Картка Rozetka

Відгуки покупців про Захисний чохол JYS® для портативної ігрової консолі Valve Steam Deck / Steam Deck OLED (Black) 437156072

Оцінка користувачів 5/5
  • Сергій К***

Дуже швидка обробка замовлення
    Висока якість виробу
    Красиво, зручно, неймовірно

Переваги:
    Швидко, зручно, приємно тримається в руках
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий

Досить швидка обробка замовлення.
    Сам чохол підходить до консолі та не заважає вентиляції, фіксація надійна.
    Підставка ззаду добре тримає консоль на столі.
    Верхня кришка нормально прилягає і кріпиться, але потрібно дещо звикати обережно її одягати/знімати щоб не пошкодити екран.

Переваги:
    Підходить до Steam Deck OLED, наявність ніжки-підставки ззаду
    Недоліки:
    З верхньою кришкою потрібно поводитись обережно
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Назарій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Конструкція дозволяє захищати ключові елементи від пошкоджень і бути легкою та компактною альтернативою базовому кейсу. Задній упор, що вбудований у кейс може заважати вставляти приставку у док-станцію, проте можна приловчитися.
    Оперативна відправка товару продавцем.

Переваги:
    Конструктивно чудова альтернатива базовому кейсу. Компактний захист для приставки.
    Недоліки:
    Може заважати вставити приставку у док-станцію (але залежить від самої док-станції).
    • Продавець  Pristavkin Dim

• ВЛАДИСЛАВ Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Сумісний с oled моделлю, матеріал якісний, чохол сидить як треба

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий

Дуже гарно, підійшов)

Переваги:
    Швидка доставка, добре сів
    Недоліки:
    Шкода, що пластик не як в геймпаді хбокса
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий

Замовив другий чохол, цього разу на подарунок — отримувач подарунка зацінив. Користуюсь власним більше ніж півроку, все ще задоволений як слон.

Дуже раджу продавця, за дуже швидку доставку, та за позитивні емоції від товару

Переваги:
    Міцний TPU пластик, приємний на дотик, легко возити консоль з собою

• Михаил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Камуфляж

Отправили быстро, приехал тоже. На Oled сел идеально. Подставка держит, лицевую сторону закрывает хорошо.

Переваги:
    Защищает экран и стики, есть подставка
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий

Доставили дуже швидко, на наступний день після замовлення. Чохол дуже міцний, одягається трошки важко, але суто через те, що зроблений з плотного матеріалу. Щільно прилягає до приставки, виглядає дуже симпатично Наявність кік-стенду взагалі вогонь

Переваги:
    Білий колір, наявність кік-стенду

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Камуфляж

Все топ,на найвищому рівні.

Переваги:
    Швидко, якісно, професійно.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Микола К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Замовляв у цьому магазині чохол для Steam Deck — все пройшло чудово!
    Чохол якісний, добре зроблений і відмінно підійшов до консолі. Доставка швидка, товар був добре запакований.
    Приємно здивувало, що після оформлення замовлення оперативно надійшло SMS з підтвердженням та інформацією про доставку — усе чітко та зручно.
    Рекомендую магазин, залишився задоволений сервісом і якістю товару.

Переваги:
    Швидка доставка, зручне оформлення замовлення, якісний чохол для Steam Deck. Сподобалася зрозуміла комунікація через SMS і надійне пакування. Рекомендую!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Крутий чохол, передня кришка зручно знімається при транспортуванні, задня не заважає грати.
    Без передньої кришки влазить в стандартний кейс стімдеку.

• Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!