваги:
- Зручний в користуванні. Є кнопка припинення подачі води, індікатор заряда акумулятора.
- Продавець DimTime
Пані Тетяно, дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді, що портативний душ виявився для Вас дійсно зручним та ефективним рішенням у ситуаціях відсутності централізованої подачі газу.
Ваша оцінка переваг (тиск води, індикатор заряду) є важливою
Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Супер, брали для домашніх тварин (собак, у нас їх зараз 11) щоб влітку на вулиці влаштовувати глобальне купання). Обкатка пройшла нормально, зручніше, ніж вручну з кухля) Реально може замінити душ під час блекауту, але майте на увазі відро води - це на хвилину - дві інтенсивного використання
- Переваги:
- Компактний, легкий, легко збирається, хороший тиск
- Недоліки:
- не зрозуміло як регулювати тиск води з лійки, читав ніби в описі що мало бути 3 режими насправді не зрозуміло як вони вмикаються
- Продавець DimTime
Пане Володимире, щиро дякуємо за детальний відгук та корисні враження від використання. Приємно чути, що душ зручний і для Ваших улюбленців, і як резервний варіант у побуті
У цій моделі тиск води стабільний - близько 8 л/хв, функції регулювання немає. Щоб уникнути непорозумінь, ми оновили опис товару та характеристик
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання в процесі користування, звертайтесь, ми на зв'язку
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Працює
- Продавець DimTime
Доброго дня, пані Оксано!
Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені роботою портативного душу.
Будемо раді бачити вас знову!
- Евгений Н***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Дуже сподобався. Для моїх реалій, як то відсутність водонагрівача у квартирі, ідеальне рішення. Додатково купував звичайне відро на 12 літрів. За 15 хвилин на комфорці - гаряча вода. Води вистачає з запасом для повноцінного миття під душом. За два прийома майже немає розряду.
Також сподобалась якість виробництва. Все дуже дорого - багато ))
Буду дивитись і далі як пристрій буде працювати.- Переваги:
- Компактний, гарний тиск води, кнопки перекриття води, додатково насадка біде, присутнє кріплеення на стіну.
- Недоліки:
- Жорсткуватий шланг
- Продавець DimTime
Доброго дня, пане Євгене!
Щиро дякуємо за такий детальний відгук! Ми дуже раді, що портативний душ став для вас ідеальним рішенням і виправдав очікування.
Цінуємо, що ви відзначили його компактність, гарний тиск та якість виробництва. Нам особливо приємно, що ви поділилися своїм практичним досвідом використання - це дуже корисно для інших клієнтів.
Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині! - Евгений Н***
Ось і трапилось. Душ зламався. Попередньо декілька разів дуже знижувався напор води. Оберти ставали плаваючі. Останнє використовування - плаваючі оберти, а потім він відключився. Використання 3 місяці. 1-2 рази на тиждень.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Якість матеріалів і справді на високому рівні .
Працює все гарно .- Переваги:
- Недоліки:
- Хотілося щоб була можливість регулювати інтенсивність .
- Продавець DimTime
Пане Євгене, щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку матеріалів та роботи душу.
Щодо інтенсивності - у моделі, яку ви придбали, передбачено 3 режими подачі води, які можна перемикати безпосередньо на лійці. На фото у картці товару це детально показано.
Бажаємо вам приємного користування!
- Владимир Е***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Використовується на дачі та на природі четвертий тиждень. Все супер. Товар надійшов на другий день після замовлення. Продавцеві успіхів!
- Переваги:
- Компактний, потужний, тривалий час роботи...
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець DimTime
Щиро дякуємо за відгук, Володимир! Раді чути, що товар виправдав Ваші очікування, приємно, що Ви відзначили швидкість доставки та переваги в користуванні. Бажаємо, щоб і надалі приносив лише комфорт та користь
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Дякую
- Продавець DimTime
Наталія, дякуємо Вам за замовлення та високу оцінку нашої роботи
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Дуже чудовий девайс!Якісний!!!
Вже скористалися.Лійка має кнопку вкл/вкл(зручно),крюк для підвішування лійки,стильний мішечок для комплекту.
Зарядний порт, дійсно не пропускає воду.Дуже якісний товар. Дякую продавцю за швидке обслуговування- Недоліки:
- Продавець DimTime
Тетяно, щиро дякуємо за змістовний відгук! Приємно знати, що Ви оцінили зручність і якість портативного душа в дії. Деталі, як-от кнопка на лійці, гачок для підвішування чи водозахищений порт, дійсно роблять користування комфортним
Раді, що сервіс також виправдав очікування і звертайтесь, якщо знадобиться щось ще, ми завжди готові допомогти
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Душ норм, лише з маленькою проблемою стикнулась, була проблема з кнопкою на лейке, яка повинна ставити на паузу. При першому використанні ніяк не могла іі нажати, вона ну ніяк не працювала, вже і звернення написала в службу підтримке, але чоловік всеж таки іі додавив, мабуть як нова вона була нерозпацьована. Ще хотілось би щоб насос можно було зафіксувати до дна таза чи ведра. Але чи це така проблема покаже час. А так все влаштовує, дійсно дуже удобно, тазіком на 15 літрів чудово вистачило.
- Переваги:
- компакті розміри
- Недоліки:
- не має присосок, щоб утримуватись на дні.
- Продавець DimTime
Ірино, вітаємо! Дякуємо за відгук та високу оцінку зручності душу.
Щодо кнопки на лійці: вона двостороння - щоб увімкнути/вимкнути воду, її потрібно натискати з протилежного боку (наскрізь). Отримавши ваше звернення, ми одразу запропонували заміну за наш рахунок, адже на товар діє гарантія 12 місяців. Але дуже раді, що ви розібралися з механізмом і все чудово працює!
Ваше побажання щодо присосок зафіксували, хоча зазвичай ваги цього насоса цілком достатньо для його утримання на дні ємності.
Бажаємо комфортного користування!
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Чудо-насос, який перевершив очікування! Рекомендую!Хочу поділитися своїм досвідом використання. Насос дуже сподобався! Провів власні тести: для повноцінного прийняття душу мені вистачало всього 12 літрів води. На одному заряді зміг помитися рівно 12 разів. Лише після цього колір індикатора на кнопці змінився із зеленого на червоний, сигналізуючи про потребу в зарядці. Як на мене, це просто чудовий результат автономності. Рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Безкоштовна доставка в точку видачі "Розетка"
- Недоліки:
- Та нібито нема
- Продавець DimTime
Дмитре, щиро дякуємо за такий детальний відгук та проведення власних тестів!
Ваші реальні заміри автономності та витрати води - це надзвичайно корисна інформація як для нас, так і для майбутніх покупців.
Дуже раді, що душ перевершив ваші очікування, а зручна доставка зробила покупку ще приємнішою. Комфортного вам користування за будь-яких умов!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Користуюсь десь місяць- все добре, лійка діаметром 50 мм. 10 літрів достатньо , щоб помитися.Довгий шланг, достатньо для того, щоб відро поставити на пол біля ванни.
- Переваги:
- Гарантія на виріб 12 місяців.
- Недоліки:
- Не виявлені
- Продавець DimTime
Світлано, дякуємо за такий детальний та об'єктивний відгук!
Ви влучно зазначили про 10 літрів води - насос спеціально збалансований так, щоб видавати достатній напір, але при цьому не спустошувати ємність за одну хвилину. Раді, що довжина шланга дозволила вам зручно організувати процес у ванній кімнаті.
А наша річна гарантія - це фіксація того, що ми впевнені у якості цього девайсу і завжди залишаємось на зв'язку.
Користуйтеся із задоволенням та комфортом!
- Іван Х***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Дякую!
- Переваги:
- Працює чудово!!
- Недоліки:
- Не може бути
- Продавець DimTime
Іване, дякуємо за відгук!
Раді, що душ працює на відмінно - приємного використання!
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Якісний товар, відповідає опису. Першого заряду вистачило на 7 повноцінних купань, при повній зарядці на 10-12. Військовим зайшло, дякую.
- Переваги:
- Компактний, гарний напір
Артеме, вітаємо!
Дякуємо за відгук та конкретні цифри - це суперкорисно для майбутніх покупців.
10-12 повноцінних купань від одного заряду - це саме той робочий показник, який має стабільно видавати акумулятор на 5000 mAh. Але найбільше гріє душу те, що прилад оцінили військові. Компактність і стабільний напір - це якраз те, що потрібно для складних польових умов.
Нехай душ працює безвідмовно і додає комфорту!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: DimTime
За свої гроші нормальний душ. Користуюсь вже білше 2 місяців, заряда вистачає плюс-мінус на тиждень, якщо користуються двое. В середньому йде навватаження 25-30 літрів на добу. Напір нормальний, термометр трошки тупить, іноді з першого разу не "всмоктує" воду, але після вкл/викл стає норм. Загалом краще ніж те що я купував за 600 грн (здох на третій раз)
- Продавець DimTime
Олександре, вітаємо! Дякуємо за такий детальний тестдрайв із реальними цифрами -для інших покупців це найцінніша інформація. Круто, що акумулятор на 5000 mAh стабільно тримає навантаження і доводить: краще один раз взяти надійну річ, ніж постійно міняти дешеві аналоги.
Щодо нюансів, дамо невелику технічну підказку. Заминка зі "всмоктуванням" води - це звичайна повітряна пробка в насосі. Щоб цього уникнути, спочатку повністю занурте насос у воду, і лише потім вмикайте.
Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Дякую за пораду щодо усунення недоліка, про який написала. Все справно. Все працює
- Продавець DimTime
Пані Світлано, щиро дякуємо за зворотний зв'язок!
Нам надзвичайно приємно, що наша порада допомогла і тепер ваш портативний душ працює бездоганно
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: DimTime
Працює за свої гроші
- Продавець DimTime
Щиро дякуємо за відгук. Раді, що душ виправдав свої кошти та працює належним чином. Бажаємо приємного користування!
- Дім Д***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Дуже зручний для помивки в польових умовах. 10-12 літрів досить щоб помитися чоловікові.. на одному зарядові 5-6 помивок.
- Переваги:
- Компактний,довго працює,гарний шланг,не заламивается.дві лійки з різними режимами
- Недоліки:
- Не бачив.
- Продавець DimTime
Дякуємо за відгук
Раді, що душ виправдав очікування - особливо приємно чути про зручність, тривалість роботи та якість комплектуючих.
Нехай користування буде комфортним і безвідмовним. Якщо виникнуть питання - ми завжди на звʼязку.
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Працює. Наче все добре і напір добрий
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець DimTime
Дякуємо за відгук!
Раді, що душ працює справно та виправдав очікування. Компактність і добрий напір - саме ті якості, які роблять його зручним рішенням для дачі та виїздів. Нехай служить довго!
- Уляна К***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Все супер,навіть не очікувала
- Продавець DimTime
Щиро дякуємо за відгук, пані Уляно.
Раді, що душ перевершив очікування - хоча для нас це закономірний результат, адже це одна з найкращих моделей. Він і справді суперовий. Бажаємо приємного користування і щоб служив вам довго та надійно!
- Дар'я Д***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Класний душ, зручний у використанні
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець DimTime
Вдячні за зворотний зв’язок, пані Дарʼя. Приємно знати, що душ виявився зручним і справді відповідає очікуванням. Гарного користування!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: DimTime
питання,через який час після душу можна підключити до зарядки?бо отвір зарядки повністю не висох
- Переваги:
- гарний напір,компактність,гарна збірка,обьєм батареї
- Недоліки:
- Поки що не знайшов
- Продавець DimTime
Вітаю, Олександр, дякуємо за Ваш відгук, тішимось, що Ви залишились задоволені якістю душа
Щодо Вашого питання, краще дочекатись повного висихання, для пришвидшення процесу, можете насухо витерти отвір серветкою
- Иван Р***Відгук від покупця. Продавець: DimTime
Хватило на три месяца,перестал держать акб.
- Продавець DimTime
Іване, дякуємо за зворотний зв'язок.
Ситуація неприємна, але повністю вирішувана. Саме для таких випадків у нас діє гарантія 12 місяців.
Ми зв'язалися з вами одразу після відгуку (15 грудня) і надали всі дані для повернення товару.
На жаль, ми досі не отримали від вас товар і зворотного зв'язку. Наша пропозиція залишається в силі: відправте нам душ, і ми оперативно вирішимо проблему (відремонтуємо або замінимо на новий)
Чекаємо на посилку!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: DimTime
Сам насос працює чудово. Своїх грошей вартує 100% ( Єдине, шкода,що не показує відсоток заряду)Краще ніж митися з ковшика, а от лійка розчарувала - 10 хвилин використання і перемикання режимів вже зламалося, прикро.
- Переваги:
- Реального часу працює - годину. Тиску вистачає з головою!
- Недоліки:
- Лійка - неякісна,пластикова одноразка.
- Продавець DimTime
Вітаємо, Денисе! Дякуємо за чесний відгук
Раді, що основний агрегат (насос) виправдав Ваші очікування і тест драйв пройдено успішно.
Щодо лійки: це дійсно прикрий виняток. За всю історію продажів цієї моделі у нас 0 звернень з поломкою механізму перемикання, тому ми впевнені, що вам просто трапився рідкісний заводський брак.
Але не переймайтеся, Ви повністю захищені гарантією 12 місяців. Ми безкоштовно замінимо лійку на нову. Завтра у робочий час ми зв'яжемось з вами та відправимо заміну. Комфорт буде відновлено. - Денис
Вітаю, товариство. Навіть трохи в щоці ( приємному). Менеджер оперативно зв'язалась, прислали нову лійку. Протестували - працює безвідмовно. Схоже перша лійка просто трапилася бракована.
Дякую магазину, за блискавичну швидкість у вирішенні питання. Лишились приємно вражені.
Ну і звісно ж, можу 100% рекомендувати до придбання. Якщо ж навіть і будуть якісь проблеми - все вирішується швидко!