- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша тачка для повсякденного використання на подвір'ї. Якість виконання висока. Для переміщення чогось важкого ще не використовував. В цілому - приємні враження від користування
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що тачка BudMonster 01-077 залишила приємні враження у користуванні! Вона дійсно розрахована як на повсякденні завдання, так і на більш серйозні навантаження — до 200 кг.
Гарного користування та вдалої роботи!
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тачка сподобалась. Сезон відпрацювала на повну. Дрова, пісок, врожай. Возила все і майже кожного дня. Тачка легка, зручна. Легко збирається. Товаром повністю задоволений
- Переваги:
- Легка
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що тачка BudMonster виправдала ваші очікування та стала надійним помічником у господарстві.
- Ігор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тачка сподобалась , легка та маневрина.На вигляд досить надійна.Але шайби що йдуть у комплекті потрібно замінити на міцніші і більші.
- Переваги:
- Легка, маневрина
- Недоліки:
- Поки не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня,
Вдячні за ваш відгук та приділену увагу нашій тачці. Ми раді, що вона вас задовольнила своєю легкістю та маневровістю.
Ваш зворотній звязок, щодо шайб, які йшли в комплекті, буде врахований нашою командою для подальших покращень.
- Ігор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна тачка, свою роботу виконує на відмінно.
- Переваги:
- Легка, маневрена
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук та позитивні слова щодо тачки BudMonster. Ми раді, що ви залишились задоволені покупкою.
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Залишу доповнення до свого попереднього відгуку . Втулка, яка була в комплекті не підійшла і колесо прикріпити не вдалося. Так як тачку відвезли за 300 км від місця її придбання, (бо це був подарунок бабусі для її садових робіт) то повернути не мали змоги. Відповідь яку надала служба підтримки : - Добрий день, шановний Клієнт!
Дякуємо за очікування, отримали відповідь:
Покупцю в комплекті дісталось колесо з попереднього приходу товару, де колесо вже мало втулку і кріпиться на болт.
В теперішній комплектації, колесо поставляється без внутрішньої втулки в самому колесі, втулку потрібно вставляти самому в колесі.
Для вирішення питання, покупцю слід с колеса дістати вбудовану втулку (вона має досить легко вийматись, або треба трохи прикласти сили), та вставити нову що йшла в комплекті.
Так от ,вийняти «вбудовану втулку» ні легко ні з прикладанням зусиль не вдалося ,хіба що аж вибити від чого порозлітався підшипник . Тож стоїть тачка поки, що для «краси» . Бабуся не знає ,що з нею робити … - Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тачка відмінна, з першого дня придбання ввів в експлуатацію і лінь як рукою зняло
- Переваги:
- Легка в ходу, надійна конструкція, об'єм -
- Недоліки:
- Не вистачає двигуна
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за ваш вибір та за високу оцінку тачки BudMonster.
- елена п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний одноколесний садовий помічник. Легко збирається і приємно використовується
- Переваги:
- Ціна-якість
Представник постачальникаДоброго дня,
дякуємо за позитивний відгук. Нам приємно, що ви задоволені придбанням тачки BudMonster.- Алла Д***
Як ви її зібрали ,втулка підійшла?
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На вигляд непогана тачка,але зібрати її не вдалося . Як колесо прикріпити ,якщо залізна втулка ширша ?
Представник постачальникаДоброго дня,
вибачте за спричинені незручності. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки Розетки для обміну втулки для тачки.- Алла Д***
Для заміни втулки ,намагалася звʼязатися в чат боті вже довгий час,надсилала фото ,але так і не вдалося ,відповіді не було .
Представник постачальникаДоброго дня,
передали інформацію службі підтримки Розетки, сподіваємось на швидке вирішення питання.
- КириллВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар вроде нормальный, насчет 200кг нагрузки то загнули) Я думаю если потянет 120кг уже будет победа. В целом нормальная тачка. Перевозить землю, мусор, сыпучие самое то)
- Переваги:
- Более менее
- Недоліки:
- Ковш очень сильно гнется от любых нагрузок. Я ей пользовался 1 день и уже вмятины видны.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за ваш відгук. Тачка BudMonster арт.01-077 має максимально допустиму вантажопідйомність 200 кг, тому рекомендуємо для перевезення таких тяжких вантажів обирати з лінійки посилених тачок BudMonster Wheelbarrow Strong.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
цена качество соответствует, грузил по 100кг полет нормальный, если грузить больше тогда на поворотах тяжело равновесие держать и нагрузка ложится на колесо соответственно срок службы сократится.
- Переваги:
- Лёгкая, простая в сборке
- Недоліки:
- Резина на колесе имеет очень сильный запах
Представник постачальникаДоброго дня,
дякуємо за Ваш вибір тачки BudMonster і високу оцінку товару.
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тачка вроде как норм. Выглядит добротно
Представник постачальникаДоброго дня,
дякуємо за вибір тачки BudMonster та схвальний відгук.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар не поганий , але деякі шви були погано проварені
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за Ваш коментар.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взяв собі для легких робіт, планується навантаження не більше 50-60кг. Доставка в точку видачі розетки була досить швидкою. Що стосуєтья самої тачки - склав її хвилин за 5, всі кріплення були в комплекті, окрім маленької вм'ятини на кориті (яка фактично ні на що не впливає)ніяких дефектів не виявив, корито було в змазці (мабуть для консервації). Сподобавля дуже легкий хід, не пошкодував що взяв на пневматичному колесі, по свіжо-скопаному городі і щойно протоптаній стежці тачка котилася дуже легко і не відчувалось того що колесо провалюється в грунт. Пешрі враження дуже позитивні. якщо вилізуть косяки, доповню відгук
- Переваги:
- Легка, гарний накат, простота складання
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня,
дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Слаба тачка, за 2 дні роботи повело колесо, кріплення відірвало, треба підварювати.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук і риносимо свої вибачення за спричинені незручності. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непоганий інструмент для вирішення задач по перевезенню сипучих будівельних матеріалів.
- Переваги:
- Збалансована ціна та якість,витримує зазначене в описі навантаження.
- Недоліки:
- Погано проварені стики металу,легко виправити якщо руки з правильного місця.
Представник постачальникаРомане, дякуємо за високу оцінку і за вибір тачки Budmonster
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не відповідає заявленим характеристикам.
Обирав з декількох варіантів і зупинився на цій, але після покупки виявилось що вона має інші параметри.
І важить вона аж ніяк не 11кг
Не задоволений сервісом.- Недоліки:
- Не відповідає заявленим характеристикам.
Представник постачальникаОлександ, дякуємо за Ваш коментар.
Так, дійсно, в описі товару допущена помилка - об'єм кузова - 85л. На всі тачки Budmonster діє гарантія 14 днів, протягом гарантійного терміну експлуатації кожен покупець має право на безоплатне технічне обслуговування товару, а також заміну товару або повернення товару.
- Рома М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна тачка, 3 відра піску чи відсіву витримує))
- Переваги:
- Гарна, кольорова
Представник постачальникаРомане, дякуємо за Ваш коментар
- Микола М***Продавець: Rozetka
А хто підійме руками та повезе 200 кг? Це нісенітниця. Кріплення коліс слабкі.
- Переваги:
- не знаю
- Недоліки:
- не знаю
Представник постачальникаДоброго дня,
тачка розрахована на максимально допустиме навантаження до 200 кг, та якщо ви плануєте перевозити такі важкі вантажі постійно, радимо обрати посилений візок із серії BudMonster Wheelbarrow.- Сергій
я підніму, без питань. мокрий пісок, або щебінь з горбочком - от вам і потрібна вага. правда від такого тачка набере сферичної форми)))