Відгуки покупців про USB тестер Relife XA1 струму, напруги, ємності / USB-A / Type-C / PD / QC 3.0 / 4-25V / 5A
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Зі своєю функцією справляється.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не помітив
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Гарна штучка. Для домашнього тестуваня приладів зарядки.
- Переваги:
- Можна використовувати як перехідник
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець RGSM
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Супер работает
- Переваги:
- Дешевле аналогов, можна исп как переходник, работает при любом пересечении разьемов
- Недоліки:
- Отсутствуют, может мелкий шрифт
- Продавець RGSM
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
На ощупь приличный и работает хорошо.
Меряет Вольты, Амперы, Ватты и Ампер*часы- Переваги:
- Все працює чудово!