Відгуки покупців про Пояс грілка при місячних Бездротовий масажер грілка для критичних днів при спазмах менструації та менструальних болях з ефектом нагрівання та вібромасажу Грілка антіколікова
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Добрий день! Я придбала у вас електричний пояс приблизно два місяці тому. Вчора під час використання вперше відчула легке пощипування, ніби пояс трохи б’є струмом. Сьогодні користувалася ним ще раз — такого вже не було, але мене це насторожило, оскільки пояс електричний і нагрівається
- Переваги:
- Допомогає
- Недоліки:
- Небезпечно
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Вікторія!
Відчуття легкого пощипування під час використання такого пояса найчастіше є безпечною реакцією шкіри на вібрацію та тепло, а не ударом струму. Оскільки пристрій працює від низької напруги (акумулятора), він фізично не може вдарити небезпечним для життя струмом. При роботі кров раптово приливає до шкіри. Нервові закінчення можуть злякатися такого натиску та передати в мозок сигнал, який відчувається як поколювання, «мурашки» чи легке щипання.
Тканина вашого одягу (особливо синтетика) під час тертя об пластиковий корпус пояса може накопичувати статику. Тоді під час зняття або поправляння пояса ви можете відчути слабкий щипок статики.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Придбав своїй дівчині, дуже подобається їй. Зменшився біль в менструацію та почуває набагато краще себе, ніж раніше.
- Переваги:
- Різні режими вібрації, компактне та зручне, не спадає при носінні.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Владислав!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно знати, що пристрій допоміг і приніс комфорт.
Бажаємо лише приємного користування та гарного самопочуття!
- Илона Я***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Помогает при спазмах во время месячных. Есть и режим массажа. Внутри мягкое покрытие, что не травмировало кожу, но я полотенечко ещё подкладываю. Немного быстро разряжается
- Переваги:
- Быстро нагревается, режим массажа, широкая резинка с возможностью регулирования
- Недоліки:
- Немного быстро разряжается
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Ілона!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що пристрій допомагає вам у важливі моменти та ви відзначили швидке нагрівання, режим масажу й зручну регульовану резинку. Бажаємо вам комфорту та гарного самопочуття!
- Ілля Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Замовляв дружині, каже дуже допомагає, свідок одразу відчувається ефект.
- Переваги:
- Досить швидко нагрівається, не важкий, не великий, надійно кріпиться на поясі
- Недоліки:
- Не зрозуміло який зараз заряд, бачу тільки що іконка блимає коли розважається.
Погано видно цифри на дисплеї.
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Ілля!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пристрій допомагає і ефект відчувається одразу.
Якщо у вас виникнуть питання — із радістю допоможемо!
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все супер модель прийшла яку замовляли, дівчина в захваті
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що модель прийшла саме та, яку замовляли, і що дівчина залишилася в захваті. Бажаємо приємного користування!
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Під час болючих менструацій це просто спасіння
- Переваги:
- Довго тримає заряд, швидко нагрівається, компактний симпатичний малючок
- Недоліки:
- Хотілось би мати змогу збільшити час автоматичного вимикання
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Єлизавета!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що пояс допомагає полегшити біль та залишає приємні враження. Бажаємо зручного та тривалого користування!
- Євгенія Є***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Доброго вечора, все чудово, працює прекрасно
Вітаємо, Євгенія!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що все чудово і пояс працює прекрасно. Нехай користування буде приємним та корисним! Якщо знадобиться допомога — ми завжди на зв’язку.
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Боже , это просто спасение , спасибо большое что придумали и продают такую вещь , честно, я очень боялась что прийдёт какая то фигня за такую цену , потому что смотрела цены на другие грелки , но более дороже не можем себе позволить , так вот , это просто находка , нагревается моментально , все отлично работает и фиксируется , на малого одела замотала и он спит !!! Он не кричит потому что животик болит , он просто спокойно спит наконец-то , и мы тоже , 6 часов он даже кушать не вставал, вечер прошел без слез как и ночь , спасибо вам огромное , за такую цену такая вещь это просто бомба
- Переваги:
- Все!!!! Абсолютно все !!!! Быстрый нагрев , легко использовать даже инструкций не надо что бы понять , приятный вибро массаж , нравиться и подходит ребенку , главное помогает !!!
- Недоліки:
- НЕТУ!!!
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Карина!
Дякуємо за такий чудовий та детальний відгук.
Ми раді чути, що грілка допомагає вам і вашому малюку, а також робить вечори та ночі спокійнішими. Ваші слова дуже надихають нас!
Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Леонід К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Замовив дружині, як приємний подаруночок. Річ виявилась дуже класною! Дружина в захваті! Каже, що може навіть на роботі користуватися)
Окремо хочу подякувати команді підтримки! Компетентні, ввічливі й дбайливі люди
До речі, замовляння отримав в день коли замовив - це просто топова оперативність- Переваги:
- Якість, надійність, ефективність, зручність, швидкість доставки товару.
Вітаємо, Леонід!
Дякуємо за такий чудовий відгук!
Раді, що подарунок сподобався дружині і приносить радість.
Дякуємо за теплі слова про нашу команду — завжди раді допомогти та забезпечити швидку доставку!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Класний пояс за таку ціну. Зменшує гострий біль, слабкий прибирає
- Переваги:
- Зручне кріплення. Заряду хватає на 30 хвилин, досить для зменшення болю.
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Вікторія!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що пояс ефективно зменшує біль і зручний у використанні. Користуйтесь із задоволенням!
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Брала собі. Дуже добре допомагає.
- Переваги:
- Добре гріє на першому режимі і через одяг, сам вимикається хвилин за 10
- Недоліки:
- Тримає зарядку чисто на 1 режимі підігріву хвилин 20-30. Від павербанку не працює як писали в коментарях, просто вважає, що наразі йде зарядка і не включається. Режим вібрації гучний, спати важко.
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за детальний відгук!
Раді, що прилад вам допомагає й добре гріє, навіть через одяг.
Гарного вам користування!
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дівчині сподобалась. Зручна, ефективна, проста у використанні. Різні режими дозволяють налаштувати під себе. Користуємось вже 4 місяці.
Вітаємо!
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Раді чути, що подарунок виявився вдалим і вже 4 місяці тішить у використанні. Бажаємо, щоб і надалі працював ефективно та дарував лише комфорт .Завжди раді вам!
- ОстапВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Пояс відправили в день замовлення, даним товаром задоволений.
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Ми завжди намагаємось зробити все, щоб наші клієнти залишалися задоволеними. Будемо раді бачити вас знову!
- Петро Ж***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Купляв дружині, вона задоволена і самим фактом (бо це не банальний подарунок, а прояв піклування), і роботою грілки. Син теж із задоволенням гріє і масажує собі то плечі, то спину, то просто гріє живіт) Коротше, прикольна і практична штука! Дякую! Продавця і товар рекомендую.
- Переваги:
- Три режими вібрації (короткі вібрації, довгі, змішані короткі з довгими) і три режими підігріву (навіть на першому добре відчувається тепло). Зручний приємний на дотик прилад.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що грілка стала улюбленим пристроєм у вашій родині та приносить комфорт дружині й сину. Дійсно, це не просто подарунок, а прояв турботи, і ми раді, що ви це відзначили. Бажаємо тільки приємного користування та тепла у кожному дні!
- Даша С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Давно думала придбати подібну річ. Рятує мене при критичних днях. Особливо подобається функція вібромасажу.Моя оцінка 5 з 5, можна брати
Даша, вітаємо)
Ми дуже вдячні за те, що ви знайшли час, щоб залишити цей відгук! Ваші слова підтримки дуже важливі для нас і допомагають нам бути краще.
- Ярослав Щ***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Найдіть 10 відмінностей)
Доброго дня, Ярослав!
Вибачаємось за принесені незручності, найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей.
Ще раз приносимо свої вибачення за незручності, з радістю вирішемо ваше питання та зробимо усе можливе, щоб ви залишились задоволеними.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Круте співвідношення ціна -якість. З приємного матеріалу. Не видно під одягом.
- Продавець ІнтерХом
Оксана, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Дарья М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Справляється зі своєю функцією на ура. Дякую продавцю за швидку достаквку.
- Продавець ІнтерХом
Дар'я, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
З приємного матеріалу, дуже швидко нагрівається, приємне тепло знімає спазми. Те що треба в перші дні.
- Продавець ІнтерХом
Яна, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Нона У***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Ой, дівчулі він такий плюшевий і рожевий, такий приємний, просто клас.Порятунок від болю.Випрубувала режими і зігріває шикарно.Спазмів майже не відчуваю.
- Продавець ІнтерХом
Нона, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Купувала подрузі на подарунок. Прийшов гарно запакований. Вона в захваті, хороша річ.Ще й собі візьму.
- Продавець ІнтерХом
Марія, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук, приємно знати, що очікування наших покупців виправдовуються і є лише позитивні емоціі. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня)
- Аліса Ц***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Використовую дитині при коліках, допомагає. Та й мені знімає біль в перші дні місячних. Універсальна вещиця. Можна брати.
- Продавець ІнтерХом
Аліса, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!
- Настя Я***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Прийшов швидко, виглядає стильно, по функціоналу шикарний. В перші дні місячних саме те що потрібно.
- Продавець ІнтерХом
Анастасія, доброго дня! Дякуємо за приємні слова, раді, що вам сподобався наш сервіс і сама покупка. Хай приносить радість і користь надалі. Гарного дня і настрою!)
- Ніна Д***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Хороший пояс, давно збиралась придбати. Рекомендую.
- Продавець ІнтерХом
Ніна, вітаємо! Гарно дякуємо, що залишили відкук, за рекомендацію. Бажаємо приємного користування і гарного дня!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже добра річ, рятує мене від болі. Добре зігріває, масажна фукція взагалі мій порятунок. Рекомендую!
- Продавець ІнтерХом
Ірина, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)
- Іванченко А***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Очень крутой пояс !! Все подруги просят артикул) Под мешковатой одеждой его ещё и не видно, идеальный вариант, если у вас сильные менструальные боли.
- Продавець ІнтерХом
Анастасія, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!