- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Працює
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Мега крутий силікон, трохи менше швидкість ніж у оригінала с телефону
- Переваги:
- М'який
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- юрий о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Хлам.Тонкий,ничем не защищённый провод,того смотри и порвётся или переломится.На вид и по существу хлипкий проводок,
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Тонкий провод,ничем не защищённый.Хоть бы оплётка провода была потолще.Того гляди,переломится или порвётся.
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Працює добре
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Екатерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
За своєю дурістю не перевірила одразу товар у відділенні. Прийшла до дому і побачила, що замість кабелю з роз'ємом microUSB мені відправили lighting. Оформили повернення грошей, у відділі сказали, що протягом 14 днів буде якийсь результат. Тепер чекаю.
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- Відправили не той кабель
Представник постачальникаДобрий день, Екатерина! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Вчора придбала. Підтримує швидку зарядку
- Переваги:
- Підтримує швидку зарядку
- Недоліки:
- Поки не побачила
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Користуюсь, все влаштовує. Не дуже довгий, якраз нормальної довжини.
- Переваги:
- Недоліки:
- не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Даниила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Рекомендую.
- Переваги:
- Цена-качество, внешний вид.
- Недоліки:
- Пока нет.
Представник постачальникаДоброго дня, Даниила! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Товар, отличник. Заказывал себе, материали хорошие, кабель удобный и длинный.
- Переваги:
- Цена, длина, удобство
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- орест с***Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
лолорл
- Переваги:
- pf nj vfktymrbq малий для походов в гори
- ВолодимирПродавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Хороший прочный материал кабеля, цена адекватная
- Переваги:
- +
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.