- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Камуфляж
Дуже швидка обробка замовлення
Висока якість виробу
Красиво, зручно, неймовірно- Переваги:
- Швидко, зручно, приємно тримається в руках
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
Досить швидка обробка замовлення.
Сам чохол підходить до консолі та не заважає вентиляції, фіксація надійна.
Підставка ззаду добре тримає консоль на столі.
Верхня кришка нормально прилягає і кріпиться, але потрібно дещо звикати обережно її одягати/знімати щоб не пошкодити екран.- Переваги:
- Підходить до Steam Deck OLED, наявність ніжки-підставки ззаду
- Недоліки:
- З верхньою кришкою потрібно поводитись обережно
- Продавець Pristavkin Dim
- Назарій Р***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Конструкція дозволяє захищати ключові елементи від пошкоджень і бути легкою та компактною альтернативою базовому кейсу. Задній упор, що вбудований у кейс може заважати вставляти приставку у док-станцію, проте можна приловчитися.
Оперативна відправка товару продавцем.- Переваги:
- Конструктивно чудова альтернатива базовому кейсу. Компактний захист для приставки.
- Недоліки:
- Може заважати вставити приставку у док-станцію (але залежить від самої док-станції).
- Продавець Pristavkin Dim
- ВЛАДИСЛАВ Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Сумісний с oled моделлю, матеріал якісний, чохол сидить як треба
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий
Дуже гарно, підійшов)
- Переваги:
- Швидка доставка, добре сів
- Недоліки:
- Шкода, що пластик не як в геймпаді хбокса
- Продавець Pristavkin Dim
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
Замовив другий чохол, цього разу на подарунок — отримувач подарунка зацінив. Користуюсь власним більше ніж півроку, все ще задоволений як слон.
Дуже раджу продавця, за дуже швидку доставку, та за позитивні емоції від товару- Переваги:
- Міцний TPU пластик, приємний на дотик, легко возити консоль з собою
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Камуфляж
Отправили быстро, приехал тоже. На Oled сел идеально. Подставка держит, лицевую сторону закрывает хорошо.
- Переваги:
- Защищает экран и стики, есть подставка
- Продавець Pristavkin Dim
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий
Доставили дуже швидко, на наступний день після замовлення. Чохол дуже міцний, одягається трошки важко, але суто через те, що зроблений з плотного матеріалу. Щільно прилягає до приставки, виглядає дуже симпатично Наявність кік-стенду взагалі вогонь
- Переваги:
- Білий колір, наявність кік-стенду
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Камуфляж
Все топ,на найвищому рівні.
- Переваги:
- Швидко, якісно, професійно.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Pristavkin Dim
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Замовляв у цьому магазині чохол для Steam Deck — все пройшло чудово!
Чохол якісний, добре зроблений і відмінно підійшов до консолі. Доставка швидка, товар був добре запакований.
Приємно здивувало, що після оформлення замовлення оперативно надійшло SMS з підтвердженням та інформацією про доставку — усе чітко та зручно.
Рекомендую магазин, залишився задоволений сервісом і якістю товару.- Переваги:
- Швидка доставка, зручне оформлення замовлення, якісний чохол для Steam Deck. Сподобалася зрозуміла комунікація через SMS і надійне пакування. Рекомендую!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Крутий чохол, передня кришка зручно знімається при транспортуванні, задня не заважає грати.
Без передньої кришки влазить в стандартний кейс стімдеку.- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!