Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ударостійкий захисний кейс Spider-Man для геймпадів PlayStation DualSense (PS5) / DualShock (PS4) / Xbox Series | One / Pro Controller Nintendo [437156108]

Оцінка користувачів 5/5
  • Миша Б***

Класний якісний мені подобається

• Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Кирило Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Чудовий кейс. Доставили швидко! Рекомендую як товар, так і продавця!

Переваги:
    Чудовий міцний кейс.

• Дмитро П***

Чудовий кейс

• Віктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Чудовий чохол, задоволений моя PS4 + її тримач влазить. є місце вверху для зарядки і інших приколяшек. раджу!

Переваги:
    Чудовий чохол

• КОСТЯНТИН І***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Придбав два кейси для геймпадів. Геймпади від приставки Sony PlayStation 5 розміщуються в даних кейсах чудово. Місця для геймпадів достатньо і при цьому вони не бовтаються в середині кейсу. Також в кришці кейсу є достатньо велика кишеня, в яку можна вмістити як мінімум кабель для заряджання, а можливо ще й невеликий плаский блок живлення поміститься. Середина кейса вкрита бархоткою, яка захистить геймпади від подряпин при транспортуванні. Також хочу відмітити, що сам кейс достатньо жорсткий, що запобігатиме випадковому пошкодженню геймпадів. Покупкою задоволений, рекомендую ці кейси всім, хто хоче захистити свої геймпади.

Переваги:
    Якість, ціна, швидкість обробки замовлення.
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Ярослава М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Чудовий кейс, прийшов в ідеальному стані. Хлопцю дуже сподобалося :)
    Комунікація магазину приємна, дякую за швидку та бездоганну роботу

Переваги:
    Зовнішній вигляд, ціна, матеріал
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Кейс дійсно класний, міцний, зручний, а всередині ще й приємний на дотих. Додаткова кишенька дозволяє завжди мати з собою usb-кабель чи ще щось невеличке та корисне (у мене це чохол, який тимчасово відпочиває). Дизайн крутий! Мій DualSense почуває себе у безпеці :)

Переваги:
    Якість, додаткова кишенька під дрібнички, дизайн
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Дякую. Дуже якісний кейс на дотик та візуально, рекомендую.

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Все добре, Xbox 360 та Xbox One контроллери влазять, але якщо що - Steam Controller не влазить, заширокий, но то і не обіцяли.

• Гліб

Товар якісний