Відгуки покупців про Тримач для телефона айфона в машину авто з бездротовою швидкою зарядкою підставка під телефон на дефлектор кріплення автомобільний автотримач холдер WALKER CX-051 Gravity 15w чорний автотримачі підставки тримачі для телефонів у машині + подарунок АЗП

Оцінка користувачів 4.91/5
на основі 34 відгуки
  • Таиса М***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Чудова річ і зручна. Рекомендую. Ще і зарядка телефона.

• Григорій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Товар добре виконує свої функції

• Продавець  easytell

Доброго дня! Дуже приємно чути! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання товару.

• Арина Г***

Зручний та добре фіксує

Доброго дня ! Дякуємо! Ваш відгук допомагає нам ставати ще кращими

• Данил Б***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

дуже зручний тримач, кріпиться легко та не ломає решітку.
    має дійсно ту захисну плівку - зняв, порядок: ідеально рівна дзеркальна поверхня.

Переваги:
    Гарна якість, ціна, рекомендую

Дякуємо вам за відгук

Нам дуже приємно, що тримач виявився зручним у користуванні, легко кріпиться та не пошкоджує решітку — ми дійсно приділяємо цьому особливу увагу.

Раді, що ви оцінили наявність захисної плівки та якість дзеркальної поверхні після її зняття . Нам важливо, щоб товар виглядав акуратно й естетично з першого дня використання.

• Юрис П***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Провод коробка начебто нормальна, але сам девайс ,я предложил фотографию, навіть не знаю, буде працювати чи ні

Переваги:
    Ніт
    • Продавець  easytell

Юрій, доброго вечора!
      Шкода, що у вас склалося таке враження. Ми завжди отримуємо новий, запакований товар із бірками та гарантією. На фото, яке ви надіслали, браку немає.
      Звертаємо вашу увагу: автотримач WALKER CX‑051 Gravity має щільно прилягаючу прозору захисну плівку без додаткових «собачок» чи відривних елементів. Для її зняття рекомендуємо злегка нагріти пристрій у долонях або на безпечній відстані феном чи біля батареї, після чого акуратно піддіти та відокремити плівку. Плівка може мати пошкодження, адже вона призначена лише для захисту пристрою під час транспортування.
      Якщо у процесі використання виникнуть труднощі зі зняттям плівки чи інші запитання — ми з радістю допоможемо.
      Гарантія на пристрій становить 24 місяці.

• Станіслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Зручний тримач. Тримає міцно і зручно виймається телефон. Заряджає добре.

Переваги:
    Надійно фіксує телефон
    Недоліки:
    Поки не бачу
    • Продавець  easytell

Дякуємо за ваш відгук

Раді, що тримач виявився зручним, надійно тримає телефон і легко знімається, а також добре справляється з зарядкою . Сподіваємось, він приноситиме вам лише комфорт у користуванні!

• Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Замовлення оформили швидко. Хороший тримач, прийшов цілий, робочий, також був подарунок в комплекті. Всім задоволені, дякуємо)

Доброго дня.
      Дуже дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що тримач вам сподобався і приємно здивував подарунок .Користуйтеся із задоволенням! Завжди будемо раді вашим новим замовленням.

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Дуже сподобався тримач особливо у наші сурові дні коли світла немає частенько. І заряджає і стильно виглядає. Тримач має захисну пльонку яку не помітно і так є враження шо приходить як "вживаний", але коли її знімаєш то маєш ідеально зеркальну поверхню тримача. Дуже дякую за тримач!

• Продавець  easytell

Щиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук! Раді, що тримач став у пригоді саме зараз, коли стабільне заряджання особливо важливе. Дякуємо, що звернули увагу на захисну плівку — після її зняття поверхня дійсно стає ідеально гладкою та дзеркальною. Користуйтеся із задоволенням, нехай тримач служить вам довго та надійно!

• Зоя К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Гарний тримач, закріпила легко, зручний у користуванні. Рекомендую

• Продавець  easytell

Дякуємо вам за відгук! Раді чути, що тримач легко закріпився та зручний у користуванні. Нехай служить вам довго й приносить лише комфорт.

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Продали вживаний тримач, складений в коробку….

Дмитре, доброго дня!
      Хочемо звернути вашу увагу, що на товарі є прозора наліпка, яка щільно прилягає до пристрою. Вона не має «собачки» чи інших видимих елементів і часто може виглядати подряпаною - це нормально, адже вона захищає пристрій під час транспортування.

Товар надходить до нас повністю запакованим безпосередньо з виробництва та з бірками. Вся ця інформація зазначена в картці товару та також показана на зображеннях.

Щоб зняти наліпку, можна трохи нагріти пристрій у безпечний спосіб - наприклад, біля батареї, феном або просто потримати в руках.

Будь ласка, перевірте, чи була знята плівка? Якщо ж плівку вже знято і ви бачите пошкодження безпосередньо на екрані, надішліть нам, будь ласка, живі фото - ми узгодимо обмін по гарантії.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Якість матеріалів і збірка на високому рівні — корпус міцний, без люфтів.
    Підставка на дефлектор тримає iPhone дуже надійно, навіть на нерівній дорозі нічого не зміщується.
    Швидка безпровідна зарядка стабільна, працює швидко і без перегріву — телефон заряджається під час поїздок без зайвих проводів.
    Легко встановлюється і не заважає огляду, чудовий варіант для щоденного використання.
    Рекомендую цей тримач — справді відчувається якісний продукт!

• Леся В***

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Нагадуємо про гарантію 24 місяці та завжди готові допомогти у разі потреби.

• Наталі Б***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Користуюсь щодня в машині — тримач зручний і продуманий. Телефон фіксується автоматично, не треба нічого піджимати руками. Кріплення на дефлектор тримається впевнено, навіть на поганій дорозі. Зарядка бездротова, реально виручає в поїздках. Загалом покупкою задоволена.

• Леся В***

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Нагадуємо, що гарантія на товар становить 24 місяці. Якщо знадобиться допомога чи консультація — звертайтеся, ми завжди на зв’язку.

• Леся В***

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що товар вам сподобався та повністю виправдав очікування. Нагадуємо, що на нього діє гарантія 24 місяці. У разі виникнення будь-яких питань — із радістю допоможемо.

• Кирило Г***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Сам тримач дуже якісний, але через чехол не заряджає IPhone 16 pro max. У мене офіційний чехол із технологією MagSafe, і нажаль безпровідна зарядка для нього не працює. Не працює також із іншими чехлами для мого телефона, працює лише якщо зняти чехол, розчарований якщо чесно :(

Переваги:
    Зручний тримач, легко встановлюється
    Недоліки:
    Не працює з эпл MagSafe
    • Продавець  easytell

Вітаємо!
      Шкода, що у вас виникла така ситуація. Згідно з характеристиками виробника, автотримач WALKER CX-051 Gravity 15W сумісний з iPhone 16 Pro Max.
      Можливо, під час руху автомобіля кільце MagSafe трохи зміщується, або використання габаритного чохла заважає коректному заряджанню. Також радимо перевірити, чи знята захисна плівка з тримача - вона може перешкоджати стабільній роботі зарядки.
      У будь-якому випадку гарантія на тримач становить 24 місяці. Якщо буде виявлено виробничий брак, товар буде замінено безкоштовно.

• Наталя Н***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Гарний та якісний тримач. Чоловік задоволений. Кріплення міцне, добре тримає телефон (перевірено на поганій дорозі). Швидка зарядка працює та швидко заряджає. Були приємно враженні подарунком (перехідником автомобільним для зарядки). Дякую

Переваги:
    Швидка зарядка, міцне кріплення.
    Недоліки:
    Не знаю чи модна назвати це недоліком. Як на мене, то це те, що він сильно виступає, а не прилягає до решітки радіатора.
    • Продавець  easytell

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що товар відповідає вашим очікуванням.
      Нагадуємо, що він має 24-місячну гарантію. Якщо виникнуть питання чи потреба у допомозі - ми завжди поруч!

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Продукт бомба, міцно тримає , легко встановлюється.
    Мені дуже подобається. Зярадка працює через чехол гарно

Дякуємо за теплі слова!
      Бажаємо вам приємного користування!

• Ляшкевич М***

• Продавець  easytell

Дякуємо за приємні слова! Нам дуже приємно, що ви задоволені. Сподіваємось, ще не раз побачимо вас серед наших клієнтів.

• Дмитро М***

Класний товар, ще й подарунок! Дякую оцінка на 5

• Продавець  easytell

Дякуємо за Ваш щирий відгук!

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Гарно працює та відповідає заявленому

Переваги:
    Зарядка
    • Продавець  easytell

Дякуємо за позитивний відгук!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Добре тримає телефон, зручно встановився. Заряджає повільно, якось я розраховувала, що швидше заряджатиме. Але не виключиться телефон в дорозі).

Переваги:
    Гарно тримає телефон
    Недоліки:
    Повільно заряджає
    • Продавець  easytell

Ольга, дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приємний відгук! Хочемо доповнити стосовно заряджання. Автотримач підтримує бездротову зарядку потужністю до 15 Вт - це максимальна потужність, яку тримач може передати. Для Android-смартфонів (Samsung, Xiaomi, Huawei тощо) зарядка від 0 до ~50% за 30–40 хвилин, залежно від моделі. Для iPhone при мінімальній потужності до 7.5 Вт, зарядка буде повільнішою, приблизно 1% за 2–3 хвилини. Все залежить від моделі телефону, чохла - який проводить магнітну зарядку та використання самого телефону в процессі зарядки. Якщо маєте додаткові питання - будемо раді вам допомогти!

• Людмила Р***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Зручно, якісно, заряджає швидко. Користуюся більше місяця проблем немає.

Переваги:
    Заряджає швидко, телефон не вилітає, кріплення зручне
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  easytell

Дякуємо за відгук!
      Раді, що товар справив гарне враження і відповідає вашим очікуванням.
      Нехай користування приносить лише задоволення!

• Горецкий С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Окрім гарного тримача, ще і в подарунок безкоштовна зарядка

Переваги:
    Все супер, рекомендую

Дякуємо за відгук!
      Раді, що товар справив гарне враження і відповідає вашим очікуванням.
      Нехай користування приносить лише задоволення!

• Игорь Т***

Зручно та комфортно

• Продавець  easytell

Вдячні за ваш позитивний відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Сподіваємось, що товар буде служити вам довго та надійно. Завжди раді вашим новим замовленням!

• Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Дуже задовлений цією покупкою. Тримач дуже якісний, в устновці все просто та надійно. Перевага в тому, що за потреби він гарно заряжає смартфон та не треба знімати чохол, зарядка йде без проблем.
    Рекомендую цей тримач.

Переваги:
    Тримач зроблено з якісних матеріалів. Смартфон тримає надійно, перевіріено також на поганій дорозі. Все ок, нічого не тарахтить, та немає зайвих звуків.
    • Продавець  easytell

Щиро дякуємо за ваш детальний та позитивний відгук!
      Нам дуже приємно знати, що товар вам підійшов і ви залишилися задоволені якістю.
      Ми завжди прагнемо, щоб кожна покупка приносила радість.
      З нетерпінням чекатимемо на вас знову — у нас ще багато цікавого для вас!

• Василіка Д***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Тримач класний, не одразу розібралася як встановити та все вийшло )
    Тримається добре, треба знімати чохол з телефона бо не поміщається
    Заряджається, все гаразд

• Павло Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Користуюсь більше двох місяців, все влаштовує. Стильно, помічник по зарядці коли сів телефон. Прийшло відповідно опису. Дякую за гарний тримач, до речі легко встановлюється і кріпиться. Рекомендую!

Переваги:
    міцно тримає, заряджає.
    • Продавець  easytell

Дякуємо за позитивний відгук! Будемо раді бачити Вас знову!

• Александр О***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Легко і інтуітивно встановлюється на дефлектор і вже їзжу більше місяця з ним - ніяких кнопок і сенсорів, заряджає добре, тримає телефон за рахунок гравітації, крутится у всі сторони, не випадає, стильно виглядає. Дякую за якісний тримач!

• Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Все працює, все підійшло. Дякую!

Переваги:
    Чудовий тримач
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  easytell

• Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Замовляла тримач на подарунок.
    Тримач добре тримається, зарядка працює, але потрібно зняти чохол. А так все добре, дякую продавцеві.
    В користування два місяці, нарікань поки не має.

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Дуже гарний тримач. Зарядка працює без проблем, добре тримається. Гарне обслуговування, відправили швидко. Адекватна ціна. Рекомендую

• Марія

Гарний тримач
    Добре фіксує телефон, на поворотах або ямах нічого не вілитає, матеріл якісний

• ковтун а***

Супер тримач !!!!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Круте рішення з кріпленням в решітку, в моє авто підійшло і тримає міцно. Швидка бездротова зарядка, що не може не радувати, тому що не потрібно більше гратися під час руху з підключенням/відключенням телефону до шнурка.

Переваги:
    Бездротова зарядка
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  easytell

Дуже вдячні Вам за відгук :)

• Владислав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Чудовий тримач за свої гроші

• Продавець  easytell

Дякуємо Вам за відгук та зворотній звʼязок:)

• Карпенко И***

Дуже надійне кріплення в дифлектор, не випаде по наших дорогах 1000%
    Досить швидка безпровідна зарядка

Переваги:
    Якісні матеріале, надійне кріплення, зарядка
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  easytell

Дякуємо за відгук:)